Reviews about paintthelily.eu

5.057 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
98%
Good
2%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about paintthelily.eu

an

andrzej

Published 5 minutes ago

Widać, że im zależy na utrzymywaniu dobrych relacji z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenia z nimi. Szybko, sprawnie. Tak trzymać. Zgodnie z informacją, tak lubię. Firma godna polecenia. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Opakowanie jest tak piękne jakby zostało zaprojektowane dla mnie.

Confirmed review
Au

Aurelia

Published 13 hours ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
Ma

Magdalena

Published 3 days ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. No szacunek za opakowanie tych ciężarów i gabarytów, doszły bez problemu. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Szybka dostawa. Szybka obsługa. Absolutny profesjonalizm. Czujesz, że jako klient to Ty jesteś najważniejszy. Ocena najwyższa z możliwych.

Confirmed review
Ma

Maria

Published 5 days ago

Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę. Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru produktów, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam. Tak jak informowali, na czas, bez zarzutów. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Paczka w oskarowej formie.

Confirmed review
an

andrzej

Published a week ago

Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep.

Confirmed review
Sy

Sylwia

Published a week ago

Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published a week ago

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Dobry kontakt telefoniczny.

Confirmed review
An

Anna

Published a week ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published a week ago

Szybka obsługa

Confirmed review
Al

Alicja

Published a week ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Bardzo wiarygodni to i działają bez zbędnych wymówek, że ktoś czy coś. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej. Firma godna polecenia.

Confirmed review
An

Anna

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
Al

Aldona

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
An

Anna

Published 2 weeks ago

Piękna, bardzo ładnia wykonania biżuteria. Szybka wysyłka.

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 2 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Jestem bardzo zadowolony z firmy, doradztwa i obsługi Transakcja sprawna, zero problemów z uzyskaniem dodatkowych informacji o produktach, kompetentni i cierpliwi pracownicy. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
Em

Emil

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
Go

Gosia

Published 3 weeks ago

Biżuteria piękna, naprawdę bardzo dobrej jakości, starannie wykonana i zapakowana! Z każdego produktu jestem zawsze bardzo zadowolona! Wszystko wygląda lepiej niż na zdjęciach <3 Polecam baaaardzo serdecznie!

Em

Emil

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site paintthelily.eu: Excellent

Confirmed review
verified-badge

paintthelily.eu meets the conditions of the "Trustworthy company""

Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.