Reviews about cleanstore.pasaz24.pl

5.030 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about cleanstore.pasaz24.pl

Ba

Bartłomiej

Published 2 weeks ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

Confirmed review
Pa

Paweł

Published 2 months ago

Dobry kontakt, miła obsługa. W takich miejscach warto inwestować pieniądze.

Confirmed review

Sławomir

Published 2 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Os

Oskar

Published 2 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Ew

Ewa

Published 2 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 2 months ago

Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów.

Confirmed review
Le

Leszek

Published 2 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Ad

Adam

Published 2 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Joanna

Published 2 months ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published 2 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Jolanta

Published 2 months ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Miły kurier dostarczył paczkę następnego dnia po zamówieniu. Nie można wymagać więcej, oni są w sam raz. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 months ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Bardzo miły kurier i szybka dostawa. Rzetelna informacja i dostawa na czas. Rewelacja, bez poślizgu. Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony. Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Ujęli mnie profesjonalizmem. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem.

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published 3 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published 3 months ago

Terminowość przesyłek jest u nich imponująca. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Miła obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Ich program lojalnościowy jest bardzo wartościowy i ma sens, dlatego do nich wracam. Lubię też bogatą ofertę i ciągłe nowości. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
Wa

Wanda

Published 3 months ago

Bardzo udane zakupy. Na pewno wrócę do nich. Przesyłka dotarła bez uszkodzeń. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa. Firma godna polecenia. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

Confirmed review
Ba

Bartłomiej

Published 3 months ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko.

Confirmed review
Ma

Marcin

Published 3 months ago

Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości.

Confirmed review
An

Anna

Published 3 months ago

Customer rating of the site cleanstore.pasaz24.pl: Excellent

Confirmed review
Al

Albert

Published 3 months ago

Zdecydowanie na tak. Błyskawiczna realizacja zamówienia i miły kontakt. Gorąco polecam.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 3 months ago

Szybka dostawa

Confirmed review

cleanstore.pasaz24.pl

Go to page

Categories

Biuro i firma
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.