Reviews about galeriabursztyn.pl

4.927 reviews
Detailed reviews
4.9
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
4.9
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta

Reviews from the last 12 months

Excellent
93%
Good
7%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about galeriabursztyn.pl

An

Anna

Published 5 days ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Dostępność
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 5 days ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
Feature reviews

Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem.

Confirmed review
Łu

Łucja

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site galeriabursztyn.pl: Excellent

Confirmed review
Ja

Jakub

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Dostępność
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 weeks ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

1
Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site galeriabursztyn.pl: Excellent

Confirmed review
Be

Beata

Published 3 weeks ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi.Ekspresowa dostawa.Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Bardzo dziękuję za kontakt telefoniczny i wskazówki co do pielęgnacji wyrobu. Jestem całkowicie zadowolona z zakupów w sklepie. Produkt najwyższej jakości, zawieszka jest piękna. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

1
Confirmed review
Pa

Paweł

Published a month ago
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Dostępność
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.

2
Confirmed review
Iw

Iwona

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Szybka obsługa. Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

2
Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie.

2
Confirmed review
Pa

Paweł

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

2
Confirmed review
Be

Beata

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Dobra obsługa, szybka wysyłka

2
Confirmed review
El

Elżbieta

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Błyskawiczna dostawa, wszystko super, zresztą tak jak i przy zakupie na Targach Minerałów. Gorzej trochę że stoiskiem w Złotych Tarasach, panie często niezainteresowane klientami. Ten zakup super.

2
Confirmed review
Ka

Kamilla

Published a month ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Zgodnie z informacją, tak lubię. Fachowy, grzeczny i bardzo sprawny zespół obsługi klienta. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Śliczna, nieuszkodzona przesyłka z czyściutką zawartością

2
Confirmed review
Al

Aleksandra

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
4.0
Dostępność
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem.

2
Confirmed review
Ma

Magdalena

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Dostępność
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zdecydowanie polecam. Od lat noszę biżuterię z Galerii i wszyscy są zachwyceni.

2
Confirmed review
El

Elżbieta

Published a month ago

Customer rating of the site galeriabursztyn.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Mateusz

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Czas dostawy
5.0
Dostępność
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas. Widać, że im zależy na utrzymywaniu dobrych relacji z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenia z nimi. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

2
Confirmed review
Ja

Jan

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Dostępność
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.

2
Confirmed review
Pa

Paweł

Published 2 months ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Dostępność
5.0
Jakość zapakowania przesyłki
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło znacznie szybciej niż się spodziewałem, było bardzo dobrze zapakowane wraz z pudełeczkiem okolicznościowym. Prezent bardzo spodobał się, Żonie. :-). Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam

3
Confirmed review

galeriabursztyn.pl

Go to page

Categories

Biżuteria i zegarki
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.