Reviews about sisiandme.pl

4.918 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
94%
Good
6%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about sisiandme.pl

Pa

Patrycja

Published 3 days ago

Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku. Świat byłby prostszy a życie łatwiejsze gdyby wszyscy sprzedawcy tak działali. Brawo i dziękuję. Tak jak informowali, na czas, bez zarzutów. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Sprawnie i bez problemów! Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Pięknie i solidnie zabezpieczona przesyłka. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo. Na pewno wrócę do nich. Polecam z czystym sumieniem!

Ma

Marta

Published 4 days ago

Paczka skompletowana prawidłowo i doręczona w terminie. Wszystko ładnie i bezpiecznie zapakowane. Skorzystam jeszcze nie raz. :)

Confirmed review
An

Aneta

Published a week ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.

Confirmed review
Ka

Kaśka

Published 2 weeks ago

Kule rewelacyjne. Bardzo dobrze natłuszczają oraz nawilżają. Nigdy nie używam po nich balsamu. Świece nie kopcą . Zapach obłędny, długo utzymuje się po zgaszeniu świecy . Szybko sprawnie. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Boxy ładnie, estetycznie zapakowane w sam raz na prezent. Czekam na peelingi w ofercie.

Mi

Milena

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site sisiandme.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Mateusz

Published 3 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Zgodnie z informacją, tak lubię. Kontakt zwrotny natychmiastowy i szybka pomoc w kłopotliwych sytuacjach. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Przesyłka w świetnej formie.

Confirmed review
Ka

Kasia

Published 3 weeks ago

Super jakość w rozsądnej cenie Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

Ad

Adriana

Published a month ago

Produkty wysokiej jakości, pięknie i solidnie zapakowane, otulone płatkami róż. Szybka dostawa. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem.

1
Ka

Karolina

Published a month ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a całe zamówienie przebiegło sprawnie. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Przepiękne i ekologiczne opakowanie.

1
Do

Dominik

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Najszybsza dostawa, jaką miałam. Kontakt z obsługą jest bezproblemowy, reagują bardzo szybko. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

1
Ma

Mateusz

Published a month ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo wiarygodni to i działają bez zbędnych wymówek, że ktoś czy coś. Firma godna polecenia. Odwiedzam ich bardzo często i buszuję, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolony. Śliczna, nieuszkodzona przesyłka z czyściutką zawartością

Pa

Paulina

Published a month ago

Rewelacyjna obsługa, super jakość produktów. Gorąco polecam :)

1
Confirmed review
Pa

Paulina

Published a month ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Zawsze aktualna informacja na stronie o terminie. Tak, że bez nerwów. Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Profesjonalne opakowanie produktu i estetyczne folie dodały jeszcze więcej wartości produktom.

1
Confirmed review
Mo

Monika

Published a month ago

Szybciutka realizacja zamówienia. Pięknie zapakowane. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości.

1
Confirmed review
Ju

Justyna

Published a month ago

Customer rating of the site sisiandme.pl: Excellent

Confirmed review
Al

Aleksandra Szydłowska

Published 2 months ago

Wszystko super. Dzieki

1
Confirmed review
Ka

Katarzyna Jankowska

Published 2 months ago

Polecam super produkty, miła obsługa sklepu.

1
Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 months ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Opakowanie jest tak piękne jakby zostało zaprojektowane dla mnie.

2
Confirmed review

sisiandme.pl

Polska manufaktura kosmetyczna Sisi & Me. Nasze motto: Twój Tom, to Twoje SPA!

Go to page

Categories

Uroda
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.