Reviews about woolsome.shop

5.088 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
99%
Good
1%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about woolsome.shop

Ma

Małgorzata Kempna

Published 4 hours ago

Świetny kontakt, szybka dostawa, wełenki przepiękne! Zdecydowanie polecam :)

Confirmed review
Tr

Triss

Published 5 hours ago

Zamówiłam wełnę tkaną w diament. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno będę wracać częściej do tego sklepu. Duży wybór materiałów i profesjonalna obsługa :-)

Confirmed review
Review is in mediation process

Review is in mediation process

Kr

Krzysia Korzycka

Published a day ago

Customer rating of the site woolsome.shop: Excellent

Confirmed review
JV

JVLIVS

Published a day ago

Wełna pierwsza klasa! Żeby nie powiedzieć zachwycająca!

Confirmed review
Ka

Kacper Kapciński

Published 2 days ago

Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Firma godna polecenia. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Zawsze wzrusza mnie solidność i punktualność. Tak, że brawo. Przesyłka świetnie zabezpieczona. Kilka słów od siebie: Moje dotychczasowe zamówienia zostały skompletowane szybko i starannie, a jakość i wybór asortymentu mnie bardzo satysfakcjonuje. Zdecydowanie zostanę stałym klientem.

Confirmed review
Ad

Adam Krzepkowski

Published a week ago

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybkie wyjaśnienie problemów z zamówieniem. Szybka wysyłka.

Confirmed review
Ca

Carol Lipińska

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site woolsome.shop: Good

Confirmed review
Da

Daria Paczkowska

Published 2 weeks ago

Obsługa na najwyższym poziomie, wrócę po kolejne zakupy.Szybko sprawnie. Tak trzymać Wszystko u nich mi się p Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń. Rewelacja, bez poślizgu.

Confirmed review
Ka

Kajetan Szoda

Published 2 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Bardzo miły kurier i szybka dostawa.

Confirmed review
Ma

Marcelina Kaczor

Published 2 weeks ago

Rewelacja, bez poślizgu. Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

Confirmed review
Ma

Marek

Published 2 weeks ago

Paczka w oskarowej formie. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku.

Confirmed review
Ad

Adrianna Mleczko

Published 3 weeks ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Z nimi zawsze jest tak po prostu łatwo. Nie robią problemów ze zwrotami, reklamacjami itp. Przesyłka w świetnej formie. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie.

Confirmed review
An

Anna

Published 3 weeks ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność. Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

Confirmed review
Ol

Olga z Puszczy

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site woolsome.shop: Excellent

Confirmed review
Wi

Wiktoria Benoist

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site woolsome.shop: Excellent

Confirmed review
Ba

Bartosz Blady

Published 3 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

1
Confirmed review
Łu

Łukasz Sędyka

Published 3 weeks ago

Z usług Wool Some korzystam od wielu lat. Jeszcze nim firma oficjalnie zyskała swoją nazwę, dzięki CEO WOOL SOME, Cezaremu, miałem możliwość zapoznać się, z ciągle powiększającą się kolekcją tkanin najwyższej klasy. Jestem przedstawicielem jednej z większych grup rekonstrukcyjnych w Polsce, zawsze interesowały nas jako grupę, dostęp do tkanin będących 100 % wełną. Dzięki WOOL SOME problemy z dostępnością do dobrych jakościowo tkanin z jakimi borykaliśmy się, przez wiele lat odeszły w zapomnienie. Wielki wybór, lnów oraz wełen o różnej gramaturze, splotach oraz kolorach, daje możliwości zaspokojenia potrzeb tekstylnych, nawet najbardziej wymagających. Na uwagę zasługuje, ogrom wiedzy odnośnie realiów życia w rozmaitych epokach historycznych, jaką reprezentuje Cezary. Nie tylko oferuje sprzedaż, ale również doradzi, jeśli nie masz pewności jaka tkanina będzie odpowiednia dla Twoich potrzeb. Ze szczerego serca polecam i życzę powodzenia tej inicjatywie!

1
Confirmed review
Ni

Nikodem

Published 3 weeks ago

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam. Jakość towarów w pełni uzasadnia ich wysoką cenę - na ogół cebulę przy zakupie wełny itp ;) tutaj tego nie zrobiłem i już chyba zostanę stałym klientem.

1
Confirmed review
Ru

Rusłana Medieval Wardrobe

Published 3 weeks ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Zamówiony towar przyszedł ekspresowo. Super serwis. Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

Confirmed review
verified-badge

woolsome.shop meets the conditions of the "Trustworthy company""

woolsome.shop

Sklep z tkaninami do rekonstrukcji historycznych

Go to page

Categories

Odzież
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.