Reviews about ostrovit.com

4.9355 reviews
Detailed reviews
4.9
Szybkość realizacji zamówienia
4.9
Jakość zapakowania przesyłki
4.9
Poziom obsługi klienta

Reviews from the last 12 months

Excellent
94%
Good
5%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
1%

Leave a review about ostrovit.com

Ar

Artur

Published 3 days ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Obsługa na najwyższym poziomie, wrócę po kolejne zakupy.Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji. Mają kapitalny serwis posprzedażowy, nie marudzą ze zwrotami i reklamacjami. Polecam.

Confirmed review
Pi

Piotr

Published 4 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Wszystko ok

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published a week ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybka dostawa

Confirmed review
Ar

Artur

Published a week ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

100% polecam

Confirmed review
An

Ania

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Szybka dostawa .polecam

Confirmed review
Ba

Barbara

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site ostrovit.com: Excellent

Confirmed review
Ma

Marzenna

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem.

Confirmed review
IZ

IZABELA

Published 2 weeks ago
1.0
Szybkość realizacji zamówienia
1.0
Jakość zapakowania przesyłki
1.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Firma zawiodła wszystkie oczekiwania. Nie polecam. Obsługa klienta to jeden wielki bałagan. Towaru nie otrzymałam, które zapłaciłam z góry.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 weeks ago
3.0
Poziom obsługi klienta
3.0
Szybkość realizacji zamówienia
3.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Bardzo łatwy i rzeczowy kontakt z obsługą klienta. Czas oczekiwania zgodny z informacją na stronie. Niskie ceny, dobre produkty, szybka dostawa. Większość oczekiwań została spełniona. Firma warta polecenia. Cała przesyłka została ładnie i dobrze opakowana.

Confirmed review
Ma

Marek

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

Confirmed review
Ar

Artur

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Kolejny raz bardzo sprawnie i szybko

Confirmed review
Wi

Wiesław

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site ostrovit.com: Excellent

Confirmed review
An

Andrzej

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Szybka dostawa. Obsługa klienta sama zaproponowała najlepsze dla mnie rozwiązanie. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

Confirmed review
Mo

Monika

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.

Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Szybka obsługa. Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie. Firma godna polecenia.

Confirmed review
Ma

Maciej

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site ostrovit.com: Excellent

Confirmed review
Ma

Marcin M

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Rzetelna informacja i dostawa na czas. Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Odwiedzam ich bardzo często i buszuję, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolony. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem.

Confirmed review
Re

Renata

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią.

Confirmed review
An

Andrzej

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site ostrovit.com: Good

Confirmed review
Zb

Zbigniew

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site ostrovit.com: Excellent

Confirmed review
verified-badge

ostrovit.com meets the conditions of the "Trustworthy company""

ostrovit.com

Go to page

Categories

Sport i rekreacja
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.