facebook

Opinie o motomonkey.pl

ocena:4.71

187Opinii

MotoMonkey

web iconfacebookinstagram

MotoMonkey

facebookinstagram
facebook

Opinie o motomonkey.pl

4.7

187Opinii

MotoMonkey

web iconfacebookinstagram

MotoMonkey

  • motomonkey.pl
facebookinstagram

Przejdź do strony sklepu

NIP: 8652107337

Filtruj oceny firmowe

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - plPL
  • około miesiąc temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Michał

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Bardzo szybka obsługa. Kompetentna obsługa, polecam. Paczka była kompletna i nieuszkodzona. Wrócę do nich ponownie bo mają świetny towar i obsługę.

  • 2 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Miroslaw

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Piękne i bezpieczne opakowanie. Polecam. Świetny kontakt z obsługą, godny pochwały. Żadnych opóźnień, zawsze na czas. Świetny serwis po zakupach, szybki kontakt.

  • 2 miesiące temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Michał

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Super kontakt, szybka realizacja.

    Polecam

  • dzień temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Grzegorz

    tm-star

    5.0

    Przesyłka dotarła do mnie bez żadnego uszczerbku. Bardzo wytrzymałe opakowanie. Kompetentna obsługa, która świetnie potrafi doradzić. Planowe dostarczenie paczki, to lubię. Towar najwyższej jakości. Dostawa szybka. Dobre ceny.

  • 3 dni temu

    thumb-up icon

    Grzegorz

    tm-star

    5.0

    Super sprzedawca doskonały kontakt

    Kupiłem wydechy Cobra do mojego Harleya

    Polecam

  • headset icon
    Opinia jest w trakcie mediacji.
  • 24 dni temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dawid

    tm-star

    5.0

    Pracownicy jasno i klarownie odpowiadali na moje pytania. Paczka była kompletna i nieuszkodzona. Doskonała obsługa, polecam. Oferta jest transparentna i rzetelna, polecam.

  • około miesiąc temu

    16

    thumb-up icon

    pawel

    tm-star

    1.0

    OMIJAĆ GOŚCIA SZEROKIM ŁUKIEM Czekam na zwrot pieniędzy od maja 2021

  • około miesiąc temu

    7

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    5.0

    Czuć, że obsługa wie, co robi. Idealny stan przesyłki. Doskonała obsługa, polecam. Konkurencyjne ceny to duża zaleta.

  • około 2 miesiące temu

    4

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Grzegorz

    tm-star

    5.0

    Kompetentna obsługa, polecam.

  • około 2 miesiące temu

    4

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Maciej

    tm-star

    5.0

    Zabezpieczenie paczki naprawdę ok. Wszystko gładko zostało zrealizowane. Kompetentna obsługa, polecam. Bardzo uczciwy sklep i profesjonalna obsługa.

  • około 2 miesiące temu

    25

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    Zamówienie niezrealizowane od marca pieniądze do dziś nie zostały zwrócone Omijać z daleka

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Zbigniew

    tm-star

    4.0

    Gut,ok

  • 2 miesiące temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dominik

    tm-star

    5.0

    Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas.

  • 2 miesiące temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dawid

    tm-star

    5.0

    Bardzo szybki i sprawny kontakt z obsługą. Odlotowy karton, wygląda zaskakująco dobrze.

  • 2 miesiące temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Arkadiusz

    tm-star

    5.0

    Dobre relacje z klientami to dla nich priorytet, błyskawicznie rozwiązali mój problem. Bardzo szybko dotarła przesyłka. Duży plus ode mnie za ekologiczne opakowanie. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

  • 2 miesiące temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Wojciech

    tm-star

    5.0

    Punktualność do duża zaleta tego serwisu.

  • 3 miesiące temu

    25

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki .Omijać szerokim łukiem !!!

  • 3 miesiące temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Albert

    tm-star

    5.0

    Świetny kontakt z obsługą, godny pochwały. Imponująco dobre zabezpieczenie, moje uszanowanie. Zamówienie przyszło na czas. Wysokie standardy obsługi i rzetelność to główne atuty.

