Reviews about medicspa.pl

5.074 reviews
Detailed reviews
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
99%
Good
1%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about medicspa.pl

Ir

Irena

Published 17 hours ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Odwiedzam ich bardzo często i buszuję, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolony.

Confirmed review
Ba

Barbara

Published a day ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

Confirmed review
Ma

Mark Falkiewicz

Published 3 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
4.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Obsługa na najwyższym poziomie, wrócę po kolejne zakupy.

Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published 4 days ago

Customer rating of the site medicspa.pl: Good

Confirmed review
Ma

Mariola

Published a week ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy.

2
Confirmed review
Pa

Pawel

Published a week ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

2
Confirmed review
Ja

Jadwiga

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Szybka dostawa. Wszyscy bez wyjątku to ludzie nastawieni na klienta. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo.

3
Confirmed review
Ma

Marzena

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. W swojej branży jedna z najlepszych firm. Korzystanie z ich usług to sama przyjemność. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo. Super trwałe pudełko, które wytrzyma ewentualną wysyłkę zwrotną.

3
Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site medicspa.pl: Excellent

Confirmed review
Mo

Monika

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybka wysyłka

4
Confirmed review
Ha

Halina

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Wysyłka błyskawiczna, towar dobrze zabezpieczony i ceny w sam raz. Polecam z czystym sumieniem

3
Confirmed review
Jo

Jolanta Dwojak-Frączak

Published 3 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Najszybsza dostawa, jaką miałam. Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Zawsze wzrusza mnie solidność i punktualność. Tak, że brawo. Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

3
Confirmed review
Em

Emilia

Published 3 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Ekspresowa dostawa, super. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

5
Confirmed review
Do

Dorota

Published 3 weeks ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo miły kurier i szybka dostawa. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Super trwałe pudełko, które wytrzyma ewentualną wysyłkę zwrotną.

3
Confirmed review
Ka

Kamila

Published 3 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Produkty zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa. Z pewnością dokonam ponownie zakupów w tym sklepie. Jak najbardziej polecam!

5
Confirmed review
Al

Alicja

Published 3 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie.

4
Confirmed review
Bo

Bożena

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site medicspa.pl: Excellent

Confirmed review
GA

GABINET WETERYNARYJNY

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site medicspa.pl: Excellent

Confirmed review
Re

Renata

Published 3 weeks ago

Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat.

4
Confirmed review
Al

Alicja

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo ważna jest dla mnie punktualność, tak było tym razem. Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Profesjonalne podejście do klienta. Paczka już następnego dnia była u mnie. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.

4
Confirmed review
verified-badge

medicspa.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

medicspa.pl

Kosmetyki, perfumy, styl życia: medicspa.pl to coś więcej niż sklep z kosmetykami online. Medicspa.pl to drogeria internetowa i świat piękna, naturalne, polskie kosmetyki pielęgnacyjne, a także te zagraniczne w tym Avon znajdziesz właśnie tutaj wraz z urodowymi poradami, opiniami o produktach i licznymi promocjami.

Go to page

Categories

Uroda
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.