Reviews about oscypki.pl

star0
star1
star2
star3
star4
4.917 reviews

Reviews from the last 12 months

star5
Excellent
88%
star4
Good
12%
star3
Average
0%
star2
Poor
0%
star1
Terrible
0%

Leave a review about oscypki.pl

Ad

Adrianna

star0
star1
star2
star3
star4
Published 4 days ago

Dzięki profesjonalnej obsłudze wybrałem najlepszy dla mnie produkt w dobrej cenie.. Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. . Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.. Śliczna, nieuszkodzona przesyłka z czyściutką zawartością

Confirmed review
Ad

Adam

star0
star1
star2
star3
star4
Published 4 days ago

Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.. Szybka obsługa.. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.

Confirmed review
Ma

Magdalena

star0
star1
star2
star3
star4
Published 7 days ago

Customer rating of the site oscypki.pl: Excellent

Confirmed review
Iz

Izabela

star0
star1
star2
star3
star4
Published 11 days ago

Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie.

Confirmed review
Ju

Julita

star0
star1
star2
star3
star4
Published 13 days ago

Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru produktów, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam.. Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat.. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

Confirmed review
Da

Dawid

star0
star1
star2
star3
star4
Published 23 days ago

Customer rating of the site oscypki.pl: Good

Confirmed review
Ko

Konrad

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 1 month ago

Bardzo dobra obsługa, kompetentne doradztwo.

Confirmed review
An

Anna

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 1 month ago

Customer rating of the site oscypki.pl: Excellent

Confirmed review
WI

WIOLETTA

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 1 month ago

Świat byłby prostszy a życie łatwiejsze gdyby wszyscy sprzedawcy tak działali. Brawo i dziękuję.Szybko sprawnie. Tak trzymać

Confirmed review
An

Anżelika

star0
star1
star2
star3
star4
Published 2 months ago

Customer rating of the site oscypki.pl: Excellent

Confirmed review
Pa

Paweł

star0
star1
star2
star3
star4
Published 4 months ago

Wysyłka ekspres i mistrzostwo świata - nawet był lód do schłodzenia serków w transporcie, a towar w dzień po zamówieniu. Korbacze pierwsza klasa - nie za słone, wilgotne (były niewędzone), oscypki małe (też niewędzone) - i tu jest problem zamówiłem 20 i 10 było super, a 10 przesolonych i suchych. Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy i kolejne zamówienie będzie już na max punktów. Zamierzam wrócić.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

star0
star1
star2
star3
star4
Published 4 months ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Towar następnego dnia miałem już w domu, super. Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem.

Confirmed review
MS

MS

star0
star1
star2
star3
star4
Published 4 months ago

polecam! pyszne oscypki i szybka dostawa.

Ag

Agata Popiel

star0
star1
star2
star3
star4
Published 4 months ago

Transakcja przeprowadzona bez problemów, szybka dostawa. Gorąco polecam !!!

1
Confirmed review
An

Aneta Karczmarczyk

star0
star1
star2
star3
star4
Published 5 months ago

Szczerze polecam! Ekspresowa wysyłka, solidne opakowanie i dotarło już kolejnego dnia o złożenia zamówienia. Sery naprawdę naturalne i pyszne - na pewno zamówimy ponownie!

1
Ka

Kazek

star0
star1
star2
star3
star4
Published 5 months ago

Tak jak wygląda, tak samo smakuje :) Czekałem na taki sklep 10 lat.

3
To

Tomasz

star0
star1
star2
star3
star4
Published 5 months ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłka. Towar solidnie zapakowany. Świetny kontakt i obsługa. Towar w 100% zgodny z opisem.

4
Confirmed review

oscypki.pl

Najwyższej jakości oscypki i tradycyjne sery z Podhala na Twoim stole bez wychodzenia z domu.

Go to page

Categories

Groceries