Reviews about imbio.pl

5.015 reviews
Detailed reviews
4.8
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
4.9
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about imbio.pl

Ka

Katarzyna

Published 2 months ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia i doskonały kontakt! Zdecydowanie polecam!

1
Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 2 months ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Bardzo miły kurier i szybka dostawa. Czułem się jak najważniejszy klient. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Robię u nich zakupy regularnie, nigdy mnie nie zawiedli.U nich nie ma haczyków, odwoływań do niestandardowych zapisów regulaminowych. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo.

1
Confirmed review
Ha

Halina

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo.

1
Confirmed review
Na

Natalia

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Miły kurier dostarczył paczkę następnego dnia po zamówieniu. Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru sprzętu, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

2
Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

3
Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 2 months ago

Customer rating of the site imbio.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Magdalena

Published 2 months ago

Customer rating of the site imbio.pl: Excellent

Confirmed review
Ew

Ewelina KTW

Published 2 months ago

Niesamowita obsługa, klient czuje sie w centrum zainteresowania. Personel sklepu jest otwarty na rozmowe odnosnie potrzeb, a dzieki wiedzy z zakresu właściwości ziół itp. bardzo dobrze doradzi odpowiedni specyfik. Sympatyczna i rzetelna obsluga, ekspresowa przesylka to gwarancja zadowolenia. Polecam!

3
Confirmed review
Do

Dorota

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

3
Confirmed review
Ol

Ola

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Bardzo ważna jest dla mnie punktualność, tak było tym razem. Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Pięknie i solidnie zabezpieczona przesyłka. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem.

3
Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
4.0
Czas dostawy
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

3
Confirmed review
Ja

Janusz

Published 2 months ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane.

3
Confirmed review
Kl

Klient Zdrowie z Natury

Published 3 months ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybka dostawa, świetne produkty!!! Serdecznie polecam!

3
Confirmed review
Ma

Maria

Published 3 months ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Terminowość przesyłek jest u nich imponująca. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

3
Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 3 months ago

Super sklep! Pan Biolesław wymiata

3

imbio.pl

Go to page

Categories

Uroda
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.