Reviews about enexus.pl

4.945 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
93%
Good
2%
Average
0%
Poor
2%
Terrible
2%

Leave a review about enexus.pl

Ju

Justyna

Published a day ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Pa

Paweł

Published 3 days ago

Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku. Zamówiony towar przyszedł ekspresowo. Super serwis. Firma godna polecenia. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu.

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published 3 days ago

Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat. Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad.

Confirmed review
Ja

Jarek

Published 4 days ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Al

Alicja

Published a week ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Ra

Radoslaw

Published a week ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Ju

Justyna

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
To

Tomasz

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Ar

Arnold

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Ja

Jarosław

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Wa

Waldemar

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 3 weeks ago

Firma rzetelna, solidna i realizująca usługi w ekspresowym tempie. Gorąco polecam!

Confirmed review
Gr

Grzegorz

Published a month ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Go

Gosik

Published a month ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Zgodnie z informacją, tak lubię. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Przesyłka w świetnej formie.

Confirmed review
Pa

Paweł

Published a month ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published a month ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

Confirmed review
Da

Dariusz

Published a month ago

Szybka dostawa lecz towar okazał się zwykłym bublem

Confirmed review
Bo

Bogdan

Published a month ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
An

Andrzej

Published a month ago

Customer rating of the site enexus.pl: Excellent

Confirmed review

enexus.pl

Go to page

Categories

Inna
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.