Reviews about sklep.uchowanca.pl

4.9155 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
91%
Good
8%
Average
1%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about sklep.uchowanca.pl

Ga

Gabriela

Published a day ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Yu

Yuri

Published 3 days ago

Ok, dzięki

Confirmed review
JU

JUSTYNA

Published 4 days ago

Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Jako stały klient serdecznie polecam zakupy u nich. Są niezawodni i bardzo konkurencyjni cenowo. Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze na czas i zgodnie z opisem. Brawo za rzetelność. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
JU

JUSTYNA

Published 2 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Absolutny profesjonalizm. Czujesz, że jako klient to Ty jesteś najważniejszy. Ocena najwyższa z możliwych. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji. Mają kapitalny serwis posprzedażowy, nie marudzą ze zwrotami i reklamacjami. Polecam.

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
ZO

ZOFIA

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Ga

Gabriela

Published 2 weeks ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Bardzo dobra współpraca, miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep.

Confirmed review
Wi

Wiesława

Published 2 weeks ago

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

Confirmed review
Ma

Małgorzata

Published 2 weeks ago

terminowo, sprawnie, kontakt super... nieco ograniczony asortyment

Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Yu

Yuri

Published 3 weeks ago

Szybka dostawa, doskonała obsługa

Confirmed review
Ja

Janina

Published 3 weeks ago

Bardzo jestem zadowolona,polecam wszystkim

Confirmed review
Ma

Maria

Published 3 weeks ago

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Ogromnym atutem sklepu jest wiarygodność w opisach produktów, za to cenię ich najbardziej. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
Pa

Patrycja

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Il

Ilona

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Joanna

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Mo

Monika

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Ka

Katarzyna

Published 3 weeks ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

Confirmed review
Sy

Sylwia Dudek

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site sklep.uchowanca.pl: Excellent

Confirmed review
Kl

Klaudia

Published 3 weeks ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Szybka dostawa. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient. Rozwiązują problemy w mig, nigdy się na nich nie zawiodłem. Są świetni i dbają o relacje z klientami. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Paczka w oskarowej formie.

Confirmed review
verified-badge

sklep.uchowanca.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

sklep.uchowanca.pl

Go to page

Categories

Artykuły spożywcze
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.