Reviews about sklep-mysliwski.com

4.917 reviews
Detailed reviews
4.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
94%
Good
6%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about sklep-mysliwski.com

Pi

Piotr

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Tak jak informowali, na czas, bez zarzutów. Bez jakichkolwiek problemów przyjęto moją reklamację. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Super trwałe pudełko, które wytrzyma ewentualną wysyłkę zwrotną.

1
Confirmed review
Gr

Grzegorz

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep-mysliwski.com: Excellent

Confirmed review
Ry

Ryszard

Published a month ago

Szybka dostawa, profesjonalna i miła obsługa :)

2
Confirmed review
Ka

Kamil

Published a month ago

Bardzo łatwy i rzeczowy kontakt z obsługą klienta. Widać, że się starają i im zależy na kliencie.

2
Confirmed review
Ka

Karol

Published a month ago

Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem.

2
Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published a month ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.

2
Confirmed review
Ba

Bartek

Published a month ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.

2
Confirmed review
An

Andrzej

Published 2 months ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią. To najlepsza obsługa klienta jaką znam. Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Śliczna, nieuszkodzona przesyłka z czyściutką zawartością

2
Confirmed review
To

Tomasz

Published 2 months ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad.

2
Confirmed review
Zd

Zdzisław

Published 2 months ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. Widać, że im zależy na utrzymywaniu dobrych relacji z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenia z nimi. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Ich program lojalnościowy jest bardzo wartościowy i ma sens, dlatego do nich wracam. Lubię też bogatą ofertę i ciągłe nowości. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie.

2
Confirmed review
Pa

Paweł

Published 2 months ago

Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie.

Answer from: sklep-mysliwski.com
Dziękujemy !
2
Confirmed review
Pr

Przemysław

Published 2 months ago

Bardzo udane zakupy. Wszystko przebiegło dobrze :)

2
Kl

Klaudia

Published 2 months ago

Świetny sklep!

2
Ma

Malwina

Published 2 months ago

Polecam

2
Sa

Sandra

Published 2 months ago

świetny sklep

2
Ma

Mario

Published 2 months ago

Robiłem zakupy już kilka razy. Na pewno wrócę :)

2
Mi

Michał

Published 2 months ago

Fachowa obsługa. Duży asortyment! Polecam :)

2

sklep-mysliwski.com

TROP Centrum Myślistwa i Strzelectwa

Go to page

Categories

Sport i rekreacja
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.