Reviews about hi-lashes.pl

5.0142 reviews
Detailed reviews
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
96%
Good
4%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about hi-lashes.pl

Sa

Sandra

Published a day ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność.

Confirmed review
Tr

Trojan

Published 2 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Dzięki profesjonalnej obsłudze wybrałem najlepszy dla mnie produkt w dobrej cenie. Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. Firma godna polecenia. Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji. Mają kapitalny serwis posprzedażowy, nie marudzą ze zwrotami i reklamacjami. Polecam. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
Kl

Klaudia Żyłka

Published 2 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę.

Confirmed review
Ew

Ewelina

Published 2 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Szybko sprawnie. Tak trzymać Odwiedzam ich bardzo często i buszuję, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolony. Opakowanie to po prostu dzieło sztuki.

Confirmed review
Pa

Patrycja

Published 2 days ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
Ag

Agnieszka Pogorzelska

Published 4 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Zgodnie z informacją, tak lubię. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Przesyłka w świetnej formie.

1
Confirmed review
Be

Beata

Published 4 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Najszybsza dostawa, jaką miałam. Transakcja sprawna, zero problemów z uzyskaniem dodatkowych informacji o produktach, kompetentni i cierpliwi pracownicy. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem.

1
Confirmed review
An

Anna

Published 4 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Ekspresowa dostawa, super. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

1
Confirmed review
Ka

Katarzyna Knieć

Published 4 days ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Marlena

Published 5 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

1
Confirmed review
Ka

Karolina

Published 5 days ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
Mo

Monika

Published 5 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo ważna jest dla mnie punktualność, tak było tym razem. Z nimi zawsze jest tak po prostu łatwo. Nie robią problemów ze zwrotami, reklamacjami itp. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

1
Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published a week ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
Mo

Monika

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Jak w szwajcarskim zegarku, zawsze zgodnie z zapowiedzią. Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Ujęli mnie profesjonalizmem. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

1
Confirmed review
Ma

Marta

Published a week ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
Pa

Paulina

Published a week ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
De

Dennis

Published a week ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Genialne!

1
Confirmed review
Ew

Ewelina

Published a week ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
LU

LUCIA

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szybka realizacja zamówienia , doskonały kontakt oraz obsługa , idealne produkty !

1
Confirmed review
Ga

Gabriela Kaczor

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site hi-lashes.pl: Excellent

Confirmed review
verified-badge

hi-lashes.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

hi-lashes.pl

Go to page

Categories

Uroda
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.