Reviews about narzedzia-rafmar24.pl

5.018 reviews
Detailed reviews
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about narzedzia-rafmar24.pl

Pi

Piotr

Published 7 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat.

2
Confirmed review
ma

mariuszne@interia.pl

Published a year ago

Customer rating of the site narzedzia-rafmar24.pl: Excellent

Confirmed review
An

Angelika Krzyżewska

Published a year ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Firma godna polecenia.

Confirmed review
ci

cichy2224@gmail.com

Published a year ago

Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas.

Confirmed review
Ja

Jacek Kikoszycki

Published a year ago

Customer rating of the site narzedzia-rafmar24.pl: Excellent

Confirmed review
iz

izawarka@tlen.pl

Published a year ago

Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku.

Confirmed review
iz

iza.piszke@gmail.com

Published a year ago

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.

Confirmed review
Na

Natalia

Published a year ago

Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolona.

Ka

Karol Walendzik

Published a year ago

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.

Confirmed review
Iz

Izabela Czyżewska

Published a year ago

Szybka dostawa. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

2
Confirmed review
Lu

Lukaszniezgoda93@gmail.com

Published a year ago

Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas.

Confirmed review
Da

Dariusz Stocki

Published a year ago

Customer rating of the site narzedzia-rafmar24.pl: Excellent

Confirmed review
Ar

Arek Wantuch

Published a year ago

Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja.

1
Confirmed review
AR

ARV

Published a year ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep.

1
Confirmed review
wa

wantucharek@gmail.com

Published a year ago

Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony.

Confirmed review
r.

r.jarzabkowski@tradex-bud.pl

Published a year ago

Customer rating of the site narzedzia-rafmar24.pl: Excellent

Confirmed review
an

angelika.zaleska26@gmail.com

Published a year ago

Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko.

1
Confirmed review
ża

żaneta

Published a year ago

Szybko, dobre ceny, przyjazny sklep.

narzedzia-rafmar24.pl

Profil naszej działalności to sprzedaż narzędzi, elektronarzędzi i wielu innych produktów niezbędnych do warsztatu i domu. Wszystkie towary są fabrycznie nowe i pochodzą bezpośrednio od producenta lub Polskiej dystrybucji.

Go to page

Categories

Motoryzacja
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.