  • 3 miesiące temu

    25

    thumb-up icon

    pawel

    tm-star

    1.0

    OSZUST OSZUST OSZUST brak realizacji zamówienia brak zwrotu pieniędzy omijać szerokim łukiem

  • 3 miesiące temu

    24

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    OSZUST OSZUST OSZUST brak realizacji zamówienia brak zwrotu pieniędzy omijać szerokim łukiem

  • 3 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Kuba

    tm-star

    5.0

    Ekspresowa dostawa, super. Przesyłka naprawdę przykuwa wzrok, pięknie wygląda. Kontakt z obsługą jest bezproblemowy, reagują bardzo szybko. Można im zaufać, żadnych ukrytych haczyków.

  • 3 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Grzegorz

    tm-star

    5.0

    Kontakt z obsługą jest bezproblemowy, reagują bardzo szybko. Paczka dotarła nietknięta, w świetnym stanie. Doskonała obsługa, polecam. Świetny kontakt z biurem obsługi, polecam.

  • 3 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jarosław

    tm-star

    5.0

    Profesjonalna obsługa sklepu. Profesjonalne podejście do klienta.

  • 4 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ryszard

    tm-star

    5.0

    Otrzymałem całkowicie kompletną i nienaruszoną przesyłkę. Błyskawiczna reakcja obsługi na moje pytania dotyczące zamówienia, super. Zgodnie z informacją dotarła przesyłka. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep.

  • 4 miesiące temu

    25

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 4 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Arkadiusz

    tm-star

    5.0

    Świetny personel i obsługa.

  • 4 miesiące temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bartosz

    tm-star

    5.0

    Wow, paczka wygląda fantastycznie! Niczego nie brakowało, szybka realizacja. Wszystkie produkty zgodne z opisem na stronie. Kompetentna obsługa, która świetnie potrafi doradzić.

  • 5 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jarosław

    tm-star

    5.0

    Nie mam żadnych uwag, wszystko było OK, polecam innym.

  • 5 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karol

    tm-star

    5.0

    Produkt był świetnie zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem.

  • 5 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    kusyhd1@wp.pl

    tm-star

    5.0

    Prawidłowa obsługa sklepu, polecam. Profesjonalna obsługa sklepu, ogromny plus za cierpliwość.

  • 5 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jacek

    tm-star

    5.0

    Wszystko doszło w idealnym stanie. Z pewnością wrócę tutaj na kolejne zakupy.

  • 5 miesięcy temu

    25

    thumb-up icon

    Pawel Dembek

    tm-star

    1.0

    OSZUST OSZUST OSZUST brak realizacji zamówienia brak zwrotu pieniędzy omijać szerokim łukiem

  • 5 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Hubert

    tm-star

    5.0

    Mistrzowskie doradztwo, zasługują na zaufanie. Brawo.

  • 5 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dawid

    tm-star

    5.0

    Szybka dostarczono mimo, że adres został zmieniony. Na drugi dzień było już u mnie. Bardzo życzliwa obsługa, świetnie doradzili przy wyborze sprzętu. Polecam. Cudowne opakowanie, aż zacząłem się zastanawiać, czy zaprojektowali je specjalnie dla mnie. Produkt zgadza się z opisem, kontakt ze sprzedawcą jest bezproblemowy, a wysyłka wręcz ekspresowa.

  • 6 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Norbert

    tm-star

    5.0

    Super!!! Nie mam nic do zarzucenia, spoko zakupy. Jeszcze tutaj wrócę.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Szymon

    tm-star

    5.0

    Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Rafal

    tm-star

    5.0

    Zamówienie dostarczone na czas, bez zbędnych nerwów. Jestem mile zaskoczony tak pięknym opakowaniem.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Przemek

    tm-star

    5.0

    Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Darek

    tm-star

    5.0

    👍💪 polecam

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Ireneusz

    tm-star

    5.0

    Świetnie wyszkolona obsługa, polecam.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Henryk

    tm-star

    5.0

    Zasłużone 5. Polecam.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon

    Jacek

    tm-star

    5.0

    Miła i pomocna obsługa. Dziękuję bardzo.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 6 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Sebastian

    tm-star

    5.0

    Wszystko bez zarzutu, doskonała obsługa.

