Reviews about sklep-outshopping.pl

4.948 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
92%
Good
8%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about sklep-outshopping.pl

Łu

Łukasz

Published 2 days ago

Customer rating of the site sklep-outshopping.pl: Excellent

Confirmed review
Ma

Marta

Published a week ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published a week ago

Przesyłka w świetnej formie. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a całe zamówienie przebiegło sprawnie. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep.

Confirmed review
Sa

Sara

Published 2 weeks ago

POLECAM!

Confirmed review
Pa

Paweł

Published 2 weeks ago

szybka dostawa, ale kurier powinien wcześniej dzwonić

Answer from: sklep-outshopping.pl
dziękujemy za świetną ocenę.
Confirmed review
Ma

Marian

Published 2 weeks ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Obsługa na najwyższym poziomie, wrócę po kolejne zakupy. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Pięknie i solidnie zabezpieczona przesyłka.

Answer from: sklep-outshopping.pl
dziękujemy za super ocenę i komentarz. Polecamy się na przyszłość
Confirmed review
Ar

Arkadiusz

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site sklep-outshopping.pl: Excellent

Answer from: sklep-outshopping.pl
dziękujemy za świetną ocenę
Confirmed review
An

Aneta Szukała

Published 2 weeks ago

Widać, że im zależy na utrzymywaniu dobrych relacji z klientem. Mam bardzo dobre doświadczenia z nimi. Szybko sprawnie. Tak trzymać

Answer from: sklep-outshopping.pl
Oj tak, bardzo zależy nam na zadowoleniu klienta. Dziękujemy za świetną ocenę i komentarz.
Confirmed review
Ma

Marian

Published 3 weeks ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Miły kurier dostarczył paczkę następnego dnia po zamówieniu. Kontakt zwrotny natychmiastowy i szybka pomoc w kłopotliwych sytuacjach. Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie. Ujmujący jest ich bogaty asortyment, dobre ceny i świetny serwis po zakupowy. Mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia i pozostaję wiernym klientem. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Dziękujemy ślicznie za pozytywny komentarz i polecamy się na przyszłość.
Confirmed review
Mi

Miłosz Wojciech

Published 3 weeks ago

Transakcja przeszła szybko i sprawnie, brakuje mi więcej opcji formy zapłaty. Zakupy doszły z malutkim poślizgiem. Niskie ceny, dobre produkty, szybka dostawa. Sklep godny polecenia, wszystko zgodnie z opisem, dobra cena i przesyłka expresowa. Przesyłka zabezpieczona stosownie do zawartości.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Dziękujemy za dobrą opinię. W przypadku produktów dostępnych w 24h, poranne zamówienia zawsze staramy się wysyłać w dniu zakupu, czasem jednak towar wyjeżdża w kolejnym dniu. Najważniejsze, że zakupiony produkt spełnia Pańskie oczekiwania. W ostatnim czasie rozbudowaliśmy również formy płatności. Pozdrawiamy serdecznie i polecamy się na przyszłość.
Confirmed review
Ba

Bartłomiej

Published 3 weeks ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Bardzo dziękujemy za doskonałą opinię.
Confirmed review
Łu

Łukasz

Published 3 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Jak w szwajcarskim zegarku, zawsze zgodnie z zapowiedzią. Firma godna polecenia.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Dziękujemy za świetną opinię
Confirmed review
Pa

Paula

Published 3 weeks ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam. To najlepsza obsługa klienta jaką znam. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Bardzo dziękujemy za świetną ocenę i komentarz.
Confirmed review
Ar

Arkadiusz Wojtowicz

Published a month ago

Customer rating of the site sklep-outshopping.pl: Excellent

Answer from: sklep-outshopping.pl
Bardzo dziękujemy za zamówienia i doskonałą ocenę.
Confirmed review
Pa

Paweł

Published a month ago

Customer rating of the site sklep-outshopping.pl: Excellent

Answer from: sklep-outshopping.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę
Confirmed review
Ar

Artur

Published a month ago

Customer rating of the site sklep-outshopping.pl: Good

Answer from: sklep-outshopping.pl
Dziękujemy za pozytywną ocenę.
Confirmed review
Ra

Rafał

Published a month ago

Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet. Absolutny profesjonalizm. Czujesz, że jako klient to Ty jesteś najważniejszy. Ocena najwyższa z możliwych. Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja.Tak jak lubię, ładne pudełko i nienaruszone oryginalne opakowania. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Bardzo Panu dziękujemy, za świetną opinię wraz z wyczerpującym uzasadnieniem. Polecamy się.
Confirmed review
Ma

Magdalena

Published a month ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Rewelacja, bez poślizgu. Obsługa klienta sama zaproponowała najlepsze dla mnie rozwiązanie.Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Confirmed review
To

Todor

Published a month ago

Szybka dostawa, wszystko ok! Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Jak w szwajcarskim zegarku, zawsze zgodnie z zapowiedzią. Żadnych problemów, super szybki i sprawny kontakt. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Wszystkie produkty zostały przepięknie zapakowane. Brawo.

Answer from: sklep-outshopping.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie.
Confirmed review
To

Tomasz

Published a month ago

Konkretna, profesjonalna obsługa, dobra interakcja z Klientem. Bynajmniej dla mnie podstawowym kryterium wyboru Sklepu jest możliwość kontaktu telefonicznego - tu nie było żadnego problemu. Na pewno wrócę do tego sklepu:)

Answer from: sklep-outshopping.pl
Panie Tomaszu, dziękujemy za pozytywną opinię i oczywiście zapraszamy do kontaktu w razie kolejnej chęci zakupu.
Confirmed review

sklep-outshopping.pl

Jesteśmy tu dla Ciebie. Zaufaj nam, a dostarczymy Ci produkty bez wychodzenia z domu, zgodne z Twoimi oczekiwaniami.

Go to page

Categories

Sklep wielobranżowy
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.