60f6f70963454187181523.png

Opinie o candysox.pl

ocena:5.0

99Opinii

Beata Salamon

web iconfacebook iconfacebook icontiktokyoutube

Beata Salamon

facebookinstagramtiktokyoutube
60f6f70963454187181523.png

Opinie o candysox.pl

5.0

99Opinii

Beata Salamon

web iconfacebook iconfacebook icontiktokyoutube

Beata Salamon

  • candysox.pl
facebookinstagramtiktokyoutube

Przejdź do strony sklepu

Św. Rocha 41D/19

35-330Rzeszów

NIP: 6321996029

Najpopularniejsze produkty

Filtruj oceny firmowe

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - plPL

ponad rok temu

thumb-up icon

Kacper

tm-star

5.0

Opinia wyróżniona

Zamówiony produkt zgodny z opisem, a paczka bardzo solidnie zapakowana, polecam. Obsługa po prostu fantastyczna, nic dodać, nic ująć. Natychmiastowa reakcja na zamówienie i szybka dostawa. Wyjątkowo piękne opakowanie, aż się zdziwiłem.

około miesiąc temu

thumb-up icon

Aneta

tm-star

5.0

Wszystko fajnie, skarpetki świetne. Myślałam tylko że są produkowane w Polsce, a niestety nie są…

około miesiąc temu

thumb-up icon

Vendel

tm-star

5.0

Bardzo szybka obsługa. Przesyłka pięknie zapakowana, aż żal rozpakowywać. W końcu spotkałem się z obsługą, która nie zachowuje się tak, jakby pracowała za karę. Zakupy w tym sklepie były dla mnie tak przyjemne, że na pewno będę tu często wracać. ❤️👍️

około miesiąc temu

thumb-up icon

Magda

tm-star

5.0

Warto u nich zamawiać, bo działają błyskawicznie. 👍️

3 miesiące temu

thumb-up icon

Magda

tm-star

5.0

Profesjonalna i rzetelna obsługa, polecam.

3 miesiące temu

thumb-up icon

Christin

tm-star

5.0

Super jakość skarpetek, uwielbiam Wasze wzory! Wysyłka tego samego dnia, pięknie zapakowana. Super pomysł na prezent dla bliskiej osoby. Na pewno do Was wrócę! ❤️🔥

4 miesiące temu

thumb-up icon

Dorota

tm-star

5.0

To była świetna współpraca, sklep godny polecenia.

4 miesiące temu

thumb-up icon

Paul

tm-star

5.0

Mega szybka dostawa. 😀 Skarpetki sliczne, pieknie zapakowane. Byly dla mnie, ale teraz zamowie jeszcze dla przyjaciolki na prezent. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obslugi.

4 miesiące temu

thumb-up icon

Monika

tm-star

5.0

Boże! Uwielbiam Wasze skarpetki, jestem totalnie od nich uzależniona! ❤️ Niektóre mam już kilka lat i wciąż są jak nówki. Czekam na nową kolekcję! 😍

5 miesięcy temu

thumb-up icon

Agata

tm-star

5.0

Obsługa przygotowana jest chyba na każde pytanie klienta. I to się nazywa profesjonalizm. Duży plus za to, że towar przyszedł w takim czasie, jak podali na stronie. Produkty zapakowane bardzo ładnie, a przy tym solidnie. Wszystko ok, na pewno wrócę tutaj na zakupy.

5 miesięcy temu

thumb-up icon

Katarzyna

tm-star

5.0

Paczka dotarła do mnie w świetnym stanie. Mega obsługa, na poziomie i bardzo sprawna. Termin dostawy zgodny z wcześniejszymi ustaleniami. Polecam. Jestem mega zadowolona z zakupów w tym sklepie.

6 miesięcy temu

thumb-up icon

Iwona

tm-star

5.0

Dostawa towaru nie miała nawet jednodniowego opóźnienia, brawo. Jestem mile zaskoczona tak pięknym opakowaniem. Profesjonalna obsługa sklepu, ogromny plus za cierpliwość.