  • 6 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Szymon

    tm-star

    5.0

    Świetna jakość, zgodność towaru z opisem. Polecam.

  • 6 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Robert

    tm-star

    5.0

    Wszystko w porządku, szybko, sprawnie, towar najlepszej jakości. Polecam.

  • 6 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Mateo

    tm-star

    5.0

    Super. Polecam 🤘

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 7 miesięcy temu

    34

    thumb-up icon

    Pawel

    tm-star

    1.0

    OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST!!! OSZUST Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 7 miesięcy temu

    7

    thumb-up icon

    Darek

    tm-star

    5.0

    Zdobyli moje zaufanie, serdecznie polecam.

  • 7 miesięcy temu

    7

    thumb-up icon

    Krzysiek

    tm-star

    5.0

    Nie można wymagać więcej, oni są w sam raz.

  • 7 miesięcy temu

    31

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Arkadiusz

    tm-star

    1.0

    Zamówione i zapłacone 3tygodnie temu a towaru nie ma. Docierają tylko pytania ankietowe

  • 7 miesięcy temu

    7

    thumb-up icon

    Sylwek

    tm-star

    5.0

    Polecam, tak jak powinno być.

  • 7 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Zdzisław W.

    tm-star

    5.0

    Bardzo dobra jakość produktów, termin realizacji zgodny z opisem, obsługa bez zarzutów. Wszystko na medal.

  • 7 miesięcy temu

    7

    thumb-up icon

    Igor

    tm-star

    5.0

    Wszystko extra. Polecam 👍🤘

  • 7 miesięcy temu

    8

    thumb-up icon

    Łukasz

    tm-star

    5.0

    Fachowo, rzetelnie bez żadnych problemów. Wszystko zgodnie z opisem.

  • 7 miesięcy temu

    8

    thumb-up icon

    Justyna

    tm-star

    5.0

    Wszystko świetnie, jestem bardzo zadowolona. Polecam 👍

  • 7 miesięcy temu

    35

    thumb-up icon

    pawel

    tm-star

    1.0

    Czekam na zwrot pieniędzy od maja 2021

  • 7 miesięcy temu

    36

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    ZWYKLY OSZUST!!! ZERO GODNOSCI I SZACUNKU DLA KLIENTA

  • 7 miesięcy temu

    8

    thumb-up icon

    Daniel

    tm-star

    5.0

    Niebywała obsługa, zasługują na pochwałę. Uczciwie informują o czasie realizacji. Mogę polecić sklep z czystym sumieniem. Pozdrawiam.

  • 7 miesięcy temu

    9

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    kasia

    tm-star

    5.0

    Cudowne opakowanie, jedno z piękniejszych jakie dostałem. To jest wzorowa obsługa klienta, szybka i profesjonalna. No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa. Wyśmienity sklep. Można kupować, bez obaw.

  • 7 miesięcy temu

    9

    thumb-up icon

    Krzysiek

    tm-star

    5.0

    Dobry sklep, sprawdzone produkty bez ściemy i naciągania klienta. W sam raz dla mnie, tak jak lubię. Starają się spełniać oczekiwania klienta. Ujęli mnie profesjonalizmem. Polecam.

  • 7 miesięcy temu

    10

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Wojciech

    tm-star

    5.0

    Niespotykanie dobra komunikacja z obsługą klienta. Jestem pod wrażeniem. Przesyłka szła krócej niż myślałem. Moja paczka dotarła do mnie bezpiecznie, co nie było łatwe. Dziękuję. Mają sensowny program lojalnościowy, chętnie do nich wracam.

