Reviews about wedliny.pl

4.927 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
93%
Good
7%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about wedliny.pl

Ma

Marek

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site wedliny.pl: Good

Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 3 weeks ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Firma okazała się bardzo pomocna. Na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Super trwałe pudełko, które wytrzyma ewentualną wysyłkę zwrotną. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
py

pyszne wedlinki

Published 3 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Przepiękne i ekologiczne opakowanie. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo.

1
Confirmed review
Ce

Cecylia

Published 3 weeks ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

Confirmed review
Wi

Wioletta

Published a month ago

Szybką dostawa, Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Firma godna polecenia. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
Ed

Edward

Published a month ago

Ekspresowa dostawa. Profesjonalna obsługa. Polecam !

Confirmed review
Ma

Marzena

Published a month ago

Dziękuję, że jesteście. Moja rodzinka pokochała wasze wędliny. Zamawiamy zawsze te z kategorii 100% naturalny skład. Kruche kabanosy i wiejski pasztet to mistrzostwo świata. Mąż natomiast uwielbia kruchą kiełbasę. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.

Confirmed review
An

Anna

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Tak jak informowali, na czas, bez zarzutów. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

Confirmed review
Zo

Zofia

Published a month ago

Customer rating of the site wedliny.pl: Good

Confirmed review
Ra

Rafał

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas. Firma godna polecenia. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

Confirmed review
Pi

Piotr

Published a month ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko.

Confirmed review
Pi

Piotr

Published a month ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Paczka już następnego dnia była u mnie. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie.

Confirmed review
Al

Alicja

Published a month ago

Zadowolona, smaczne. Dobry kontakt, miła obsługa.

Confirmed review
An

Anna

Published 2 months ago

Wspaniałe, góralskie, świeże wędliny i oscypki. Polecam!!!

Confirmed review
Wi

Wiktor

Published 2 months ago

Szybko i smaczne wyroby,najlepsza podhalanska krucha oraz super smalczyk.

2
Confirmed review
Be

Bernadeta

Published 2 months ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Zamówiony towar przyszedł ekspresowo. Super serwis. Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Firma godna polecenia. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Świetny karton i piękne opakowanie w środku.

1
Confirmed review
Ar

Arkadiusz

Published 2 months ago

Customer rating of the site wedliny.pl: Excellent

Confirmed review
Do

Dominika

Published 2 months ago

Customer rating of the site wedliny.pl: Excellent

Confirmed review
Pa

Paweł

Published 2 months ago

Bardzo szybka i sprawna obsługa. W drugim zamówieniu obsuwa z winy Inpost, a za trzecim nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Polecam

1
Confirmed review

wedliny.pl

Go to page

Categories

Artykuły spożywcze
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.