Reviews about maski24.pl

4.849 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
86%
Good
12%
Average
0%
Poor
2%
Terrible
0%

Leave a review about maski24.pl

Ma

Maciej

Published a month ago

Customer rating of the site maski24.pl: Good

Confirmed review
Ma

Małgorzata Węgrzynowska

Published 2 months ago

Niestety jakość pozostawia wiele do życzenia, powinny byc pakowane pojedynczo.

Confirmed review
ap

aptarnika.czeremcha@op.pl

Published 2 months ago

Customer rating of the site maski24.pl: Excellent

Confirmed review
ap

aptekagizalki@gmail.com

Published 2 months ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
ju

judyta.sliwa@primart.pl

Published 2 months ago

szybko i sprawnie

Confirmed review
ap

aptekatrzebien@wp.pl

Published 2 months ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet. Obsługa klienta sama zaproponowała najlepsze dla mnie rozwiązanie. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Paczka w oskarowej formie.

Confirmed review
Ma

Marcin

Published 2 months ago

Customer rating of the site maski24.pl: Excellent

Confirmed review
ad

administracja@pssotwock.com.pl

Published 2 months ago

Customer rating of the site maski24.pl: Good

Confirmed review
Ew

Ewa

Published 2 months ago

Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a całe zamówienie przebiegło sprawnie.

Confirmed review
Ha

Hanna

Published 2 months ago

Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru sprzętu, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam.

Confirmed review
Po

Polski Czerwony Krzyż

Published 2 months ago

wszystko ok!

Confirmed review
Pa

Paweł

Published 2 months ago

Bardzo szybka i profesjonalna reakcja na nasze pytania. Wysyłka błyskawiczna. Jakość masek dobra - należy tylko pamiętać, że nie wszystkie maski pokazane jako całe białe, będą całe białe - standardowo nie ma to wpływu oczywiście na ich działanie, ale dla nas przy spotkaniu z klientem, maska z różowymi wstawkami nie zawsze jest najlepsza :) ale znakomita większość była cała biała. Polecam

Confirmed review
a.

a.durlik@joanna.pl

Published 2 months ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać

Confirmed review
te

techniczny@bochen.pl

Published 2 months ago

Bardzo szybka dostawa, towar -maseczki dobrej jakości, dobra oddychalność.

Confirmed review
sk

sklep@hls.net.pl

Published 2 months ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłka. Towar solidnie zapakowany. Jak w szwajcarskim zegarku, zawsze zgodnie z zapowiedzią. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.

Confirmed review
za

zakupy@kaz.com.pl

Published 2 months ago

Wszystko szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. POLECAM

Confirmed review
me

medman@medman.pl

Published 2 months ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Paczka już następnego dnia była u mnie. Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a całe zamówienie przebiegło sprawnie. Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Śliczna, nieuszkodzona przesyłka z czyściutką zawartością Profesjonalne opakowanie produktu i estetyczne folie dodały jeszcze więcej wartości produktom.

Confirmed review
Ma

Maciej

Published 2 months ago

Customer rating of the site maski24.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published 2 months ago

Paczka już następnego dnia była u mnie. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej.

Confirmed review
me

megam@wp.pl

Published 2 months ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Super miłe osoby, lubiące swoją pracę i dbający o interes klienta. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. No szacunek za opakowanie tych ciężarów i gabarytów, doszły bez problemu.

Confirmed review

maski24.pl

Go to page

Categories

Artykuły medyczne
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.