  • 7 miesięcy temu

    9

    thumb-up icon

    Mikołaj

    tm-star

    5.0

    Rewelacyjny sklep, super obsługa i doradztwo. Dla mnie bardzo się to liczy. Produkty zgodne z opisem. Polecam.

  • 7 miesięcy temu

    10

    thumb-up icon

    Grzegorz T.

    tm-star

    5.0

    Jestem mega zadowolony, obsługa świetnie doradziła mi w wyborze części. Na pewno będę wracał do tego sklepu. Gorąco polecam i dziękuję.

  • 7 miesięcy temu

    46

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    Przestrzegam !!!!!!! Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 7 miesięcy temu

    47

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    Po raz kolejny przestrzegam OSZUST!!!

  • 7 miesięcy temu

    56

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    Zamówienie niezrealizowane od marca pieniądze do dziś nie zostały zwrócone Omijać z daleka tego OSZUSTA

  • 8 miesięcy temu

    12

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Artur

    tm-star

    5.0

    Dobrej jakości opakowanie. Szybko dostarczono, załoga sklepu działa odrazu. Brawo za krótki czas oczekiwania na infolinii. Lepiej chyba nie dało się już obsłużyć, fantastycznie.

  • 9 miesięcy temu

    12

    thumb-up icon

    Filip

    tm-star

    5.0

    Obsługa na medal, pełen profesjonalizm. Super kontakt z obsługą klienta, a w dodatku produkty tak dobrej jakości, rewelacja! Polecam!

  • 9 miesięcy temu

    62

    thumb-up icon

    Pawel

    tm-star

    1.0

    OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 9 miesięcy temu

    11

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karol

    tm-star

    5.0

    Widać, że się starają i im zależy na kliencie. Zakupy doszły zgodnie z informacją sklepu. Cudnie zapakowane produkty, a do tego jak ekologicznie. Cała transakcja zgodnie z opisem. Rewelacja. Szybkość, rzetelność i profesjonalizm.

  • 9 miesięcy temu

    13

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    5.0

    Obsługa świetnie doradziła mi w wyborze towaru. Najważniejsze, że przychylili się do mojej prośby. Obsługa na medal.

  • 9 miesięcy temu

    10

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Łukasz

    tm-star

    5.0

    Obsługa doskonała, bez czekania na infolinii. Paczka była tak pięknie zapakowana, super. Nigdy nie spotkałem się ze zbędnymi wymówkami, że ktoś czy coś. Profesjonalne podejście do klienta. Produkty zawsze są zgodne z opisem i przychodzą na czas.

  • 9 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karolina

    tm-star

    4.0

    Oferowane produkty są bardzo dobrej jakości, tylko długo czekałam na wysyłkę zamówienia.

  • 9 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dariusz

    tm-star

    4.0

    Gwiazdka mniej za czas realizacji ale kontakt dobry , towar na poziomie i solidnie zapakowany ogólnie POLECAM. Chętnie zajrzę ponownie jak będę czegoś potrzebował do mojego HD.

  • 9 miesięcy temu

    64

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    1.0

    Przestrzegam !!!!!!! Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 10 miesięcy temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    5.0

    Błyskawicznie się ze mną skontakowali, jestem zachwycony. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości.

  • 10 miesięcy temu

    29

    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    5.0

    PRZESTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie powinno być zadnej gwiazdki lecz nie ma takiej opcji. Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 10 miesięcy temu

    65

    thumb-up icon

    Pawel

    tm-star

    1.0

    Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim łukiem. Wpłacilem zgodnie z umową całą kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 10 miesięcy temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dariusz Studzian

    tm-star

    5.0

    Wszystko na czas więc bez żadnego stresu.

  • 10 miesięcy temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jerzy Ł

    tm-star

    5.0

    Staranne i indywidualne podejście do klienta. Doskonała obsługa. Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią.

  • 10 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Piotr

    tm-star

    5.0

    To był najszybszy czas dostawy polecam. Zabezpieczenie paczki pierwszej klasy, naprawdę. Wow, dawno nie spotkałem się z tak specjalistyczną obsługą. Dawno nie byłem tak bardzo zadowolony z obsługi.

