60f6f70963454187181523.png

Opinie o candysox.pl

ocena:4.92

61Opinii

Beata Salamon

web iconfacebook iconfacebook icon

Beata Salamon

facebookinstagram
60f6f70963454187181523.png

Opinie o candysox.pl

4.9

61Opinii

Beata Salamon

web iconfacebook iconfacebook icon

Beata Salamon

  • candysox.pl
facebookinstagram

Przejdź do strony sklepu

Św. Rocha 41D/19

35-330Rzeszów

NIP: 6321996029

Filtruj oceny firmowe

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - plPL
  • 8 miesięcy temu

    Josha

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Najlepsze skarpetki jakie kiedykolwiek miałam :)

  • 9 dni temu

    thumb-up icon

    MARTYNA

    tm-star

    5.0

    Błyskawiczna realizacja mojego zamówienia, polecam! Produkty zgodne z opisem, a na dodatek w bardzo przystępnych cenach.

  • około miesiąc temu

    thumb-up icon

    Marlena

    tm-star

    5.0

    Paczka dotarła o czasie. Bez stresu. Jestem pod wrażeniem jakości opakowania, super. Bardzo bogaty asortyment i przyjazna strona, polecam.

  • około miesiąc temu

    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    2.0

    Bardzo słaba jakość przy takiej cenie :/

    comment icon

    Komentarz sklepu

    2022-12-29 17:56 (CandySox) Dzień dobry. Bardzo nam przykro, że odnosi Pani takie wrażenie na temat jakości naszych produktów. Jak dotąd nie zdarzyło nam się usłyszeć tak negatywnej opinii. Wręcz przeciwnie - Klienci twierdzą, że jakość naszych skarpet jest o wiele lepsza niż to co można zastać w sieciówkach lub u konkurencji. Mamy nadzieję, że pierwsze wrażenie zostanie zastąpione kolejnymi, gdy zacznie Pani użytkować skarpetki. Pozdrawiamy gorąco. Odczytano 2022-12-29 19:17 2022-12-29 19:19 (Klientka) Jeśli po jednym dniu użytkowania robią się dziury to chyba świadczy o słabej jakości Odczytano 2022-12-29 21:29 2022-12-29 21:31 (CandySox) Bardzo proszę o przesłanie zdjęcia w ramach ewentualnej reklamacji. Jest to dla nas duże zaskoczenie. Odczytano 2023-01-15 22:00 2023-01-14 13:20 (CandySox) ? :) Odczytano 2023-01-15 22:00 - oto próba mediacji z Klientką, która niestety zignorowała naszą wiadomość. Zawsze zachęcamy do bezpośredniego kontaktu, gdyż dobro naszych Klientów oraz pozytywna opinia o naszej marce są dla nas niezwykle ważne, tym bardziej, gdy wierzymy, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Przykro nam otrzymywać negatywną opinię, gdy nawet nie możemy się do niej odnieść i ewentualnie naprawić błąd, jeśli go popełniliśmy.
  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon

    Monika Hincza

    tm-star

    5.0

    Najlepsze skarpetki ever:) uwielbiam :)

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon

    Katarzyna

    tm-star

    5.0

    Terminowa dostawa to jest to, co lubię najbardziej. Szczere i dokładne doradztwo. Dosknonała obsługa. Paczka zapakowana perfekcyjnie. Rzetelne informacje, produkty wysokiej jakości. To nie ściema.

  • 3 miesiące temu

    thumb-up icon

    Julia

    tm-star

    5.0

    Bez zarzutu. Profesjonalne podejście do reklamacji produktów. Produkty zapakowane przepięknie, wygląda tak, jakby zostało zaprojektowane specjalnie dla mnie. Kompetentna i wartościowa firma. Szanuję.

  • 4 miesiące temu

    thumb-up icon

    Joanna

    tm-star

    5.0

    Jeszcze nigdy nie zawiodłam się na obsłudze tego sklepu, serdecznie polecam.

