Reviews about bilard.pl

5.061 reviews
Detailed reviews
4.8
Jakość zapakowania przesyłki
4.9
Łatwość zamawiania
4.9
Poziom obsługi klienta
4.9
Szybkość realizacji zamówienia
4.9
Czas dostawy

Reviews from the last 12 months

Excellent
97%
Good
3%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about bilard.pl

Review is in mediation process

Review is in mediation process

Ra

Rafał

Published 2 days ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Brak trójkąta w planowanej dostawie, natychmiastowa reakcja sklepu i gratisowe dostanie produktu.

Confirmed review

Włodzimierz

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Łatwość zamawiania
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.

Confirmed review
Ma

Maria

Published a week ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas.

Confirmed review
To

Tomasz

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site bilard.pl: Excellent

Confirmed review
Cz

Czesław

Published 2 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.

Confirmed review
Na

Natalia

Published 2 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
3.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta.

Confirmed review
Wa

Waldemar

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site bilard.pl: Excellent

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published 2 weeks ago
4.0
Czas dostawy
4.0
Łatwość zamawiania
4.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
4.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa. Profesjonalne podejście do klienta. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Przesyłka w świetnej formie.

Confirmed review
Al

Albert

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
4.0
Łatwość zamawiania
4.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Rozwiązują problemy w mig, nigdy się na nich nie zawiodłem. Są świetni i dbają o relacje z klientami. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.

Confirmed review
Ag

Agata

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać

Confirmed review
Da

Dariusz

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site bilard.pl: Excellent

Confirmed review
Wo

Wojciech

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Ekspresowa dostawa, super. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam. Firma godna polecenia. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej.

Confirmed review
Ra

Rafał

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja.

Confirmed review
Bo

Bożena

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
4.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Szybka dostawa Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Rewelacja, bez poślizgu. Szybko sprawnie. Tak trzymać

Confirmed review
Pi

Piotr

Published 3 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

Confirmed review
Ja

Jacek

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szczerze polecam. Towar solidnie zapakowany. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Rzetelna, godna zaufania firma.

Confirmed review
Pa

Patrycja

Published a month ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. Terminowość przesyłek jest u nich imponująca.

Confirmed review
Jo

Joanna

Published a month ago
4.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Czas dostawy
4.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Polecam

Confirmed review
Jo

Joanna

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybko i profesjonalnie

Confirmed review
verified-badge

bilard.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

bilard.pl

Sklep bilardowy Bilard.pl: stoły, kije, akcesoria a także piłkarzyki i dartOficjalny sklep internetowy firmy WIK sp. z o.o.

Go to page

Categories

Sport i rekreacja
Hobby i prezenty
Inna
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.