Reviews about travelplanet.pl

4.5129 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
81%
Good
9%
Average
1%
Poor
2%
Terrible
8%

Leave a review about travelplanet.pl

To

Tomasz

Published 9 months ago

Zamówione wakacje były droższe od oferty biura podróży, które je obsługiwało. Polecam rezerwować bezpośrednio u organizatora wakacji, bo Travelplanet jest tylko pośrednikiem. Nie oferują nic ponad to, co oferuje bezpośrednio Itaka,TUI czy inny organizator.

3
Ma

Marcin

Published 9 months ago

Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Wszystko na miejscu zgodne z opisem.

1
Kr

Krzysztof Kopeć

Published 9 months ago

Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Wakacje bardzo udana. Szczególne podziękowania dla Pani z serwisu travelplanet za sprawna rezerwację i pomoc przed wyjazdem. Wszystko na miejscu, szczególnie hotel odpowiadało wcześniejszym opisom

1
An

Anita Bryniarska

Published 9 months ago

Wakacje udały nam się wybornie, pomimo iż na 2 tygodnie przed terminem wyjazdu dołączyć chciała dodatkowa osoba z rodziny. Udało się zarezerwować miejsce w hotelu sąsiednim. Co było dużym wyzwaniem ze względu na oblegane miejsce wypoczynku. Kontakt z samym biurem oceniam na poprawny, natomiast z doradcą na doskonały. Osoba, które nawet póżnym wieczorem- czyli rozumiem, że po godzinach pracy, odbierała wiadomości i odpowiadała na nie.

2
Pa

Paula

Published 9 months ago

Wszystko w porządku, żadnych uwag. Dziękujemy za udane wakacje.

1
Ag

Agnieszka

Published 9 months ago

Wszystko na najwyższym poziomie. Firma solidna doradcy klienta profesjonalni szczególnie PaniMagda. Polecam.

1
Ja

Jacek

Published 10 months ago

Solidna firma,profesjonalni doradcy. Wszytko odbyło się zgodnie z moimi oczekiwaniami.

2
Ka

Karolina Malinowska

Published 10 months ago

Niekompetencja pracowników. Po wpłacie pieniędzy, zero zainteresowania, zero empatii. Na odpowiedź na maila trzeba ponaglać 5 razy żeby odpowiedzieli. Jeśli już odpowiedzą, odpowiedź jest tak lekceważąca, że odechciewa się jechać. Jeśli ktoś chce zaoszczędzić sobie stresu przed wakacjami, odradzam travel planet.pl

4
Ma

Magdalena

Published 10 months ago

Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.

1
Lu

Lucyna

Published 10 months ago

Dobry kontakt, miła obsługa. W takich miejscach warto inwestować pieniądze.

1
Confirmed review
mi

mirek

Published 10 months ago

doskonała komunikacja, szeroki wybór w atrakcyjnych cenach, W tym roku korzystałem z travelplanet 2 X i byłem bardzo zadowolony.

3
Pa

Paweł

Published 10 months ago

Agenci są niekompetentni, nie odbierają telefonów, mówią, że wyślą dzisiaj e-mail, a wysyłają po pięciu dniach i 4 telefonach przypominających. Agent powiedział mi, że na Cyprze są kontakty do ładowania takie jak w Polsce - po przyjeździe szukałem 3h sklepu, w którym mogę kupić przejściówkę, bo na Cyprze są kontakty angielskie. Ponadto po przyjeździe z lotniska chciałem się zarejestrować w recepcji, a się okazało, że moja rezerwacja została anulowana przez rezerwującego i musiałem dzwonić to anglojęzycznego przedstawiciela na Cyprze, żeby to jakoś załatwił. Pan agent także mnie zapewniał, że razem z koleżanką będziemy mieć miejsca obok siebie w samolocie. Ostatecznie w drodze na Cypr ja miałem miejsce z przodu po lewej stronie samolotu, a koleżanka miała miejsce z tyłu po prawej stronie samolotu. W drodze powrotnej byliśmy także rozdzieleni tylko odwrotnie. Ja siedziałem z tyłu po prawej, a ona z przodu po lewej. Nigdy nie skorzystam już z usług Travelplanet.

7
Ag

Agata

Published 10 months ago

Super, szybko, nowocześnie, korzystam od kilku lat bez wpadki

1
Jo

Joanna Zacharska-Ernst

Published 10 months ago

Jestem zadowolona z pomocy w wyborze wczasów na greckiej wyspie Krecie. Pani Urszula bardzo profesjonalnie podeszła do mojej prośby, poleciła nam hotel, który znała z autopsji, było jedynie małe potknięcie jeśli chodzi o pokój ale to już nie wina biura lecz hotelu. Jesteśmy zadowoleni zarówno z biura jak i z wczasów , i zapewne skorzystamy jeszcze nie raz z pomocy pani Urszuli z radomskiego oddziału Travelplanet, które mieści się na ul. Toruńskiej (E`Leclerc)

1
Mo

Monika

Published 10 months ago

Usługa na poziomie. Jednak zdarzyły się małe potknięcia.

7
Confirmed review
Ol

Olga & Marcin

Published 10 months ago

Szczerze polecamy Travelplanet, klienta traktują rzetelnie i uczciwie zaoszczędzając niepotrzebnych i zbędnych formalności i stresu. Bardzo wygodny sposób znalezienia i zarezerwowania super wakacji w kilka minut. Na stronie internetowej serwis zamieszcza zgodne ze stanem faktycznym oferty. Spędziliśmy urlop w przepięknym hotelu wyróżnionym przez Travelplanet jako Bestseller co okazało się prawdą a nie tylko hasłem marketingowym. Stosunek ceny do jakości na 10. Polecamy

2
Jo

Joanna

Published 10 months ago

Jestem w pełni zadowolona- oferta przedstawiona przez Travelplanet w pełni była dopasowana do mojego zapotrzebowania. Przemiła obsługa przed wyjazdem (ogromne podziękowania dla Pani Ani B. z biura w Kamiennej Górze) - pełen profesjonalizm!! Pełne zorientowanie na klienta przed, w trakcie i po powrocie z wakacji - z czystym sumieniem polecam innym korzystanie z Travelplanet, a Pani Ani gorąco dziękuję :-))

1
Pi

Piotr

Published 10 months ago

Pełen profesjonalizm w poszukiwaniu najlepszej oferty , wsparcie, kontakt z klientem - te cechy w pełni odzwierciedla Pani Ania z biura Travelplanet w Kamiennej Górze ( dolnośląskie ) . Serdecznie polecam !!!

1
Ru

Ruslan

Published 10 months ago

Serdecznie pozdrawiam pracowników Travelplanet Poznań M1. Super obsługa. Korzystamy z usług TRAVELPLANET.PL wiele lat i wszystkie nasze wakacje zaliczone do udanych. Z czystym sumieniem Polecam TRAVELPLANET.PL

1
Ar

Artur

Published 10 months ago

Z Travelplanet korzystałem już 3 razy, polecam. Dobre ceny, prosta nawigacja, kompleksowa obsługa. Oby tak dalej. Szybka obsługa. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.

1

travelplanet.pl

Go to page

Categories

Turystyka i wypoczynek
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.