Reviews about panelove.pl

5.0116 reviews
Detailed reviews
5.0
Jakość usług
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Poziom obsługi klienta
4.9
Jakość zapakowania przesyłki

Reviews from the last 12 months

Excellent
98%
Good
2%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about panelove.pl

Ka

Karol

Published 30 minutes ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Szybka obsługa. W swojej branży jedna z najlepszych firm. Korzystanie z ich usług to sama przyjemność. Rzadko spotykana estetyka opakowania, no braaawo. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

Confirmed review
Ka

Kasia

Published 8 hours ago
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a całe zamówienie przebiegło sprawnie. No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie.

Confirmed review
An

AnKa

Published 2 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Profesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolona z firmy i produktu.

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published 2 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Ma�gorzata

Published 2 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Marta

Published 2 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 3 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 3 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej. Zgodnie z informacją, tak lubię. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

Confirmed review
An

Aneta

Published 3 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Mateusz

Published 3 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Nie można wymagać więcej, oni są w sam raz. Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

Confirmed review
Sy

Sylwia

Published 3 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość usług
5.0
Reakcja na zgłoszenie
Feature reviews

Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Transakcja sprawna, zero problemów z uzyskaniem dodatkowych informacji o produktach, kompetentni i cierpliwi pracownicy. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

Confirmed review
Ma

Maja

Published 3 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Obsługa klienta sama zaproponowała najlepsze dla mnie rozwiązanie. Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie i na temat :)

Confirmed review
An

Aneta

Published 3 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
Be

Beata

Published 4 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
Ba

Barbara

Published 4 days ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Szybka wysyłka, przedmiot zgodnie z opisem

Confirmed review
Iw

Iwona Kramarczyk

Published 4 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
Ew

Ewa

Published 4 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, doskonała jakość. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.

Confirmed review
Ma

Ma�gorzata

Published 4 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Bez zbędnego oczekiwania, natychmiastowa przesyłka. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi, przyjemny kontakt telefoniczny ze sprzedającym. Jak najbardziej polecam. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo. No szacunek za opakowanie tych ciężarów i gabarytów, doszły bez problemu.

Confirmed review
Ag

Agata

Published 4 days ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Reakcja na zgłoszenie
5.0
Jakość usług
Feature reviews

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

Confirmed review
Ka

Karolina

Published 4 days ago

Customer rating of the site panelove.pl: Excellent

Confirmed review
verified-badge

panelove.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

panelove.pl

Go to page

Categories

Dom i wnętrze
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.