6 miesięcy temu

thumb-up icon

Monika

tm-star

5.0

Uwielbiam wasze skarpetki mam ich tyle że to chyba już uzależnienia ;) Pozdrawiam

7 miesięcy temu

thumb-up icon

Adrianna

tm-star

5.0

Natychmiastowa realizacja zamówienia. Znakomity kontakt, zero problemów. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe. Jeśli szukacie sklepu, w którym wszystko jest jasne i przejrzyste, to dobrze trafiliście. Bardzo polecam.

8 miesięcy temu

thumb-up icon

Bogusz

tm-star

5.0

Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 48 godzin.

8 miesięcy temu

thumb-up icon

Kamil

tm-star

5.0

Duży plus za sprawną realizację wysyłki. Paczka, jak i jej zawartość, dotarły w stanie idealnym.

8 miesięcy temu

thumb-up icon

Katarzyna

tm-star

5.0

Cudownie zapakowana paczka, naprawdę to rzadko spotykane. Wszystko na czas więc bez żadnego stresu. Widać, że bardzo zależy im na klientach, to się ceni. Opis produktów adekwatny do rzeczywistości, a realizacja zamówienia błyskawiczna.

8 miesięcy temu

thumb-up icon

Ewelina

tm-star

5.0

Niesamowita obsługa, świetna komunikacja. No dobra robota. Przy takiej jakości, pudełko wytrzyma jeszcze nie jeden zwrot. Zakupy doszły zgodnie z informacją sklepu. Jeśli szukasz bezpiecznej i uczciwej firmy - to strzał w dziesiątkę.

8 miesięcy temu

thumb-up icon

Agnieszka

tm-star

5.0

Bardzo dziękuję w imieniu swoim i polskiej szkoły w Szwajcarii,świateczne skarpety które zamówiliśmy są cudne,wykonanie super, jakość bez zarzutu, obsługa miła, otwarta,sympatyczna, odpowiednie osoby w odpowiednim miejscu.Paczka dobrze zapakowana,zabezpieczona,doszła w całości i w terminie. Dzieci że szkoły będą szczęśliwe.Bardzo dziękujemy za wszystko i za rabat również. Pozdrawiam całe Candy Sox🥰🥰😘😘

10 miesięcy temu

thumb-up icon

Anna

tm-star

5.0

Opakowanie i wygląd przesyłki jest OK. Wysyłka przebiegła szybko i sprawnie. Zakupy doszły zgodnie z informacją sklepu.

11 miesięcy temu

thumb-up icon

Magdalena

tm-star

5.0

Idealny stan przesyłki. Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi tego sklepu. Przesyłka dotarła do mnie planowo. Jakość produktów to atut tego sklepu.

11 miesięcy temu

thumb-up icon

Marta

tm-star

5.0

Wszystko na czas, sprawnie i punktualnie. Chciałabym zawsze mieć tak dobre doświadczenia ze sklepową obsługą. Dzięki. Urzekło mnie to opakowanie, jest prześliczne. Ten sklep jest kapitalny, obsługa przemiła, a produkty doskonałe.

11 miesięcy temu

thumb-up icon

Ewelina

tm-star

5.0

Paczka w oskarowej formie. Śmiało można im zaufać, czas realizacji zgodny z informacją na stronie. Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Szczerość firmy jest godna pochwały, naprawdę.

około rok temu

thumb-up icon

Agnieszka

tm-star

5.0

Błyskawiczna realizacja, polecam z czystym sumieniem. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a całe zamówienie przebiegło sprawnie. Paczka była odpowiednio zabezpieczona. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność.

około rok temu

thumb-up icon

Madzia

tm-star

5.0

przepiękne skarpetki 🥺

około rok temu

thumb-up icon

Kamila

tm-star

5.0

Bez zarzutu. Dobrze zabezpieczona, nieuszkodzona przesyłka. Obsługa sklepu bez zarzutu. Towar zgodny z opisem i zapotrzebowaniem. Przesyłka została zrealizowana ekspresowo. Polecam wszystkim zainteresowanym.

