Reviews about votum-sa.pl

4.8999 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
83%
Good
14%
Average
1%
Poor
0%
Terrible
1%

Leave a review about votum-sa.pl

Ma

Marek

Published a month ago

Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam.profesjonalna obsługa. Doskonały kontakt z prowadzącym i pełna informacja w panelu klienta

Confirmed review
Ba

Barbara

Published a month ago

Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Pełen profesjonalizm. Votum działa szybko i skutecznie, polecam. Doskonały kontakt z prowadzącym i pełna informacja w panelu klienta.

Confirmed review
Mi

Michał

Published a month ago

Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5. W krótkim czasie uzyskali dla mnie wysokie świadczenia, czego chcieć więcej? Bardzo profesjonalnie załatwili moją sprawę. Wow, wow i jeszcze raz wow! Niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników firmy! Bardzo sprawna obsługa, nie spodziewałem się efektów w tak krótkim czasie! Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam.profesjonalna obsługa. Doskonały kontakt z prowadzącym i pełna informacja w panelu klienta

Answer from: votum-sa.pl
Polecamy się :)
Confirmed review
Gr

Grzegorz

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Good

Confirmed review
Pi

Piotr

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Excellent

Confirmed review
Wi

Wilhelmina

Published a month ago

Wow, wow i jeszcze raz wow! Niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników firmy! Pełen profesjonalizm. Votum działa szybko i skutecznie, polecam. Bardzo profesjonalnie załatwili moją sprawę.

Confirmed review
Ma

Maria

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Good

Confirmed review
Ma

Marek

Published a month ago

Wow, wow i jeszcze raz wow! Niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników firmy! Bardzo sprawna obsługa, nie spodziewałem się efektów w tak krótkim czasie! Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam.profesjonalna obsługa. Doskonały kontakt z prowadzącym i pełna informacja w panelu klienta

Answer from: votum-sa.pl
Dziękujemy za tak miła opinię. Staramy się :)
Confirmed review
Ja

Jarosław

Published a month ago

Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy!

Confirmed review
Ge

Genowefa

Published a month ago

za mala skutecznosc

Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published a month ago

Pełen profesjonalizm

Confirmed review
My

Mykhailo

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Excellent

Confirmed review
Pr

Przemysław

Published a month ago

Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5.

Answer from: votum-sa.pl
Dziękujemy :)
Confirmed review
Ed

Edyta

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Excellent

Confirmed review
Iw

Iwona

Published a month ago

Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5.

Answer from: votum-sa.pl
Dziękujemy Pani. Cieszymy się, że tak oceniła Pani efekty naszej pracy. Pozdrawiamy.
Confirmed review
Kr

Krzysztof

Published a month ago

Jak zwykle Votum działa sprawnie i bez problemów. Polecam do odszkodowań z czystym sumieniem 5/5.

Answer from: votum-sa.pl
Dziękujemy za tak pozytywna opinię.
Confirmed review
Sz

Szymon

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Excellent

Confirmed review
Kr

Krystyna

Published a month ago

Wow, wow i jeszcze raz wow! Niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników firmy! W krótkim czasie uzyskali dla mnie wysokie świadczenia, czego chcieć więcej? Wow. wow i jeszcze raz wow! Votum ma niewiarygodny poziom obsługi i opieki ze strony pracowników!

Confirmed review
Ja

Jacek

Published a month ago

Pełen profesjonalizm, wykwalifikowany personel, szybko i skutecznie, polecam. Bardzo profesjonalnie załatwili moją sprawę. Obsługa na najwyższym poziomie! Szybkie działanie i kontakt ze strony firmy! Bardzo sprawna obsługa, nie spodziewałem się efektów w tak krótkim czasie!

Answer from: votum-sa.pl
Dziękujemy, taka opinia daje nam energie do jeszcze lepszej pracy. Pozdrawiamy.
Confirmed review
Pa

Patrycja

Published a month ago

Customer rating of the site votum-sa.pl: Good

Confirmed review
verified-badge

votum-sa.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

Average on the web:

4.1 / 58 reviews

Opineo:

4 / 5 reviews

Google:

4.1 / 53 reviews

votum-sa.pl

Pomagamy osobom poszkodowanym w wypadkach uzyskać należne im odszkodowanie. Wspieramy je również w walce o powrót do zdrowia i sprawności. Jest to możliwe między innymi dzięki Fundacji Votum, Programowi Pierwsze Kroki oraz Polskiemu Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej w Krakowie.Ponadto w naszej ofercie znajduje się również wsparcie dla "Frankowiczów", czyli osób, które zaciągnęły kredyt waloryzowany (indeksowany lub denominowany) do franka szwajcarskiego.

Go to page

Categories

Odszkodowania
Usługi
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.