  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Monika Hincza

    tm-star

    5.0

    Wszystko było u mnie na czas. Paczka, jak i jej zawartość, dotarły w stanie idealnym. Życzliwa i uprzejma obsługa. Profesjonalna firma, polecam.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Marzena Miętka

    tm-star

    5.0

    Przepiękne i ekologiczne opakowanie. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Świat byłby prostszy a życie łatwiejsze gdyby wszyscy sprzedawcy tak działali. Brawo i dziękuję. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    5.0

    Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Monika

    tm-star

    5.0

    Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Firma bez wątpienia na poziomie. Polecam.

  • 8 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Aleksandra

    tm-star

    5.0

    Przesyłka w idealnym stanie. Zamówienie doszło bez niespodzianek. Bardzo bogaty asortyment produktów.

  • 8 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Monika Hincza

    tm-star

    5.0

    Uwielbiam;)

  • 8 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Joanna

    tm-star

    5.0

    Jak miło można zaskoczyć klienta, super. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, tak trzymać. To miłe, że firma dba o ekologię i stosuje paczki przyjazne środowisku. Brawo. Zarówno produkty jak i obsługa są godne polecenia.

  • 8 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Elżbieta

    tm-star

    5.0

    Duży plus ode mnie za ekologiczne opakowanie. To klient jest tutaj najważniejszy. Szybka obsługa. Warto zrobić zakupy tutaj, dużo nowych produktów.

  • 8 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Marlena

    tm-star

    5.0

    Ekspresowo i bez dopłaty, super. Świetny personel i obsługa. Przesyłka przyszła w jednym kawałku. Jestem zadowolony od zamówienia po towar i dostawę.

  • 11 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Małgorzata

    tm-star

    5.0

    Cudowna obsługa, szybko i na temat. Nie dość, że piękny karton, to jeszcze w środku ślicznie. Najlepsza dostawa, bez zwłoki. Lubię tutaj sensowne rabaty a produkty są super.

  • 11 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Marcin

    tm-star

    5.0

    To jest wzorowa obsługa klienta, szybka i profesjonalna. Czas oczekiwania zgodny z informacją na stronie. Estetyczna i na pewno bezpiecznie zapakowana paczka. Produkt przyszedł w oryginalnym opakowaniu.

  • 12 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Malgorzata

    tm-star

    5.0

    W sklepie personel działa od razu, szybka dostawa. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Cudnie zapakowana przesyłka, jestem pod wrażeniem. Dawno nie spotkałem tak miłej obsługi. A sam towar bardzo dobrej jakości.

  • 12 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Barbara

    tm-star

    5.0

    Mega punktualna dostawa przesyłki.

  • 12 miesięcy temu

    thumb-up icon

    Dorota

    tm-star

    5.0

    Świetna i fachowa obsługa sklepu.

  • około rok temu

    thumb-up icon

    Kasia

    tm-star

    5.0

    Przez przypadek dostałam skarpetki z innym wzorem niż zamówiłam - w dwa dni po zgłoszeniu problemu dostałam właściwe skarpetki na koszt firmy. Dziękuję!

  • około rok temu

    thumb-up icon

    Elżbieta

    tm-star

    5.0

    Nie sposób dać inną ocenę, niż najwyższą. Szacunek dla obsługi. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło. Podawane na stronie terminy dostaw są zgodne z prawdą. Polecam. Obsługa godna pochwały. Brawo.

  • około rok temu

    thumb-up icon

    Tomasz

    tm-star

    5.0

    Idealny stan przesyłki. Czas oczekiwania zgodny z informacją na stronie. Kontakt z obsługą nie wymaga większego wysiłku. Polecam. Chętnie zajrzę ponownie do tego sklepu.

