Reviews about kraina-czasu.pl

4.716 reviews
Detailed reviews
4.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
94%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
6%

Leave a review about kraina-czasu.pl

Pa

Papi

Published a year ago
4.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Poprawna obsługa. Sklep jak zwykle wywiązał się bez problemów Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.

El

Elżbieta Grubek

Published 2 years ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony.

Confirmed review
Mi

Michał Kurlapski

Published 2 years ago

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam.

Confirmed review
Pi

Piotr Łukasik

Published 2 years ago

Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Firma godna polecenia.

2
Confirmed review
Ar

Arek Kurek

Published 2 years ago

Customer rating of the site kraina-czasu.pl: Terrible

Confirmed review
Ka

Katarzyna Banaszkiewicz ACK

Published 2 years ago

Customer rating of the site kraina-czasu.pl: Excellent

Confirmed review
Ku

Kuba Cieślak

Published 2 years ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku.

Confirmed review
Pi

Piotr Stec

Published 2 years ago

Szybka dostawa. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.

Confirmed review
Zd

Zdzisław Gołowacz

Published 2 years ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane.

Confirmed review
Ka

Katarzyna Rosołowska

Published 2 years ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku.

1
Confirmed review
Ka

Kamil Gajowniczek

Published 2 years ago

Szybko i solidnie.

Confirmed review
JA

JAROSLAW ALBINSKI

Published 2 years ago

Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja.

1
Confirmed review
Ro

Robert Oświecinski

Published 2 years ago

Profesjonalne fachowe doradztwo, rzetelna solidna obsługa. Polecam.

1
Confirmed review
Da

Dariusz Maziarka

Published 2 years ago

Customer rating of the site kraina-czasu.pl: Excellent

Confirmed review
Pi

Piotr

Published 2 years ago

Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Polecam

2
Confirmed review
St

Stały klient

Published 2 years ago

Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. W swojej branży jedna z najlepszych firm. Korzystanie z ich usług to sama przyjemność. Duży wybór zegarków w spoko cenach.

1

Average on the web:

5 / 3 406 reviews

Opineo:

5 / 2 778 reviews

Ceneo:

5 / 591 reviews

TrustMate:

4.7 / 15 reviews

Facebook:

4 / 6 reviews

Google:

4.7 / 16 reviews

kraina-czasu.pl

Zakład Zegarmistrzowski Serwis Atlantic B. Z. Pomykacz

Go to page

Categories

Biżuteria i zegarki
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.