około rok temu

thumb-up icon

Magdalena

tm-star

5.0

Szybka dostawa. Towar ładnie zapakowany., zgodny z opisem. Polecam są piękne❤️

około rok temu

thumb-up icon

Patrycja

tm-star

5.0

Nie dość, że porządne opakowanie, to jeszcze takie ładne. Obsługa na naprawdę wysokim poziomie, nie mam żadnych uwag. Wszystko na czas, polecam. Towary wysokiej jakości, w dobrej cenie, a do tego błyskawicznie wysłane.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

około rok temu

thumb-up icon

Dorota

tm-star

5.0

Opakowanie solidne i bezpieczne, polecam. To była świetna współpraca, sklep godny polecenia. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Błyskawiczna realizacja mojego zamówienia, polecam!

ponad rok temu

thumb-up icon

Dorota

tm-star

5.0

Zero uszkodzeń, a przesyłka ślicznie zapakowana. Polecam. Zamówienie dotarło we właściwym czasie, zgodnie z zapowiedzią. Szybko przychylili się do mojej prośby, jestem zadowolona. Dawno nie spotkałam się z tak dobrą obsługą. Wszystko szybko i sprawnie. Bezproblemowe zakupy, takie lubię najbardziej.

ponad rok temu

thumb-up icon

Zofia

tm-star

5.0

Paczka dotarła do mnie bez żadnych zarzutów. Wszystko ok.

ponad rok temu

thumb-up icon

MARTYNA

tm-star

5.0

Błyskawiczna realizacja mojego zamówienia, polecam! Produkty zgodne z opisem, a na dodatek w bardzo przystępnych cenach.

ponad rok temu

thumb-up icon

Marlena

tm-star

5.0

Paczka dotarła o czasie. Bez stresu. Jestem pod wrażeniem jakości opakowania, super. Bardzo bogaty asortyment i przyjazna strona, polecam.

ponad rok temu

thumb-up icon

Anna

tm-star

2.0

Bardzo słaba jakość przy takiej cenie :/

comment icon

Komentarz sklepu

2022-12-29 17:56 (CandySox) Dzień dobry. Bardzo nam przykro, że odnosi Pani takie wrażenie na temat jakości naszych produktów. Jak dotąd nie zdarzyło nam się usłyszeć tak negatywnej opinii. Wręcz przeciwnie - Klienci twierdzą, że jakość naszych skarpet jest o wiele lepsza niż to co można zastać w sieciówkach lub u konkurencji. Mamy nadzieję, że pierwsze wrażenie zostanie zastąpione kolejnymi, gdy zacznie Pani użytkować skarpetki. Pozdrawiamy gorąco. Odczytano 2022-12-29 19:17 2022-12-29 19:19 (Klientka) Jeśli po jednym dniu użytkowania robią się dziury to chyba świadczy o słabej jakości Odczytano 2022-12-29 21:29 2022-12-29 21:31 (CandySox) Bardzo proszę o przesłanie zdjęcia w ramach ewentualnej reklamacji. Jest to dla nas duże zaskoczenie. Odczytano 2023-01-15 22:00 2023-01-14 13:20 (CandySox) ? :) Odczytano 2023-01-15 22:00 - oto próba mediacji z Klientką, która niestety zignorowała naszą wiadomość. Zawsze zachęcamy do bezpośredniego kontaktu, gdyż dobro naszych Klientów oraz pozytywna opinia o naszej marce są dla nas niezwykle ważne, tym bardziej, gdy wierzymy, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Przykro nam otrzymywać negatywną opinię, gdy nawet nie możemy się do niej odnieść i ewentualnie naprawić błąd, jeśli go popełniliśmy.

ponad rok temu

thumb-up icon

Monika Hincza

tm-star

5.0

Najlepsze skarpetki ever:) uwielbiam :)

ponad rok temu

thumb-up icon

Katarzyna

tm-star

5.0

Terminowa dostawa to jest to, co lubię najbardziej. Szczere i dokładne doradztwo. Dosknonała obsługa. Paczka zapakowana perfekcyjnie. Rzetelne informacje, produkty wysokiej jakości. To nie ściema.

ponad rok temu

thumb-up icon

Julia

tm-star

5.0

Bez zarzutu. Profesjonalne podejście do reklamacji produktów. Produkty zapakowane przepięknie, wygląda tak, jakby zostało zaprojektowane specjalnie dla mnie. Kompetentna i wartościowa firma. Szanuję.

prawie 2 lata temu

thumb-up icon

Joanna

tm-star

5.0

Jeszcze nigdy nie zawiodłam się na obsłudze tego sklepu, serdecznie polecam.

