Reviews about miodykrupiec.pl

star0
star1
star2
star3
star4
4.979 reviews

Reviews from the last 12 months

star5
Excellent
94%
star4
Good
4%
star3
Average
1%
star2
Poor
1%
star1
Terrible
0%

Leave a review about miodykrupiec.pl

Ad

Adriana

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 2 hours ago

Działają bez zarzutów, kontakt szybki i na temat, bo zatrudniają kompetentne osoby.. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas.. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny.. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

Confirmed review
Ju

Julita

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 3 hours ago

Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat.

Confirmed review
Ag

Agnieszka

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 4 hours ago

Customer rating of the site miodykrupiec.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Małgorzata

star0
star1
star2
star3
star4
Published about 19 hours ago

Profesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność. Jestem bardzo zadowolony.. Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. . Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane.. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie.. Przesyłka świetnie zabezpieczona. Miody z orzechami, jagodami, płatkami róży smaczne, wyraziste, zdrowe

Confirmed review
An

Anetta Rudnik

star0
star1
star2
star3
star4
Published 1 day ago

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu.

Confirmed review
Pa

Paulina

star0
star1
star2
star3
star4
Published 1 day ago

Customer rating of the site miodykrupiec.pl: Excellent

Confirmed review
Al

Aleksandra

star0
star1
star2
star3
star4
Published 2 days ago

Świetny kontakt ze sklepem, ekspresowa i idealnie zabezpieczona wysyłka. Jestem bardzo wdzięczna za elastyczne dopasowanie produktu do moich potrzeb. Goście weselni z pewnością będą zachwyceni :) Dziękuję bardzo!

Confirmed review
Ma

Mariola

star0
star1
star2
star3
star4
Published 3 days ago

Trzy tygodnie temu, w odpowiedzi na wystawioną opinię, zadzwoniła miła Pani, tłumacząc się żarliwie obiecała rekompensatę :( :( Dochodzi jeszcze niesłowność.

Jo

Joanna

star0
star1
star2
star3
star4
Published 3 days ago

Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. Obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Oby więcej takich firm na rynku. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.Szybko sprawnie. Tak trzymać. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep.Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

star0
star1
star2
star3
star4
Published 3 days ago

Profesjonalne podejście do klienta. Miód znany mi, sprawdzony i doskonały. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna, byłam pełna obaw w jakim stanie dotrą trzy duże słoiki, ale towar był bardzo starannie i bezpiecznie zapakowany. Szczerze polecam, m.in. ze względu na ekspresową, bezpieczną dostawę i jakość towaru.

Confirmed review
Zd

Zdzisława

star0
star1
star2
star3
star4
Published 3 days ago

Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat.. Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet.. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie.. No szacunek za opakowanie tych ciężarów i gabarytów, doszły bez problemu.

Confirmed review
Ka

Karolina

star0
star1
star2
star3
star4
Published 5 days ago

Customer rating of the site miodykrupiec.pl: Excellent

Confirmed review
Sy

Sylwia

star0
star1
star2
star3
star4
Published 6 days ago

Customer rating of the site miodykrupiec.pl: Excellent

Confirmed review
Ur

Urszula

star0
star1
star2
star3
star4
Published 6 days ago

Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. . Obsługa na najwyższym poziomie, wrócę po kolejne zakupy.. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny.. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej.. Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania.

Confirmed review
An

Anna

star0
star1
star2
star3
star4
Published 7 days ago

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.. Termin dostawy zgodny z informacją podaną podczas składania zamówienia. . Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem.. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

Confirmed review
Ir

Irena

star0
star1
star2
star3
star4
Published 7 days ago

Polecam, doskonałe produkty !

Confirmed review
Iw

Iwona

star0
star1
star2
star3
star4
Published 7 days ago

Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa.. Ekspresowa dostawa, super.. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości.. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam.. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.. Przesyłka w świetnej formie.

Confirmed review
Ma

Magdalena

star0
star1
star2
star3
star4
Published 8 days ago

Miła obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie.. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.. Polecam..

Confirmed review
Ka

Katarzyna

star0
star1
star2
star3
star4
Published 9 days ago

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam. . Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupy.

Confirmed review
Ma

Marcin

star0
star1
star2
star3
star4
Published 9 days ago

Sklep nie poinformował mnie o anulowaniu mojego zamówienia. Pracownik sklepu był arogancki w rozmowie ze mną.. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko.. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.. To najlepiej zapakowana przesyłka jaką dostałem.. Kontakt z obsługą jest bezproblemowy, reagują bardzo szybko.. Bardzo wiarygodni to i działają bez zbędnych wymówek, że ktoś czy coś.. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia.. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany.. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep.. Przesyłka w świetnej formie.. To najlepsza obsługa klienta jaką znam.

Confirmed review
verified-badge

miodykrupiec.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

miodykrupiec.pl

Zajmujemy się sprzedażą zestawów prezentowych z miodem. Ponadto produkujemy woskowijki oraz akcesoria związane z miodem. Sprzedajemy tylko Polski miód wysokiej jakości.

Go to page

Categories

Groceries