  • około rok temu

    thumb-up icon

    Kamil

    tm-star

    5.0

    Jakość produktu jest naprawdę dobra, polecam.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Joanna

    tm-star

    5.0

    Dostawa bardzo sprawna, super serwis. Paczka została bezpiecznie i solidnie zapakowana.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Serhiy

    tm-star

    5.0

    Bardzo ważna jest dla mnie punktualność, tak było tym razem. Urzekło mnie to opakowanie, jest prześliczne. Do realizacji zamówienia nie mam żadnych uwag, ale przy tak dużej kwocie, przesyłka mogłaby być gratis.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Marzena

    tm-star

    5.0

    Wszystko ok. Super jakość

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Kamila

    tm-star

    5.0

    Wszystkie elementy przesyłki były w pudełku, polecam. Ekstra opakowanie, jestem zachwycony.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Małgorzata

    tm-star

    5.0

    Zaskakująco szybka dostawa, świetnie. Nie dość, że produkt jest dobrze zapakowany, to jeszcze tak ładnie wygląda.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Marzena

    tm-star

    5.0

    Super jakoś. Polecam serdecznie

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Natalia

    tm-star

    5.0

    Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo łatwy i rzeczowy kontakt z obsługą klienta.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Anna KLUBA

    tm-star

    5.0

    Bardzo wytrzymale zapakowana paczka. Przejrzysta polityka zwrotów, bez żadnych pułapek. Polecam bo realizacja jest bardzo szybka. Wysokie standardy obsługi i rzetelność to główne atuty.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Magdalena

    tm-star

    5.0

    Produkt był zapakowany starannie i dokładnie. Paczkę dostarczono mi dniu planowanej dostawy. Wszystko gicio!:) Profesjonalne podejście do klienta. Sklep na medal. Na pewno tu wrócę.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Ewelina

    tm-star

    5.0

    Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Terminowość przesyłek jest u nich imponująca. Myślałem, że produkty będą w pudełku, a nie w folii bąbelkowej, ale jest ok. Szczerość firmy jest godna pochwały, naprawdę.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Konrad

    tm-star

    5.0

    Dostawa bardzo punktualna.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Hanna

    tm-star

    5.0

    Szybko i sprawnie dostarczone, jakość na najwyższym poziomie, martwiłam się czy będą na mnie dobre, bo mam rozmiar 34, ale pasują idealnie. Na pewno wrócę po więcej <3

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Maciej

    tm-star

    5.0

    Obsługa na poziomie, świetny kontakt ze sprzedającym.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Julita

    tm-star

    5.0

    Dawno nie spotkałem tak miłego kuriera, jestem zachwycony. Zespół obsługi klienta na wysokim poziomie. Uczciwa firma, w której można szybko zrealizować swoje zamówienie. Realizacja zamówienia adekwatna do informacji na stonie. Sklep na medal, rewelacja.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Martyna

    tm-star

    5.0

    Kontakt odnośnie zakupu działa bez zarzutu. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane podczas rozmowy telefonicznej z pracownikiem. Szybko dostarczono, załoga sklepu działa odrazu. Kultura obsługi na wysokim poziomie, to się ceni. Lubię robić tutaj zakupy, polecam serdecznie.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Michał

    tm-star

    5.0

    Polecam!

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Wojciech

    tm-star

    4.0

    Nie mam uwag co do jakości opakowania, wszystko ok. Wszystko ok, ale jedna rada ode mnie - zróbcie więcej form płatności. Jak mi obiecano, tak zrealizowano. Doceniam, że kontakt z obsługą odbył się bez zbędnych pytań i całej tej korespondencji.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Agata

    tm-star

    5.0

    Cudowne opakowanie, jedno z piękniejszych jakie dostałem. Rozwiązują problemy w mig, nigdy się na nich nie zawiodłem. Są świetni i dbają o relacje z klientami. Natychmiastowa reakcja na zamówienie i szybka dostawa. Bardzo miła obsługa klienta, towar pierwsza klasa, dostarczony w ekspresowym czasie.

  • ponad rok temu

    thumb-up icon

    Andrii

    tm-star

    5.0

    Super obsługa, aż chce się tutaj wracać. Ogromny plus za punktualność, która jest dla mnie bardzo ważna.

  • ponad rok temu

    Zespół TrustMate.io

    tm-star

    5.0

    Witamy na pokładzie! Jesteśmy szczęśliwi, że możemy pomóc Ci ulepszyć proces zbierania opinii, tak aby pokazać wszystkim dookoła jak świetny jest Twój biznes. Dzięki temu narzędziu zdobędziesz takie opinie, o których zawsze marzyłeś! Trzymamy kciuki za owocną współpracę, ekipa TrustMate.io