prawie 2 lata temu

thumb-up icon

Monika Hincza

tm-star

5.0

Wszystko było u mnie na czas. Paczka, jak i jej zawartość, dotarły w stanie idealnym. Życzliwa i uprzejma obsługa. Profesjonalna firma, polecam.

prawie 2 lata temu

thumb-up icon

Marzena Miętka

tm-star

5.0

Przepiękne i ekologiczne opakowanie. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Świat byłby prostszy a życie łatwiejsze gdyby wszyscy sprzedawcy tak działali. Brawo i dziękuję. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

prawie 2 lata temu

thumb-up icon

Anna

tm-star

5.0

Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt.

prawie 2 lata temu

thumb-up icon

Monika

tm-star

5.0

Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Firma bez wątpienia na poziomie. Polecam.

około 2 lata temu

Josha

tm-star

5.0

Najlepsze skarpetki jakie kiedykolwiek miałam :)

około 2 lata temu

thumb-up icon

Aleksandra

tm-star

5.0

Przesyłka w idealnym stanie. Zamówienie doszło bez niespodzianek. Bardzo bogaty asortyment produktów.

około 2 lata temu

thumb-up icon

Monika Hincza

tm-star

5.0

Uwielbiam;)

około 2 lata temu

thumb-up icon

Joanna

tm-star

5.0

Jak miło można zaskoczyć klienta, super. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, tak trzymać. To miłe, że firma dba o ekologię i stosuje paczki przyjazne środowisku. Brawo. Zarówno produkty jak i obsługa są godne polecenia.

około 2 lata temu

thumb-up icon

Elżbieta

tm-star

5.0

Duży plus ode mnie za ekologiczne opakowanie. To klient jest tutaj najważniejszy. Szybka obsługa. Warto zrobić zakupy tutaj, dużo nowych produktów.

około 2 lata temu

thumb-up icon

Marlena

tm-star

5.0

Ekspresowo i bez dopłaty, super. Świetny personel i obsługa. Przesyłka przyszła w jednym kawałku. Jestem zadowolony od zamówienia po towar i dostawę.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Małgorzata

tm-star

5.0

Cudowna obsługa, szybko i na temat. Nie dość, że piękny karton, to jeszcze w środku ślicznie. Najlepsza dostawa, bez zwłoki. Lubię tutaj sensowne rabaty a produkty są super.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Marcin

tm-star

5.0

To jest wzorowa obsługa klienta, szybka i profesjonalna. Czas oczekiwania zgodny z informacją na stronie. Estetyczna i na pewno bezpiecznie zapakowana paczka. Produkt przyszedł w oryginalnym opakowaniu.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Malgorzata

tm-star

5.0

W sklepie personel działa od razu, szybka dostawa. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Cudnie zapakowana przesyłka, jestem pod wrażeniem. Dawno nie spotkałem tak miłej obsługi. A sam towar bardzo dobrej jakości.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Barbara

tm-star

5.0

Mega punktualna dostawa przesyłki.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Dorota

tm-star

5.0

Świetna i fachowa obsługa sklepu.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Kasia

tm-star

5.0

Przez przypadek dostałam skarpetki z innym wzorem niż zamówiłam - w dwa dni po zgłoszeniu problemu dostałam właściwe skarpetki na koszt firmy. Dziękuję!

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Elżbieta

tm-star

5.0

Nie sposób dać inną ocenę, niż najwyższą. Szacunek dla obsługi. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło. Podawane na stronie terminy dostaw są zgodne z prawdą. Polecam. Obsługa godna pochwały. Brawo.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Tomasz

tm-star

5.0

Idealny stan przesyłki. Czas oczekiwania zgodny z informacją na stronie. Kontakt z obsługą nie wymaga większego wysiłku. Polecam. Chętnie zajrzę ponownie do tego sklepu.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Kamil

tm-star

5.0

Jakość produktu jest naprawdę dobra, polecam.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Joanna

tm-star

5.0

Dostawa bardzo sprawna, super serwis. Paczka została bezpiecznie i solidnie zapakowana.

