Opinie o votum-sa.pl

star0
star1
star2
star3
star4
4.81 349 opinii

Ocena za ostatnie 12 miesięcy

star5
Excellent
86%
star4
Good
12%
star3
Average
1%
star2
Poor
0%
star1
Terrible
1%

Wystaw opinię o votum-sa.pl

20

2020/03/0264712

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano około 11 godzin temu

Sprawny kontakt i Internetowa obsługa mojej sprawy, polecam Votum.

Potwierdzona opinia
Opinia jest w trakcie mediacji.
20

2019/09/0252693

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano około 18 godzin temu

W krótkim czasie uzyskali dla mnie wysokie świadczenia, czego chcieć więcej? Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Proces likwidacji szkody odbył się zgodnie z oczekiwaniami.

Potwierdzona opinia
20

2021/02/0281485

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Sprawny kontakt i Internetowa obsługa mojej sprawy, polecam Votum. Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam.

Potwierdzona opinia
20

2020/12/0279201

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Współpraca udana. Pieniądze ubezpieczyciel wypłacił. Fachowa pomoc. Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam.profesjonalna obsługa. Doskonały kontakt z prowadzącym i pełna informacja w panelu klienta

Potwierdzona opinia
20

2021/02/0281236

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Pomimo oporu ze strony ubezpieczyciela nie odpuścili i ostatecznie wywalczyli godne odszkodowanie za wypadek Wow, wow i jeszcze raz wow! Niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników firmy! Votum ma profesjonalne podejście do tematu odszkodowań.

Potwierdzona opinia
20

2021/03/0284200

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Sprawny kontakt i internetowa obsługa mojej sprawy, polecam.

Potwierdzona opinia
20

2020/05/0267128

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

W krótkim czasie uzyskali dla mnie wysokie świadczenia, czego chcieć więcej? Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5. Szybko i skutecznie załatwili sprawę mojego odszkodowania.

Potwierdzona opinia
20

2021/03/0284199

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Sprawny kontakt i internetowa obsługa mojej sprawy, polecam. Bardzo profesjonalnie załatwili moją sprawę. Współpraca udana. Pieniądze ubezpieczyciel wypłacił. Fachowa pomoc.

Potwierdzona opinia
20

2018/11/0238726

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Bardzo sprawna obsługa, nie spodziewałem się efektów w tak krótkim czasie! Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam.profesjonalna obsługa. Doskonały kontakt z prowadzącym i pełna informacja w panelu klienta

Potwierdzona opinia
20

2019/05/0246616

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Proces uzyskiwania odszkodowania Votum poprowadziło zgodnie z oczekiwaniami.

Potwierdzona opinia
20

2020/09/0273424

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Współpraca udana. Pieniądze ubezpieczyciel wypłacił. Fachowa pomoc. Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam !!!

Potwierdzona opinia
20

2020/10/0274923

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Wow, wow i jeszcze raz wow! Niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników firmy! Szybko i skutecznie załatwili sprawę mojego odszkodowania. Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5. Wow. wow i jeszcze raz wow! Votum ma niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników! W krótkim czasie uzyskali dla mnie wysokie świadczenia, czego chcieć więcej?

Potwierdzona opinia
20

2020/09/0273287

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano dzień temu

Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Pełen profesjonalizm. Votum działa szybko i skutecznie, polecam. Bardzo profesjonalnie załatwili moją sprawę.

Potwierdzona opinia
To

Tomasz

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 23 dni temu

Profesjonalna Firma Odszkodowawcza. Jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych- to mówi samo za siebie. Godna polecenia! Mają swoje kliniki w kilku miejscach w kraju. Przechodzili tam rehabilitację znani sportowcy, m.in. kolarka górska, Pani Rita Malinkiewicz, która uległa wypadkowi podczas treningu z koleżanką. Jej sztab lekarzy nie wysłał by swojej sportsmenki do byle jakiej kliniki. Nikomu nie życzę tragedii, ale gdy się przydarzy to korzystajcie z tej Firmy.

Je

Jerzy

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 23 dni temu

Pełen profesjonalizm. Votum działa szybko i skutecznie, polecam.

Potwierdzona opinia
Kr

Krzysztof

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 25 dni temu

Pełen profesjonalizm. Votum działa szybko i skutecznie, polecam. Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy!

Potwierdzona opinia
Wi

Wiesław

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 27 dni temu

Sprawny kontakt i internetowa obsługa mojej sprawy, polecam. Bardzo sprawna obsługa, nie spodziewałem się efektów w tak krótkim czasie!

Potwierdzona opinia
To

Tomasz

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 27 dni temu

Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5. W krótkim czasie uzyskali dla mnie wysokie świadczenia, czego chcieć więcej? Szybko i skutecznie załatwili sprawę mojego odszkodowania.

Potwierdzona opinia
Da

Damian

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 27 dni temu

Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Pomimo oporu ze strony ubezpieczyciela nie odpuścili i ostatecznie wywalczyli godne odszkodowanie za wypadek

Potwierdzona opinia
verified-badge

votum-sa.pl spełnia warunki programu "Firma godna zaufania"

Średnia w sieci:

4.1 / 58 opinii

Opineo:

4 / 5 opinii

Google:

4.1 / 53 opinii

votum-sa.pl

Pomagamy osobom poszkodowanym w wypadkach uzyskać należne im odszkodowanie. Wspieramy je również w walce o powrót do zdrowia i sprawności. Jest to możliwe między innymi dzięki Fundacji Votum, Programowi Pierwsze Kroki oraz Polskiemu Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej w Krakowie.Ponadto w naszej ofercie znajduje się również wsparcie dla "Frankowiczów", czyli osób, które zaciągnęły kredyt waloryzowany (indeksowany lub denominowany) do franka szwajcarskiego.

Przejdź do strony

Kategorie

Odszkodowania
Usługi