Reviews about draftsight.dps-software.pl

4.747 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
68%
Good
32%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about draftsight.dps-software.pl

Wi

Witold

Published 5 hours ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 2 days ago

Godne polecenia oprogramowanie. Łatwość obsługi CADa. Minus to płatna licencja.

Confirmed review
Or

Orłowski

Published 4 days ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Ba

Bartosz

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Lu

Lucjan

Published a week ago

Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Świetnie zapakowane, gifty w środku robią robotę! DraftSight jest doskonałym uzupełnieniem oprogramowania 3D SOLIDWORKS

Confirmed review
Mi

Mirosław

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Zd

Zdzisław

Published a week ago

Działa bez zarzutów, spełnia swoją role prostego programu cad 2d.

Confirmed review
Ma

Mateusz

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Good

Confirmed review
Ad

Adam

Published a week ago

Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Bardzo szybka reakcja firmy na zapytanie dt. DraftSight.

Confirmed review
Ba

Bartosz

Published a week ago

Zgodnie z informacją, tak lubię. Bardzo szybka reakcja firmy na zapytanie dt. DraftSight. Brak problemów z instalacją. W opakowaniu pendrive, długopis, certyfikat. Polecam z czystym sumieniem. Godne polecenia oprogramowanie. Posiada wystarczającą funkcjonalność.

Confirmed review
Ma

Marek

Published a week ago

Sprawdza się w naszej branży, jesteśmy zadowoleni.

Confirmed review
An

Aneta

Published a week ago

Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Godne polecenia oprogramowanie.

Confirmed review
Gr

Grzegorz

Published a week ago

Brak problemów z instalacją. Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Rzadko spotykana estetyka opakowania, no braaawo za box. Bardzo szybka reakcja firmy na zapytanie dt. DraftSight. Działa bez zarzutów, spełnia swoją role prostego programu cad 2d.

Confirmed review
Ar

Artur

Published a week ago

Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Łatwy, sprawny zakup poprzez stronę www. Rzadko spotykana estetyka opakowania, no braaawo za box. Doskonałe oprogramowanie do tworzenia rysunku technicznego. Polecam 2d cad DraftSight.

Confirmed review
No

Norbert

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Good

Confirmed review
Wi

Wioletta

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Ar

Arkadiusz

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Magdalena

Published a week ago

Customer rating of the site draftsight.dps-software.pl: Excellent

Confirmed review
Ja

Janusz

Published a week ago

Brak problemów z instalacją. Działa bez zarzutów, spełnia swoją role prostego programu cad 2d.

Confirmed review
Pi

Piotr

Published a week ago

DraftSight jest doskonałym uzupełnieniem oprogramowania 3D SOLIDWORKS

Confirmed review

draftsight.dps-software.pl

Dostarczamy polskim firmom produkcyjnym oprogramowanie do projektowania i wytwarzania, przeprowadzania symulacji oraz zarządzania dokumentacją i przedsiębiorstwem. Przeprowadzamy szkolenia z oferowanych programów. W ofercie mamy między innymi DraftSight, Solidworks, Solidcam, Alphacam, Swood, Sage.

Go to page

Categories

Oprogramowanie dla firm
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.