Reviews about dlastopy.pl

4.9308 reviews
Detailed reviews
5.0
Poziom obsługi klienta
4.9
Łatwość zamawiania
4.9
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy

Reviews from the last 12 months

Excellent
93%
Good
7%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about dlastopy.pl

Ag

Agnieszka Serwa-Feliś

Published 3 days ago
4.0
Czas dostawy
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.

Confirmed review
Ka

Katarzyna Bednorz

Published 5 days ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
ad

adam sochran

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę. Szybka obsługa. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Szybko sprawnie. Tak trzymać Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
Ma

Magdalena Budzik

Published a week ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Jasne zasady wymiany i zwrotu plus szybki czas reakcji. Czas realizacji bardzo szybki. Żadnych problemów ze zwrotem przesyłki i pieniędzy. Szybka realizacja zamówienia. Sprawna i szybka dostawa. Obsługa sklepu bez zarzutu. Towar zgodny z opisem i zapotrzebowaniem. Przesyłka została zrealizowana ekspresowo. Polecam wszystkim zainteresowanym. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona.

Confirmed review
Ba

Barbara Opala

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

Confirmed review
An

Aneta Kalicka

Published a week ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
Ag

Agata Mróz

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Szybka wysyłka.

Confirmed review
Ja

Jacek Wawrzyniak

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Super sprzedawca

Confirmed review
Do

Dorota Kozieł

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Produkt najwyższej jakości szybka dostawa Sto procent zadowolenia

Confirmed review
Ma

Malgorzata Biczak

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Martyna Kościółek

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
El

Elżbieta Wójta

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
An

Anna Herbst

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
An

Anna Ptak

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
Review is in mediation process

Review is in mediation process

El

Elżbieta Klama

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
An

Anna Łysiak

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Jolanta Kochan

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Czas realizacji bardzo szybki. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona.

Confirmed review
Jo

Joanna Długa

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site dlastopy.pl: Excellent

Confirmed review
An

Anna

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
4.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Poprawnie. Niskie ceny, dobre produkty, szybka dostawa. Obsługa klienta jest profesjonalna i kulturalna. Większość oczekiwań została spełniona. Firma warta polecenia.

Confirmed review
verified-badge

dlastopy.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

Average on the web:

4.9 / 474 reviews

Ceneo:

5 / 1 reviews

Opineo:

4.9 / 473 reviews

dlastopy.pl

Od początku istnienia prowadzimy działalność usługową z zakresu rehabilitacji i rekreacji ruchowej dla dzieci oraz dorosłych. Drugą gałęzią firmy jest dział handlowy, który w czasie kilkunastu lat przyczynił się do powstania siedmiu salonów medycznych, a także sklepów z certyfikowanym obuwiem dla dzici i osób dorosłych na terenie województwa śląskiego. Dotychczasowe działania przyczyniły się do satysfakcji wielu klientów co motywuje nas do dalszej pracy oraz rozwoju.

Go to page

Categories

Obuwie
Artykuły medyczne
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.