ponad 2 lata temu

thumb-up icon

Serhiy

tm-star

5.0

Bardzo ważna jest dla mnie punktualność, tak było tym razem. Urzekło mnie to opakowanie, jest prześliczne. Do realizacji zamówienia nie mam żadnych uwag, ale przy tak dużej kwocie, przesyłka mogłaby być gratis.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Marzena

tm-star

5.0

Wszystko ok. Super jakość

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Kamila

tm-star

5.0

Wszystkie elementy przesyłki były w pudełku, polecam. Ekstra opakowanie, jestem zachwycony.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Małgorzata

tm-star

5.0

Zaskakująco szybka dostawa, świetnie. Nie dość, że produkt jest dobrze zapakowany, to jeszcze tak ładnie wygląda.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Marzena

tm-star

5.0

Super jakoś. Polecam serdecznie

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Natalia

tm-star

5.0

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo łatwy i rzeczowy kontakt z obsługą klienta.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Anna KLUBA

tm-star

5.0

Bardzo wytrzymale zapakowana paczka. Przejrzysta polityka zwrotów, bez żadnych pułapek. Polecam bo realizacja jest bardzo szybka. Wysokie standardy obsługi i rzetelność to główne atuty.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Magdalena

tm-star

5.0

Produkt był zapakowany starannie i dokładnie. Paczkę dostarczono mi dniu planowanej dostawy. Wszystko gicio!:) Profesjonalne podejście do klienta. Sklep na medal. Na pewno tu wrócę.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Ewelina

tm-star

5.0

Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Terminowość przesyłek jest u nich imponująca. Myślałem, że produkty będą w pudełku, a nie w folii bąbelkowej, ale jest ok. Szczerość firmy jest godna pochwały, naprawdę.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Konrad

tm-star

5.0

Dostawa bardzo punktualna.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Hanna

tm-star

5.0

Szybko i sprawnie dostarczone, jakość na najwyższym poziomie, martwiłam się czy będą na mnie dobre, bo mam rozmiar 34, ale pasują idealnie. Na pewno wrócę po więcej <3

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Maciej

tm-star

5.0

Obsługa na poziomie, świetny kontakt ze sprzedającym.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Julita

tm-star

5.0

Dawno nie spotkałem tak miłego kuriera, jestem zachwycony. Zespół obsługi klienta na wysokim poziomie. Uczciwa firma, w której można szybko zrealizować swoje zamówienie. Realizacja zamówienia adekwatna do informacji na stonie. Sklep na medal, rewelacja.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Martyna

tm-star

5.0

Kontakt odnośnie zakupu działa bez zarzutu. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane podczas rozmowy telefonicznej z pracownikiem. Szybko dostarczono, załoga sklepu działa odrazu. Kultura obsługi na wysokim poziomie, to się ceni. Lubię robić tutaj zakupy, polecam serdecznie.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Michał

tm-star

5.0

Polecam!

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Wojciech

tm-star

4.0

Nie mam uwag co do jakości opakowania, wszystko ok. Wszystko ok, ale jedna rada ode mnie - zróbcie więcej form płatności. Jak mi obiecano, tak zrealizowano. Doceniam, że kontakt z obsługą odbył się bez zbędnych pytań i całej tej korespondencji.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Agata

tm-star

5.0

Cudowne opakowanie, jedno z piękniejszych jakie dostałem. Rozwiązują problemy w mig, nigdy się na nich nie zawiodłem. Są świetni i dbają o relacje z klientami. Natychmiastowa reakcja na zamówienie i szybka dostawa. Bardzo miła obsługa klienta, towar pierwsza klasa, dostarczony w ekspresowym czasie.

prawie 3 lata temu

thumb-up icon

Andrii

tm-star

5.0

Super obsługa, aż chce się tutaj wracać. Ogromny plus za punktualność, która jest dla mnie bardzo ważna.

około 3 lata temu

Zespół TrustMate.io

tm-star

5.0

Witamy na pokładzie! Jesteśmy szczęśliwi, że możemy pomóc Ci ulepszyć proces zbierania opinii, tak aby pokazać wszystkim dookoła jak świetny jest Twój biznes. Dzięki temu narzędziu zdobędziesz takie opinie, o których zawsze marzyłeś! Trzymamy kciuki za owocną współpracę, ekipa TrustMate.io