  • 10 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Tomasz

    tm-star

    4.0

    Rewelacyjne podejście do klienta, szacun!

  • 10 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    PRZEMYSŁAW SIERADZKI

    tm-star

    5.0

    Wystarczyła jedna rozmowa telefoniczna z pracownikiem obsługi i wszystkie moje wątpliwości zniknęły. Nigdy nie spotkałem się ze zbędnymi wymówkami, że ktoś czy coś. Profesjonalne podejście do klienta.

  • 10 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mirosław Malicki

    tm-star

    5.0

    Świat byłby prostszy a życie łatwiejsze gdyby wszyscy sprzedawcy tak działali. Brawo i dziękuję.

  • 10 miesięcy temu

    66

    thumb-up icon

    Pawel

    tm-star

    1.0

    Omijajcie tego "przedsiebiorce" szerokim lukiem. Wplacilem zgodnie z umową cala kwotę za felgi których od marca 2021 do dziś nie otrzymałem poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ani złotówki

  • 11 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jaroslw

    tm-star

    5.0

    Rewelacja, bez żadnego poślizgu. Opakowanie solidne i bezpieczne, polecam. Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Jestem na tak. Warto zrobić zakupy tutaj, dużo nowych produktów.

  • 11 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Paulina

    tm-star

    5.0

    Markowe produkty dobrej jakości, chętnie wrócę do tego sklepu. Czas dostawy przyzwoity. Kontakt odnośnie zakupu działa bez zarzutu. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane podczas rozmowy telefonicznej z pracownikiem. Sklep zadbał o wszystko - produkty wysokiej jakości i przesyłka dostarczona na czas.

  • 11 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Andrzej

    tm-star

    5.0

    Szybka dostawa. Bardzo miła obsługa, dobrze dba o klientów. Nie ma szans na uszkodzenie produktu. Porządnie zapakowane.

  • 11 miesięcy temu

    3

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Michał Morawski

    tm-star

    3.0

    Długi czas realizacji.

  • 12 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marcin

    tm-star

    5.0

    Towar super. Doradztwo w bonusie. Dziękuję.

  • 12 miesięcy temu

    1

    thumb-up icon

    Piter

    tm-star

    5.0

    Jest Ok

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Andrzej

    tm-star

    5.0

    Znakomita obsługa klienta.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bartłomiej

    tm-star

    5.0

    Kompaktowo zapakowany towar, paragon i instrukcja.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    RAFAŁ Jestem zadow...

    tm-star

    5.0

    Czego więcej wymagać, wszystko jest ok. Świetny sklep z dobrej jakości sprzętem. Dostawa na czas zawsze zasługuje na szczególną pochwałę. Oby więcej takich sklepów:)!

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dariusz

    tm-star

    5.0

    Świetne podejście do klienta, zero problemów ze zwrotami.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Piotr

    tm-star

    5.0

    Super szybka przesyłka, trwała jedynie dwa dni. Bardzo szybko uzyskałem pomoc od obsługi. Paczka wyglądała bardzo estetycznie i solidnie. Fajna firma, spełnili większość moich oczekiwań.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dariusz

    tm-star

    5.0

    Profesjonalna obsługa klienta.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    5.0

    Polecam z przyjemnością. Wystrzałowa obsługa, superowi i przemili pracownicy. Od razu dzień stał się piękniejszy, dziękuję. Tempo realizacji zamówienia jest imponujące. Mogłoby być więcej firm takich, jak ta. Polecam.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Szybka wysyłka. Do...

    tm-star

    5.0

    Nastawienie na klienta godne pochwały. Szybko dostarczono, załoga sklepu działa odrazu. Opakowanie zabezpieczone adekwatnie do zawartości. Od strony, przez produkty i obsługę, wszystko jest OK.

  • około rok temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Rafał

    tm-star

    5.0

    Przesyłka dotarła do mnie w nieprawdopodobnie dobrym stanie.