Reviews about bedframes.pl

4.956 reviews
Detailed reviews
4.7
Czas dostawy
4.8
Łatwość zamawiania
4.8
Poziom obsługi klienta
4.8
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
89%
Good
11%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about bedframes.pl

Ma

Małgorzata

Published 10 minutes ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

Bardzo dobra obsługa, kompetentne doradztwo. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów.Firma godna polecenia. Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

Confirmed review
Zb

Zbigniew

Published a day ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Excellent

Confirmed review
Jo

Joanna

Published 2 days ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Good

Confirmed review
Ja

Jacek Banaszczyk

Published 2 days ago
5.0
Czas dostawy
4.0
Łatwość zamawiania
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Firma godna polecenia. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.

Confirmed review

Sławomir Grabowski

Published 3 days ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Excellent

Confirmed review
Pi

Piotr

Published a week ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Excellent

Confirmed review
Ja

Janusz

Published 2 weeks ago
3.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
3.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Solidny , estetyczny produkt - na 5, ale z czasem realizacji i zabezpieczeniem produktu przed uszkodzeniem już gorzej. Słabo zabezpieczone poszczególne elementy wewnątrz kartonu (metalowy stelaż do łóżka), np. jeden z siłowników zupełnie luźno umieszczonych wewnątrz, przebił w trakcie transportu opakowanie wypadając niemalże na zewnątrz. Czas dostawy wprawdzie zgodny z opisem tj. 5 dni roboczych ( w moim przypadku + sob. i niedz. też mógłby być krótszy.

Confirmed review
Ad

Adam

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam. Szybko otrzymałem zamówienie, wszystko było kompletne oraz bez wad. Nie można wymagać więcej, oni są w sam raz. Jestem całkowicie zadowolony z zakupów w sklepie. Produkt wysokiej jakości. Świetny sklep, bogaty wybór artykułów, częste nowości. Widać, że trzymają rękę na pulsie. Doskonale zapakowane zakupy, dodatkowy plus za estetykę przesyłki.

Confirmed review
Kr

Krystian

Published 3 weeks ago
5.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
4.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam. Szybka obsługa. Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat. Wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny. Rzetelne, wiarygodne informacje na stronie dotyczące produktów i terminów dostaw to wielki atut sklepu. Bardzo solidnie dostosowane do zawartości opakowanie. Paczka bardzo wytrzymała.

Confirmed review
Ag

Agata

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Excellent

Confirmed review
Sz

Szymon

Published 3 weeks ago

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Tak jak informowali, na czas, bez zarzutów. Dobry kontakt, miła obsługa. W takich miejscach warto inwestować pieniądze. Firma godna polecenia. Świetna jakość produktów, żadnych podróbek, doskonały kontakt z biurem obsługi. Po prostu świetny sklep. Opakowanie bardzo solidne i wytrzymałe.

Confirmed review
Ro

Robert

Published 3 weeks ago
4.0
Poziom obsługi klienta
3.0
Czas dostawy
4.0
Łatwość zamawiania
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
Feature reviews

Mogłem się dodzwonić bez problemu. Przesyłka doszła po 3 dniach, obiecywali, że będzie po 2.

Confirmed review
Ma

Magdalena

Published 3 weeks ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Excellent

Confirmed review
Review is in mediation process

Review is in mediation process

Ma

Marek

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
4.0
Czas dostawy
Feature reviews

wszystko ok, mocna konstrukcja

Confirmed review
Ma

Maciej

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Szybko sprawnie. Tak trzymać

Confirmed review
pr

przemysław

Published a month ago

Customer rating of the site bedframes.pl: Excellent

Confirmed review
Da

Damian

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

Na czas, bez nerwów, zgodnie z zapowiedzią.

Confirmed review
St

Stanislav

Published a month ago

Szczerze polecam. Bardzo ekspresowa przesyłla. Towar solidnie zapakowany. Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas. Z nimi zawsze jest tak po prostu łatwo. Nie robią problemów ze zwrotami, reklamacjami itp. Solidna firma - bezpiecznie, tanio i szybko.

Confirmed review
JO

JOLANTA

Published a month ago
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Czas dostawy
Feature reviews

szybka dostawa

Confirmed review
verified-badge

bedframes.pl meets the conditions of the "Trustworthy company""

bedframes.pl

Go to page

Categories

Dom i wnętrze
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.