Reviews about naksi.pl

5.032 reviews
Detailed reviews
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania

Reviews from the last 12 months

Excellent
97%
Good
3%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about naksi.pl

Ma

Mariusz

Published a day ago

Customer rating of the site naksi.pl: Excellent

Confirmed review
Ju

Justyna

Published 5 days ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybka dostawa, towar spełnia moje oczekiwania 👍

1
Confirmed review
Iz

Izabela

Published a week ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Szybka obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam. Firma godna polecenia.

2
Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 2 weeks ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

2
Confirmed review
Jo

Joanna

Published 2 weeks ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Rewelacja, bez poślizgu. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Przesyłka w świetnej formie.

2
Confirmed review
Mo

Monika

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site naksi.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 3 weeks ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

2
Confirmed review
Ka

Karolina

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site naksi.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Maria

Published 3 weeks ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Jak zawsze bez problemu, bardzo szybka dostawa, produkty bez zarzutu. Na pewno jeszcze chętnie skorzystam z tego sklepu.

3
Confirmed review
Bo

Bożena

Published a month ago
4.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Super podejście do klienta

2
Confirmed review
Iw

Iwona

Published a month ago

Customer rating of the site naksi.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Joanna

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Rewelacja, bez poślizgu. Firma godna polecenia. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

3
Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published a month ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam

2
Confirmed review
Ma

Marzena

Published a month ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Najszybsza dostawa, jaką miałam. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Pięknie i solidnie zabezpieczona przesyłka.

2
Confirmed review
Kl

Klaudia

Published a month ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Bardzo ważna jest dla mnie punktualność, tak było tym razem. Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru sprzętu, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

2
Confirmed review
Mo

Monika

Published a month ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Miła obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowa dostawa, super. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

2
Confirmed review
Jo

Joanna

Published a month ago
5.0
Łatwość zamawiania
4.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo.

2
Confirmed review
Kl

Klaudia

Published a month ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo.

1
Confirmed review
Pa

Paulina

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Ładnie zapakowane, dostawa ok.

1
Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 months ago

Customer rating of the site naksi.pl: Excellent

Confirmed review

naksi.pl

Go to page

Categories

Odzież
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.