Reviews about rok-konopa.pl

5.010 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about rok-konopa.pl

Ja

Jarek

Published a month ago

Profesjonalne podejście do klienta i fachowa, konkretna pomoc. Polecam.

Pi

PiotrP

Published 2 months ago

Zawsze wyczerpująca odpowiedź na każde pytanie. Polecam.

Ma

Maciej

Published 2 months ago

mecenas Rok-Konopa i jej zespół to najwyższej klasy specjaliści w branży.

Ma

Mateusz Matłosz

Published 2 months ago

Kancelaria doskonale rozumie potrzeby branży motoryzacyjnej. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie. Dziękuję!

Ad

Adam

Published 2 months ago

Firma obsługuje klienta błyskawicznie. Wiem, że mój warsztat jest w dobrych rękach.

An

Andrzej

Published 2 months ago

Pełne zrozumienie branży moto, profesjonalna i szybka obsługa spraw mojego warsztatu. Pierwsze pieniądze odzyskałem po kilkunastu dniach od przekazania sprawy.

Ma

Marek z Grójca

Published 2 months ago

Pani Adwokat, wie jak odzyskać pieniądze dla warsztatu. Profesjonalne podejście do obsługi klienta. Potwierdzam- bez pośredników.

Ol

Ola

Published 2 months ago

Jestem bardzo zadowolona z firmy, doradztwa i obsługi - dobry kontakt telefoniczny, profesjonalne doradztwo.

Ro

Roman

Published 2 months ago

Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem 5/5 Kancelaria ogrania moje faktury i kosztorysy. Koniec Cesji ;-)

Mi

Michał

Published 2 months ago

Szybko załatwiliśmy dokumenty, sprawnie, bezproblemowo. Dobry kontakt telefoniczny i e-mail.

rok-konopa.pl

Go to page

Categories

Prawo i mediacje
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.