Reviews about metalearth.pl

4.916 reviews
Detailed reviews
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania

Reviews from the last 12 months

Excellent
88%
Good
13%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about metalearth.pl

pi

piotr

Published 2 days ago

Customer rating of the site metalearth.pl: Excellent

Confirmed review
Ad

Adam

Published 3 days ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Nawet po zmianie adresu dostawy nie było problemu. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Robię u nich zakupy regularnie, nigdy mnie nie zawiedli.U nich nie ma haczyków, odwoływań do niestandardowych zapisów regulaminowych. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

1
Confirmed review
An

Anna

Published 4 days ago

Customer rating of the site metalearth.pl: Excellent

Confirmed review
El

Elżbieta

Published 5 days ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. Widać, że im zależy na utrzymywaniu dobrych relacji z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenia z nimi. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. Opakowanie jest tak piękne jakby zostało zaprojektowane dla mnie.

1
Confirmed review
Ma

Marcin Kruczek

Published a week ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Firma godna polecenia. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo. Skorzystam jeszcze nie raz.

1
Confirmed review
Ja

Jakub

Published a week ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Sprawne i wygodne zakupy. Towar w 100% zgodny z opisem.

1
Confirmed review
Ja

Jan

Published a week ago

Customer rating of the site metalearth.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 2 weeks ago

Szybka dostawa , model mały ale b dobra jakość

3
Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 2 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

3
Confirmed review
Pa

Paulina Rutz

Published 2 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówione produkty dotarły na czas.

3
Confirmed review
Ra

Radomir

Published 2 weeks ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet. Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji. Mają kapitalny serwis posprzedażowy, nie marudzą ze zwrotami i reklamacjami. Polecam. Profesjonalne podejście do obsługi klienta. Profesjonalne fachowe doradztwo, rzetelna solidna obsługa. Polecam. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Świetny karton i piękne opakowanie w środku.

3
Confirmed review
Zd

Zdzisław

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site metalearth.pl: Excellent

Confirmed review
Mi

Michał Kowalski

Published 3 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Zgodnie z informacją, tak lubię. Jestem bardzo zadowolony z firmy, doradztwa i obsługi Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Super trwałe pudełko, które wytrzyma ewentualną wysyłkę zwrotną.

3
Confirmed review
Ma

Marcin

Published 3 weeks ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Ekspresowa dostawa, super. Bardzo wiarygodni to i działają bez zbędnych wymówek, że ktoś czy coś. Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji. Mają kapitalny serwis posprzedażowy, nie marudzą ze zwrotami i reklamacjami. Polecam. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi, przyjemny kontakt telefoniczny ze sprzedającym. Jak najbardziej polecam. Firma godna polecenia. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Przepiękne i ekologiczne opakowanie. Opakowanie to po prostu dzieło sztuki. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

3
Confirmed review
Ro

Robert

Published 3 weeks ago

Bardzo kulturalna obsługa, krótkie terminy realizacji. Bardzo łatwy i rzeczowy kontakt z obsługą klienta. Sprawna i szybka dostawa. Dobrze zapakowane i łatwe do otwarcia.

3
Confirmed review
Ma

Mateusz

Published a month ago

Customer rating of the site metalearth.pl: Good

Confirmed review

metalearth.pl

Go to page

Categories

Hobby i prezenty
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.