Reviews about estubela.pl

5.09 reviews
Detailed reviews
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about estubela.pl

Ks

Ks

Published a month ago

Doskonała obsługa ❤️

1
Confirmed review
Ad

Adam

Published 2 months ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią. Czułem się jak najważniejszy klient. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

3
Confirmed review
Em

Emilia Paśnicka

Published 2 months ago

Customer rating of the site estubela.pl: Excellent

Confirmed review
Li

Lidia Antoniuk

Published 2 months ago

Świetne produkty w dobrych cenach, szybka realizacja zamówienia! Polecam !!!

5
Confirmed review
Na

Natalia

Published 2 months ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Jak w szwajcarskim zegarku, zawsze zgodnie z zapowiedzią. Firma godna polecenia. Rozwiązują problemy w mig, nigdy się na nich nie zawiodłem. Są świetni i dbają o relacje z klientami. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

5
Confirmed review
Sa

Sara

Published 2 months ago
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Super wybór kosmetyków, fajnie, że można poprosić o pomoc i dostać wskazówki co do wyboru produktów, wszystko przyszło śliczne zapakowane, ja jestem bardzo zadowolona 👀😉

5
Ad

Adam

Published 2 months ago

Szybko, sprawnie bez problemów. Zapominam o drogeriach offline w tych czasach i przenoszę się do robienia zakupów online w EstuBela :)

6
Na

Natalia Szymanowska

Published 2 months ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Nie można wymagać więcej, oni są w sam raz. Po prostu świetnie.

6
Confirmed review
Li

Lidia Antoniuk

Published 2 months ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Szczerze polecam!

7
Confirmed review

estubela.pl

Go to page

Categories

Uroda
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.