Reviews about indu.pl

5.045 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
96%
Good
4%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about indu.pl

Cz

Czesław

Published 2 hours ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review
Ad

Adrian

Published 4 hours ago

Miła obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

Confirmed review
Ma

Mateusz

Published 2 days ago

Szybka obsługa,Zamówienie dotarło bez niespodzianek.wszystko kompletne. Na pewno wrócę po więcej !!

Ma

Marcin

Published 2 days ago

Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Towar następnego dnia miałem już w domu, super. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo.

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published 2 days ago

Szybka obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

Confirmed review
Da

Darek

Published 3 days ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Maciej Szczęsny

Published 3 days ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Rewelacja, bez poślizgu. Profesjonalne podejście do klienta. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published a week ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
Le

Leszcz

Published a week ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published a week ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet. Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Ujęli mnie profesjonalizmem. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

Confirmed review
Ma

Marcin

Published 2 weeks ago

No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa. Absolutny profesjonalizm. Czujesz, że jako klient to Ty jesteś najważniejszy. Ocena najwyższa z możliwych.

Confirmed review
Ma

Marek

Published 2 weeks ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Ekspresowa dostawa, super. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Paczka w oskarowej formie.

Confirmed review
Ma

Mariusz

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review
Pi

Piotr

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site indu.pl: Good

Confirmed review
Ro

Robert Cholewinski

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review
Ro

Roman

Published 3 weeks ago

Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Jak w szwajcarskim zegarku, zawsze zgodnie z zapowiedzią. Działają bez zarzutów, kontakt szybki i na temat, bo zatrudniają kompetentne osoby. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości.

Confirmed review
Ot

Otylia

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published a month ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać

Confirmed review
To

Tomasz

Published a month ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review
Ja

Jakub

Published a month ago

Customer rating of the site indu.pl: Excellent

Confirmed review

indu.pl

Go to page

Categories

Budowa i remont
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.