Reviews about vestidoo.pl

5.013 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about vestidoo.pl

Jo

Joanna

Published a day ago

Customer rating of the site vestidoo.pl: Excellent

Confirmed review
Mo

Monika

Published 4 days ago

Customer rating of the site vestidoo.pl: Excellent

Confirmed review
pa

patuśka

Published a month ago

Jestem bardzo zadowolona za równo z szybkości realizacji zamówienia jak z pięknych ciuchów :) ciuszki jak na zdjęciu obsługa perfekcyjna zawsze doradzi :) polecam polecam :)

Pa

Pati

Published 2 months ago

Rewelacyjny sklep jestem mega zadowolona,że tu trafiłam, wysyłka ekspresowa, ciuchy jak na zdjęciach, szybki kontakt ze sklepem :) ubrania są po prostu boskie :) będę częstym gościem na tej stronie i oczywiście będę polecać :)

1
Ma

Magda

Published 2 months ago

Super polecam tak jak w recenzjach poprzedniczek, bardzo szybka wysyłka towar wysokiej jakości co bardzo sobie cenie.

Em

Emilia

Published 2 months ago

Super obsługa! Do tego zamówione ubrania wspaniałej jakości, a cała paczka wyglada jak gwiazdkowy prezent!! Polecam gorąco! Napewno kupię coś jeszcze! ❤️

1
Pa

Patka

Published 2 months ago

Jak dla mnie nie ma lepszego sklepu, obsługa na najwyższym poziomie , ubrania tak jak na zdjęciach, szybka dostawa towaru. Świetny karton A po otworzeniu pięknie zapakowane ciuchy 😍 jestem zachwycona. Na pewno wrócę tu nie raz 😁❤

Da

Daria

Published 2 months ago

Ubrania takie jak na zdjęciach ,materiał idealny ,kontakt z firmą bardzo dobry zdecydowanie wszystko na ogromny plus !

Ka

Karolina

Published 2 months ago

Sklep godny polecenia. Kontakt z BOK to pełen profesjonalizm - potrzebowałam sukieneczki „na wczoraj” - Panie wyrozumiałe i paczka dotarła w trybie ekspresowym, na dodatek z gratisem! Polecam z całego serca! ❤️ Jakość produktu robi wrażenie. 😍

Confirmed review
An

Anna

Published 2 months ago

Paczke otrzymałam bardzo szybko, przepięknie zapakowana. Sukienka super, zwiewny materiał na lato idealna, dodatkowym plusem był gratis od firmy, bardzo miło mnie to zaskoczyło i na pewno zrobie ponownie zakupy w tym butiku💗

Ju

Julia

Published 2 months ago

Expresowa dostawa. Towar zgodny z opisem. Złożyłam zamówienie za ponad 300 zł i dostałam gratis :) bardzo miła niespodzianka. Znam kilka butików ale ten ma ceny niższe o 10 , 20 zł dlatego zamówiłam tu i gorąco POLECAM. Na pewno wrócę.

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 2 months ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Rewelacja, bez poślizgu. Bez jakichkolwiek problemów przyjęto moją reklamację. Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Opakowanie to po prostu dzieło sztuki.

1
Confirmed review
Ma

Maja

Published 2 months ago

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień, polecam. Obsługa na najwyższym poziomie, na pewno wrócę po kolejne zakupy. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Odwiedzam ich bardzo często i przeglądam, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolona 🙂

2
Confirmed review

vestidoo.pl

Go to page

Categories

Odzież
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.