Reviews about trustmate.io

5.059 reviews
Detailed reviews
4.7
Reakcja na zgłoszenie
4.9
Rozwój funkcjonalności
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość usług

Reviews from the last 12 months

Excellent
97%
Good
3%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about trustmate.io

mo

moretta.eu

Published a day ago

Customer rating of the site trustmate.io: Excellent

Confirmed review
ce

centrumupominkow.pl

Published 3 days ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Pozytywnie podejście do klientów, również tych potencjalnych. Dobra obsługa i pomoc. Polecam.

Confirmed review
me

metalearth.pl

Published 5 days ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Pomogli nam efektywnie zbierac opinie klientów. Profesjonalna obsługa, na każde moje pytanie otrzymałem pełne i satysfakcjonujce odpowiedzi.

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i życzymy dalszych sukcesów!
1
Confirmed review
Review is in mediation process

Review is in mediation process

Pa

Paweł

Published a week ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Rozwój funkcjonalności
4.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Jesteśmy zadowoleni z narzędzia TrustMate. W pełni spełnia nasze oczekiwania. Świetne podejście do klientów, również tych potencjalnych. Znakomita obsługa i pomoc.

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za miłe słowa!
1
Confirmed review
An

Ania

Published a week ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Przemiła obsługa. Doskonały kontakt. Szybko znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, a skonfigurowanie wszystkiego z tak kompetentną pomocą było czystą przyjemnością. Nie sądziłam, że w tak krótkim czasie, moi klienci dodadzą tyle rzetelnych opinii o mojej firmie. Super, na pewno będę polecać :)

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy!
1
Confirmed review
sk

sklep.uchowanca.pl

Published a week ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Jak zawsze wszystko ok. Zaskakują pozytywnie

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!
1
Confirmed review
ga

galeriabursztyn.pl

Published a week ago

Customer rating of the site trustmate.io: Excellent

Answer from: trustmate.io
Dziękujemy!
Confirmed review
IN

INDU.pl

Published a week ago
4.0
Jakość usług
4.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
1.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

TrustMate pomaga nam zbierać wartościowe opinie od klientów.

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za opinię!
1
Confirmed review
fi

firaneo.pl

Published a week ago

Customer rating of the site trustmate.io: Excellent

Answer from: trustmate.io
Dziękujemy za ocenę :)
Confirmed review
Zd

Zdrowegeny.pl

Published a week ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Jak zawsze wszystko ok. Zaskakują pozytywnie TrustMate jest dla nas naturalnym rozwiązaniem przy pozyskiwaniu opinii od klientów Super obsługa klienta, świetny kontakt z firmą

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za miłe słowa!
1
Confirmed review
Ma

Marek

Published a week ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Jedna z najlepszym firm na rynku. Gorąco polecam

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za miłe słowa!
1
Confirmed review
Pa

Paint the Lily

Published a week ago
5.0
Jakość usług
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Rozwój funkcjonalności
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

TrustMate jest dla nas naturalnym rozwiązaniem przy pozyskiwaniu opinii od klientów Jesteśmy zadowoleni z narzędzia TrustMate. W pełni spełnia nasze oczekiwania. Pomogli nam efektywnie zbierac opinie klientów. Super obsługa klienta, świetny kontakt z firmą

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy i życzymy dalszych sukcesów!
1
Confirmed review
Go

Gosia

Published a week ago

Jestem bardzo zadowolona. Zawsze zgodnie z zamowieniem i na czas

1
Do

Dominik Klimaszewski

Published 2 weeks ago

Wszystko SUPER. Pani z infolini bardzo cierpliwa ze względu na mój brak czasu, pomalutku dochodzimy do końca integracji. Polecam na 5

Answer from: trustmate.io
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i życzymy sukcesów!
1
Wa

Waldemar

Published 2 weeks ago

Jesteśmy zadowoleni

Ja

Jan

Published a month ago

Wszystko sprawnie. Polecam.

Iz

Izabela

Published a month ago

Obsługa i szybkość dostawy super.

iz

izac

Published a month ago

szybka i sprawna obsługa

1
Ma

Marcin

Published 2 months ago

Zacząłem korzystać w swoim sklepie i zaobserwowałem korzyści! Jestem zadowolony!

2

Average on the web:

4.4 / 7 reviews

Google:

4.4 / 7 reviews

trustmate.io

TrustMate.io to zespół profesjonalistów oferujących innowacyjne narzędzie do zarządzania opiniami o firmie w Internecie. Podnosimy wiarygodność, wzmacniamy zaufanie kupujących, zwiększamy konwersję sprzedaży, polepszamy pozycję w wynikach wyszukiwania.

Go to page

Categories

Opinie o firmach i produktach
Oprogramowanie dla firm
Internet
Marketing i pozycjonowanie
Media i informacje
Usługi
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.