Opinie o himaps.eu

star0
star1
star2
star3
star4
4.9158 opinii

Ocena za ostatnie 12 miesięcy

star5
Excellent
95%
star4
Good
4%
star3
Average
0%
star2
Poor
1%
star1
Terrible
0%

Wystaw opinię o himaps.eu

Ka

Katarzyna

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Wracam do nich regularnie i zawsze jestem zadowolony z transakcji.

Potwierdzona opinia
Pa

Patrycja

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Z tak profesjonalną obsługą ciężko nie być zadowolonym. Zawsze wszystko jest na czas. rzetelna firma. Wszystkie produkty spełniają moje oczekiwania, polecam. Uczciwa firma, w której można szybko zrealizować swoje zamówienie.

Potwierdzona opinia
We

Weronika

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Może nie jest to najpiękniej zapakowana przesyłka, ale jest dobrze.

Potwierdzona opinia
20

2019-12-19 15:39:19

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Rzetelna firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Wow, dawno nie spotkałem się z tak specjalistyczną obsługą. Bardzo szybka pozytywna reakcja sklepu. Towar błyskawicznie dotarł, dobrze zabezpieczony. Bardzo uczciwy sklep i profesjonalna obsługa.

Potwierdzona opinia
We

Weronika

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

uwielbiam takie rzeczy - w 100% personalizowane - szybka dostawa. Super kontakt przez facebook. Podejście typowo proklienckie. Brawo! Najważniejsza jest wysoka jakość i dlatego ich polecam.

Potwierdzona opinia
20

2020-11-04 18:03:16

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Mega podejście do klienta. Nawymyślałem swoje opcje i zostały wykonane bez problemu. Fajny kontakt. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości zgodny z zamówieniem. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy.

Potwierdzona opinia
20

2020-06-07 21:52:51

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Takie niespodzianki to ja lubię, szybko i sprawnie. Rewelacyjny sklep z ogromną ilością produktów i przystępnymi cenami. Da się odczuć, że zależy im na kliencie. Bardzo spodobał mi się sposób zapakowania towaru.

Potwierdzona opinia
20

2020-10-22 15:58:33

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Przesyłka wygląda rewelacyjnie dzięki dodatkowej folii. Nieskomplikowany kontakt z obsługą klienta. Ciekawe produkty, fajnie jest pooglądać i kupić. Przesyłka odpowiednio zapakowana i szybka.

Potwierdzona opinia
20

2020-09-17 22:49:13

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Kontakt z obsługą nie wymaga większego wysiłku. Polecam. Cudnie zapakowana przesyłka, jestem pod wrażeniem. Wszystko przebiegło prawidłowo. Błyskawiczna dostawa. Sklep zadbał o wszystko - produkty wysokiej jakości i przesyłka dostarczona na czas.

Potwierdzona opinia
Na

Natalia

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Niesamowite plakaty, a mapy gwiazd i metryczki skradły moje serce. Na pewno zrobię tutaj jeszcze niejedne zakupy. Super, rzetelnie szybko i profesjonalnie.

Potwierdzona opinia
20

2019-12-01 21:41:54

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Produkty bardzo dobrze zapakowane, oryginalne i w przystępnych cenach. Polecam. Dostawa całkowicie zgodna z informacją na stronie. Mega jest to, że dało się otworzyć paczkę z łatwością, a do tego wszystko było dobrze zabezpieczone. Nic nie można im zarzucić, szybki i sprawny kontakt z obsługą.

Potwierdzona opinia
20

2020-08-30 15:22:58

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Opakowanie i towar są w idealnym stanie. Świetna obsługa, czego chcieć więcej. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów.

Potwierdzona opinia
20

2020-10-26 13:32:58

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Bardzo pomocni! Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat.

Potwierdzona opinia
20

2020-02-24 12:11:07

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Wyśmienity kontakt! Pięknie i solidnie zabezpieczona przesyłka. Bardzo uczciwy sklep i profesjonalna obsługa. Przesyłka dotarła natychmiast.Pamiątka idealna ❤️

Potwierdzona opinia
20

2020-06-08 10:11:02

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Dbają o interes swoich klientów, brawo. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

1
Potwierdzona opinia
20

2020-03-16 10:08:59

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Perfekcyjna obsługa klienta, szybkie i rzeczowe odpowiedzi. Nie było nawet problemu z wykonaniem wzoru na życzenie!

Potwierdzona opinia
20

2020-02-18 21:01:13

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Dzięki takiej obsłudze klienta chcę kupować u nich więcej.

Potwierdzona opinia
Ka

Kasia

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam.

1
Potwierdzona opinia
Mi

Michał

star0
star1
star2
star3
star4
Opublikowano 10 miesięcy temu

Świetny pomysł na plakaty. Super jakoś papieru! Polecam

1
Potwierdzona opinia

himaps.eu

Sklep z personalizowanymi plakatami pełnymi wspomnień. Plakaty z mapami miast. Plakaty z mapami gwiazd. Stare patenty. Metryczki z rysunkiem dziecka.

Przejdź do strony

Kategorie

Dom i wnętrze