Reviews about doplatypowypadkowe.pl

5.012 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about doplatypowypadkowe.pl

Ra

Rafał

Published a month ago

Spoko firma, w 4 dni dostałem dodatkową kasę za wypadek sprzed prawie 3 lat. Nawet nie wiedziałem, że tak można

1
Ja

Jarek

Published a month ago

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam.

1
Wo

Wojtas

Published a month ago

Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem 5/5

1
Ju

Juszczyszyn

Published a month ago

Jestem bardzo zadowolony z firmy, doradztwa i obsługi

1
Ad

Ada

Published a month ago

Szybkość, przejrzystość, rzetelność. Polecam

1
Ma

Marcin

Published a month ago

Jestem zadowolony ze współpracy.

1
Ro

Romek- BMW

Published a month ago

Co tu dużo pisać- kosztorys z ubezpieczalni był zaniżony o 7483,26 zł. Sprawdzili i w 3 dni dostałem od nich kasę na konto. Ludziska sprawdzajcie każdy kosztorys po wypadku.

1
Pi

PiotrP

Published a month ago

Profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolony, polecam każdemu.

1
Ma

Maciej

Published 2 months ago

Szybko i uczciwie.

1
To

Tomek

Published 3 months ago

Polecam! Bardzo szybko zweryfikowali moją sprawe i dopłacili. Polecam na 100 %

3
Pi

Piotr

Published 4 months ago

Mimo iż w moim przypadku nie było możliwe uzyskanie dopłaty otrzymałem profesjonalną obsługę oraz darmową weryfikację kosztorysu. Polecam!

1
Ma

Marcin

Published 4 months ago

Szybko i sprawnie, większa dopłata niż u konkurencji 👏 Polecam 👍

2

doplatypowypadkowe.pl

Sprawdź za darmo czy należy Ci się odszkodowanie lub dopłata do wypłaconej rekompensatyBEZPŁATNA analiza kosztorysu naprawy pojazdudopłacamy nawet w 48hśrednia wysokość dopłaty 2300złDopłaty Powypadkowe S.A.

Go to page

Categories

Motoryzacja
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.