Reviews about mi-smart.pl

5.014 reviews
Detailed reviews
5.0
Czas dostawy

Reviews from the last 12 months

Excellent
100%
Good
0%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about mi-smart.pl

Ma

Mariusz

Published a day ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo dobry kontakt, świetna obsługa, szybka wysyłka.

Confirmed review
Ma

Marcin

Published 2 days ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.

Confirmed review
An

Aneta

Published 2 days ago

Gorąco polecam ! Bardzo szybki kontakt, bardzo dobra obsługa mailowa. Bardzo szybko zrealizowana naprawa

Gr

Grzegorzz

Published 2 days ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybka obsługa. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.

Confirmed review
Ra

Rafał

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybka diagnoza i naprawa usterki. Miły kontakt. Zdecydowanie polecam!

Confirmed review
Mi

Michał

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Miałem uszkodzony telefon i mogłem liczyć na sprawny i uprzejmy kontakt z serwisem, rzetelną naprawę, a także przygotowanie profesjonalnej dokumentacji do ubezpieczyciela, która była przez niego uznawana. Śmiało polecam!

Confirmed review
ST

STANISŁAW

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. Bardzo dobra obsługa, kompetentne doradztwo. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń.

Confirmed review
To

Tomasz

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Rewelacja, bez poślizgu. Profesjonalne fachowe doradztwo, rzetelna solidna obsługa. Polecam. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

Confirmed review
Ol

Olek

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Profesjonalne wykonanie, świetny kontakt

Confirmed review
To

Tomek

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Przesyłka ekspresowa i za darmo - dostarczyłem telefon do wskazanego paczkomatu i odebrałem w ten sam dzień. Obsługa bardzo miła, cierpliwie ustaliła że mną termin realizacji zamówienia. Jakoś ekranu ( note 5) po wymianie bardzo dobra. Wszystko działa. Udane zakupy.

Confirmed review
Ja

Jarosław

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku.Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa. Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Paczka w oskarowej formie.

Confirmed review
Na

Natan

Published a month ago
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Rzetelna informacja i dostawa na czas. Widać, że im zależy na utrzymywaniu dobrych relacji z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenia z nimi. Firma godna polecenia.

Confirmed review
Mi

Mikołaj

Published 3 months ago

Customer rating of the site mi-smart.pl: Excellent

Confirmed review

mi-smart.pl

mi-smart.pl / make it smart został stworzony z pasji do serwisu urządzeń mobilnych. Wychodząc naprzeciw Klientom stworzyliśmy serwis za pomocą, którego bez wychodzenia z domu mogą Państwo skorzystać z naszej oferty serwisowej. Jesteśmy legalnie działającą firmą dlatego na każdą usługę wystawimy paragon lub FV 23%. Profesjonalny sprzęt serwisowy, wykwalifikowany zespół oraz dostęp do części to nasze mocne atuty. Oferujemy bezpłatną diagnozę i wycenę przekazanego sprzętu. Posiadamy własny magazyn z częściami przez co znacznie skraca się czas naprawy. Już teraz sprawdź nas, a zaskoczy Cię miła i profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji usługi serwisu.

Go to page

Categories

Komputery
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.