Reviews about zibru.com

4.9338 reviews
Detailed reviews
4.9
Poziom obsługi klienta
4.9
Szybkość realizacji zamówienia
4.9
Łatwość zamawiania
4.9
Czas dostawy

Reviews from the last 12 months

Excellent
93%
Good
7%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about zibru.com

Ol

Olivia Niine

Published 3 hours ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Ha

Hannah Selb

Published 17 hours ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Al

Aleksandra Dziendziela

Published 3 days ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Dobry kontakt, miła obsługa. W takich miejscach warto inwestować pieniądze. Rzetelna informacja i dostawa na czas. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Opakowanie to po prostu dzieło sztuki.

Confirmed review
Jo

Joanna Serafin

Published 3 days ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Ekspresowa dostawa, super. Wszystko odbyło się terminowo. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłka. Towar solidnie zapakowany. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

Confirmed review
We

Weronika Błaszczyk

Published 4 days ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Li

Lira

Published 5 days ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

Me

Mehtap-Leila Öztürk

Published 5 days ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Ju

Julia Valdivia

Published a week ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Ju

Julia Grygiel

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie.

Confirmed review
Ma

Margarita Alygizaki

Published a week ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Review is in mediation process

Review is in mediation process

Ma

Marta Kokoszewska

Published a week ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać Szybka obsługa. Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Odwiedzam ich bardzo często i buszuję, nie zawsze kupuję, ale jeśli już to jestem mega zadowolony. Paczka w oskarowej formie.

Confirmed review
Ja

Jana Polaskova

Published a week ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Nie mam jakichkolwiek uwag do opakowania. Po prostu świetnie.

Confirmed review
Ro

Rose Rowland

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
St

Stanisława Trzepaczka

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Wi

Wiktoria Czarnota

Published 2 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Odpowiadają na maile bardzo szybko i starają się spełniać oczekiwania klienta. Ujęli mnie profesjonalizmem. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Wszystko u nich mi się podoba, strona, opisy produktów, bogaty asortyment, częste nowości i te rabaciki. To lubię najbardziej. Śliczna, nieuszkodzona przesyłka z czyściutką zawartością

Confirmed review
Al

Alicja Sierpińska

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site zibru.com: Excellent

Confirmed review
Do

Dominika Cwojdzińska

Published 2 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Bardzo ekspresowa przesyłka. Towar dobrze zapakowany.

Confirmed review
Ma

Magdalena

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

Confirmed review
Am

Amadeusz Nosarzewski

Published 3 weeks ago
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
Feature reviews

Zamawiałem buty czwarty raz i jak zwykle bez zmian - szybka wysyłka, dobry rozmiar, jakościowe produkty. Czasem pudełka są trochę powgniecione, ale bardziej obarczam tym firmę dostawczą, niż samo Zibru. Polecam.

Confirmed review
verified-badge

zibru.com meets the conditions of the "Trustworthy company""

Average on the web:

4.9 / 596 reviews

Opineo:

4.9 / 596 reviews

zibru.com

Go to page

Categories

Obuwie
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.