Reviews about obuwierzeszow.pl

4.914 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
86%
Good
14%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about obuwierzeszow.pl

Lu

Ludmiła

Published a month ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Zgodnie z informacją, tak lubię. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Transakcja sprawna, zero problemów z uzyskaniem dodatkowych informacji o produktach, kompetentni i cierpliwi pracownicy. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Odwiedzam ich bardzo często i buszuję, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolony.

1
Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published a month ago

Customer rating of the site obuwierzeszow.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Marcin Indyk

Published a month ago

Szybka dostawa dobra obsluga

1
Confirmed review
El

Eliza Sokołowska

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Kontakt z obsługą jest bezproblemowy, reagują bardzo szybko. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko.

1
Confirmed review
Ma

Mariusz

Published a month ago

Zamówienie - złożone, przyjęte, wysłane następnego dnia, dotarło szybko, bez żadnych problemów - Polecam. (Ze względu na korona-sytuację, musiało sobie trochę u mnie poleżeć i poczekać na otwarcie) :-) Towar - zamówiłem 4 pary różnych klapków. Wszystkie wyglądają OK, zgodnie z oczekiwaniem, robią dobre wrażenie. Jak się będą sprawować, to się okaże. :-) Malutki minus - zapach - bardzo intensywny, niezbyt przyjemny dla wrażliwych osób. Mimo mycia mydłem i wietrzenia po dwóch dniach jeszcze czuć, choć już nie tak bardzo, jak pierwszego po otwarciu. Dla mnie - "do przeżycia", dla żony - "nie ma mowy, do sypialni nie wchodzą" ;-) Ale myślę, że spokojnie za 3, 4 dni będzie już OK. :-) Ogólnie polecam, z małą uwagą dla osób, które chcą użytkować klapki w domu zaraz po otwarciu. Mariusz

1
Confirmed review
Ma

Magda

Published 2 months ago

Customer rating of the site obuwierzeszow.pl: Excellent

Confirmed review
Ew

Ewa

Published 2 months ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Szybka dostawa. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Tak jak informowali, na czas, bez zarzutów. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

1
Confirmed review
Pi

Piotr Ernst

Published 2 months ago

Szybka obsługa. Firma godna polecenia. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

1
Confirmed review
Wi

Wioletta

Published 2 months ago

Customer rating of the site obuwierzeszow.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Magdalena

Published 2 months ago

To co było bardzo miła niespodzianką, to prezent od firmy w postaci dodatkowej pracy butów w moim rozmiarze. Niespodzianka tym bardziej zaskakująca, ze nie zamawiałam za olbrzymią kwotę, tylko za 88 złotych. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu.

1
Confirmed review
Pi

Piotr

Published 2 months ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Zamówiony towar przyszedł ekspresowo. Super serwis. Firma godna polecenia. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

1
Confirmed review
Mi

Mirosława

Published 2 months ago

Customer rating of the site obuwierzeszow.pl: Excellent

Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 2 months ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Paczka w oskarowej formie.

1
Confirmed review
Ma

Magdalena

Published 2 months ago

Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, dobry kontakt mailowy, rzeczowe odpowiedzi. Jedyny kłopot to zwroty, ponieważ trzeba sobie samemu wydrukować formularz odstąpienia od umowy i dołączyć potwierdzenie zakupu, czyli paragon fiskalny, który został dołączony do paczki. Ja nie mam drukarki w domu i muszę specjalnie jeździć, żeby wydrukować formularz (w dzisiejszych czasach firmy dołączają formularze do zamówienia, jest to właściwie standard). Teraz, w dobie korona wirusa, jest to jeszcze trudniejsze, bo otwartych punktów ksero nie ma zbyt wiele. Poza tym malutki paragon fiskalny łatwo zgubić, potwierdzenie zakupu powinno zostać dołączone na kartce A4 czy połówce takiej kartki, żeby nie zgubiło się przypadkiem.

1
Confirmed review

obuwierzeszow.pl

Sklep internetowy z obuwiem, szeroki asortyment klapek masujących stopy typu fakirki oraz duży wybór klapek japonek dziecięcych damskich i męskich.

Go to page

Categories

Obuwie
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.