Reviews about aquaristic.pl

4.951 reviews
Detailed reviews
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta

Reviews from the last 12 months

Excellent
92%
Good
6%
Average
0%
Poor
2%
Terrible
0%

Leave a review about aquaristic.pl

Ar

Arkadiusz

Published 3 days ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Excellent

Confirmed review
Ra

Rafał

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published 2 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. Miła obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Mariusz

Published a month ago

Ekspresowa dostawa, super. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.

1
Confirmed review
Ma

Mariusz

Published a month ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Excellent

Confirmed review
Bo

Bożena

Published a month ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

2
Confirmed review
Ar

Arkadiusz

Published a month ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Obsługa mega przygotowana na wszelkie pytania. Widać i słychać, że handlują z pasją. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Miły kurier dostarczył paczkę następnego dnia po zamówieniu. Świetny karton i piękne opakowanie w środku.

2
Confirmed review
An

Anna Chędoszko-Papis

Published a month ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

2
Confirmed review
An

Andrzej

Published a month ago

ok sklep

1
Confirmed review
Ra

Rafał

Published a month ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Karol

Published a month ago

Zamówienie szybko wysłane, kontakt ze sklepem bardzo dobry.... tylko InPost dał ciała bo przesyłka szła 8 dni...na szczęście rośliny wytrzymały... sklep na 5, InPost na 1

1
Confirmed review

Sławomir

Published a month ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

2
Confirmed review
Lu

Lukasz

Published a month ago

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

2
Confirmed review
Wo

Wojciech

Published a month ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Good

Confirmed review
Ma

Mariusz

Published a month ago

Świetna obsługa, fajny pomysł na pakowanie. Dziękuję

2
Confirmed review
MI

MIKOŁAJ

Published a month ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy. Dzięki profesjonalnej obsłudze wybrałem najlepszy dla mnie produkt w dobrej cenie. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

2
Confirmed review

Róża

Published a month ago

Roślinki nie przetrwały. Nie przyjęły się.

1
Confirmed review
Ma

Magdalena

Published a month ago

Customer rating of the site aquaristic.pl: Excellent

Confirmed review
El

Elżbieta

Published 2 months ago

Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowane . Mimo przesyłki rośliny dotarły całe i nie wysuszone.. Polecam

3
Confirmed review

aquaristic.pl

Rośliny akwariowe. Rośliny in vitro. Rośliny w koszyczkach.

Go to page

Categories

Hobby i prezenty
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.