Reviews about mg12.pl

5.065 reviews

Reviews from the last 12 months

Excellent
97%
Good
2%
Average
2%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about mg12.pl

Ma

Marek

Published 3 days ago

Customer rating of the site mg12.pl: Excellent

Confirmed review
Iz

Izabela

Published a week ago

Szybka obsługa, bez problemów.

Confirmed review
Sy

Sylwia

Published a week ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Bez zbędnego oczekiwania, natychmiastowa przesyłka. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

Confirmed review
Bo

Bogdan

Published a week ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Szybka obsługa. Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu, jak i z produktu. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.

Confirmed review
Ja

Jarosław

Published a week ago

Sklep godny polecenia, markowe produkty w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja.

Confirmed review
Iw

Iwona

Published 3 weeks ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas. Profesjonalne fachowe doradztwo, rzetelna solidna obsługa. Polecam. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Zawsze wzrusza mnie solidność i punktualność. Tak, że brawo. Przesyłka świetnie zabezpieczona.

Confirmed review
Ja

Jarosław

Published 3 weeks ago

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

Confirmed review
Bo

Boguslawa

Published a month ago

Transakcje przeprowadzane są w błyskawicznym tempie. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Świat byłby prostszy a życie łatwiejsze gdyby wszyscy sprzedawcy tak działali. Brawo i dziękuję. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia. Bardzo udane zakupy, pełne i rzetelne opisy towaru. Na pewno wrócę do nich. No szacunek za opakowanie tych ciężarów i gabarytów, doszły bez problemu.

Confirmed review
Te

Teresa

Published a month ago

Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam. Bardzo miły kurier i szybka dostawa. Obsługa na najwyższym poziomie, wrócę po kolejne zakupy. Jak zwykle sprawnie i bez problemów! Polecam z czystym sumieniem. Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji. Mają kapitalny serwis posprzedażowy, nie marudzą ze zwrotami i reklamacjami. Polecam. No szacunek za opakowanie tych ciężarów i gabarytów, doszły bez problemu.

Confirmed review
Ka

Karol

Published a month ago

Customer rating of the site mg12.pl: Excellent

Confirmed review
Łu

Łukasz

Published a month ago

Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony.

Confirmed review
Be

Beata Krzyżańska

Published a month ago

Doskonała obsługa szybka dostawa

Confirmed review
Ew

Ewelina Górna

Published a month ago

Customer rating of the site mg12.pl: Excellent

Confirmed review
Fr

Friend

Published a month ago

Customer rating of the site mg12.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Jo

Published a month ago

Bez zbędnego oczekiwania, natychmiastowa przesyłka. Wysyłka zamówionego towaru błyskawiczna. Towar starannie zapakowany, karta gwarancyjna, paragon, wszystko w porządku. Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru sprzętu, jak również podczas użytkowania. Gorąco polecam. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Pudełko w nienaruszonym stanie, zawartość doskonale zabezpieczona.

Confirmed review
Ar

Artur Mikołajczyk

Published a month ago

szybka dostawa,doskonała obsługa

Confirmed review
Ag

Agnieszka Gadowska

Published a month ago

Zawsze szybka obsługa. Polecam wielu znajomym. Stała klientka.

Answer from: mg12.pl
Bardzo dziękujemy. :-)
Confirmed review
Ka

Katarzyna Kaszuba

Published a month ago

Customer rating of the site mg12.pl: Excellent

Confirmed review
Ra

Radosław Stefanowicz

Published a month ago

Szybko sprawnie. Tak trzymać Pierwszy raz tak szybko przesłano mi towar kupiony przez internet. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam. Piękne opakowanie całkowicie mnie zaskoczyło.

Answer from: mg12.pl
Dziękujemy bardzo.
Confirmed review
Ma

Maks Piasecki

Published a month ago

Customer rating of the site mg12.pl: Excellent

Confirmed review
verified-badge

mg12.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

mg12.pl

Go to page

Categories

Uroda
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.