Reviews about fajneciuchy24.pl

5.090 reviews
Detailed reviews
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania

Reviews from the last 12 months

Excellent
99%
Good
1%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about fajneciuchy24.pl

Ew

Ewa

Published 3 hours ago

Customer rating of the site fajneciuchy24.pl: Excellent

Confirmed review
Ew

Ewa

Published a day ago

Szybka dostawa. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny.

Confirmed review
Pr

Przemysław

Published 2 days ago

Obsługa mega przygotowana na wszelkie pytania. Widać i słychać, że handlują z pasją. Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Szybko sprawnie. Tak trzymać Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej.

Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 3 days ago

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Jestem zadowolona zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Firma godna polecenia. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 3 days ago

:-) :-) :-) OK

Confirmed review
Da

Danuta

Published 4 days ago

Ekspresowa dostawa, super.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 5 days ago

Zawsze aktualna informacja na stronie o terminie. Tak, że bez nerwów. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
Wi

Wioletta

Published 5 days ago

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu.

1
Confirmed review
Es

Estera

Published 5 days ago

Customer rating of the site fajneciuchy24.pl: Excellent

Confirmed review
An

Anna

Published 5 days ago

Doskonale , jakość cena wysyłka bardzo polecam to nie będą moje ostatnie zakupy

1
Confirmed review
Ew

Ewa

Published a week ago

Customer rating of the site fajneciuchy24.pl: Excellent

Confirmed review
Em

Emilia

Published a week ago

Robię u nich zakupy regularnie, nigdy mnie nie zawiedli.U nich nie ma haczyków, odwoływań do niestandardowych zapisów regulaminowych.

1
Confirmed review
Li

Lidia

Published a week ago

Wszystko ok

1
Confirmed review
IW

IWONA

Published a week ago

Pełen profesjonalizm.

1
Confirmed review
An

Anna

Published a week ago

Customer rating of the site fajneciuchy24.pl: Excellent

Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site fajneciuchy24.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

1
Confirmed review
Iw

Iwona

Published 2 weeks ago

Pełen profesjonalizm.Pozdrawiam

1
Confirmed review
Ju

Justyna

Published 2 weeks ago

Znalazłam ten sklep przez przypadek... I jak tak dalej pójdzie to przez niego zbankrutuje... 😂 Wszystko szybko zawsze wysłane i idealne... Polecam

1
Ma

Martyna

Published 2 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać! Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

1
Confirmed review
verified-badge

fajneciuchy24.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

fajneciuchy24.pl

Go to page

Categories

Odzież
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.