Reviews about platformakariery.eu

4.916 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
88%
Good
13%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about platformakariery.eu

Na

Natalia

Published a year ago

Polecam tę firmę! Pełen profesjonalizm.

Kr

Krystyna

Published a year ago

Jestem bardzo zadowolony z firmy, doradztwa i obsługi

2
Mi

Michał

Published 2 years ago

Customer rating of the site platformakariery.eu: Excellent

2
Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 years ago

Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.

2
Confirmed review
Da

Danuta

Published 2 years ago

Customer rating of the site platformakariery.eu: Good

1
Confirmed review
Ma

Malgorzata

Published 2 years ago

Rzetelna i profesjonalna firma, dzięki odpowiedniemu procesowi coachingu kariery jestem dzisiaj cenionym i spelnionym pracownikiem instytucji europejskiej w Brukseli, polecam z przyjemnością.

2
Da

Dariusz

Published 2 years ago

Zrealizowalismy z firmą ciekawy cykl szkoleniowy. Dodatkowy plus za dobrze opracowane materiały.

1
Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published 2 years ago

Customer rating of the site platformakariery.eu: Excellent

Confirmed review
Mi

Michał

Published 2 years ago

Customer rating of the site platformakariery.eu: Excellent

Confirmed review
Ja

Jarosław

Published 2 years ago

Customer rating of the site platformakariery.eu: Excellent

Confirmed review
Al

Alina

Published 2 years ago

Bardzo dobry kontakt z klientem, profesjonalnie przeprowadzony proces rekrutacji. Polecam!

1
Ma

Marta

Published 2 years ago

Customer rating of the site platformakariery.eu: Excellent

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 years ago

Polecam firmę, sprawnie przeprowadzili proces rekrutacji. Zatrudniliśmy rzetelnego pracownika, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. W przyszłości z pewnością wrócimy do współpracy.

Pa

Paweł

Published 2 years ago

Polecam gorąco profesjonalne podejście do klienta. Sumienność i zapał w prowadzonym szkoleniu miał pozytywny wpływ na zespół.

Confirmed review
Na

Natalia

Published 2 years ago

Polecam szkolenie „twardy HR” - dobór treści, tempo realizacji i przydatność treści w praktyce na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim.

Confirmed review
Je

Jerzy

Published 2 years ago

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam.

Confirmed review

Average on the web:

4.9 / 19 reviews

TrustMate:

4.8 / 14 reviews

Facebook:

5 / 5 reviews

platformakariery.eu

Platforma Kariery – przestrzeń, gdzie Pracodawcy znajdą skuteczne narzędzia i rozwiązania HR, a Pracownicy korzystają z dostępu do profesjonalnych narzędzi rozwojowych, informacji o pracodawcach, aktualnych trendach na rynku pracy, ciekawych ofertach pracy, staży i praktyk.

Go to page

Categories

Szkolenia i kursy
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.