Reviews about centrumupominkow.pl

4.915 reviews
Detailed reviews
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
93%
Good
7%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about centrumupominkow.pl

St

Stalma Magdalena

Published 6 hours ago

Customer rating of the site centrumupominkow.pl: Excellent

Confirmed review
ro

roblaz

Published a day ago

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem, Profesjonalna i miła obsługa. Wzorowy kontakt z kupującym w czasie realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam.

1
Ja

Jacek

Published 3 days ago

Customer rating of the site centrumupominkow.pl: Good

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 3 days ago

Customer rating of the site centrumupominkow.pl: Excellent

Confirmed review
Ol

Olaf

Published 4 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane.

1
Confirmed review
Mo

Monika

Published 4 days ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

1
Confirmed review
Lo

Longin

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu.

2
Confirmed review
Ma

Mariusz

Published a week ago

Customer rating of the site centrumupominkow.pl: Excellent

Confirmed review
Le

Leon

Published a week ago

Customer rating of the site centrumupominkow.pl: Excellent

Confirmed review
Ol

Olaf

Published a week ago

Customer rating of the site centrumupominkow.pl: Excellent

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

bezproblemowo, bez zbędnych pytań, błyskawicznie, jestem mega zadowolony

3
Confirmed review
Mi

Min min

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

3
Confirmed review
Na

Natalia

Published 2 weeks ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Bardzo wiarygodni to i działają bez zbędnych wymówek, że ktoś czy coś. Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Firma godna polecenia. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu.

4
Confirmed review
To

Tomasz

Published 3 weeks ago

Rewelacja, bez poślizgu.

4
Confirmed review
Sa

Samuel

Published a month ago

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

5
Confirmed review

centrumupominkow.pl

Go to page

Categories

Biżuteria i zegarki
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.