Reviews about baby-stars.pl

4.837 reviews
Detailed reviews
4.9
Łatwość zamawiania
4.8
Czas dostawy
4.9
Poziom obsługi klienta
4.7
Szybkość realizacji zamówienia

Reviews from the last 12 months

Excellent
86%
Good
14%
Average
0%
Poor
0%
Terrible
0%

Leave a review about baby-stars.pl

Review is in mediation process

Review is in mediation process

Review is in mediation process

Review is in mediation process

Review is in mediation process

Review is in mediation process

Ma

Magdalena

Published 4 days ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Dobry kontakt , miła obsługa . Wszystko w porządku . Polecam.

1
Confirmed review
Jo

Joanna

Published 4 days ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Excellent

Confirmed review
Ew

Ewelina

Published a week ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Excellent

Confirmed review
Da

Daria

Published a week ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Dobry kontakt, ale towaru nie mieli w magazynie, choć taka informacja widniała przy produkcie.Widać, że się starają i im zależy na kliencie. Szybka realizacja zamówienia. Niskie ceny, dobre produkty, szybka dostawa. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Szybko, bezpiecznie, bez niespodzianek. Dobrze zapakowane zakupy, powinni poprawić estetykę opakowania.

1
Confirmed review
Ju

Julita

Published a week ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Good

Confirmed review
No

Noemi

Published a week ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Good

Confirmed review
Jo

Joanna

Published a week ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
4.0
Poziom obsługi klienta
4.0
Czas dostawy
4.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Kocyk do fotelika super! Trochę długi czas oczekiwania w moim przypadku ale bardzo polecam !

1
Confirmed review
Ag

Agnieszka

Published a week ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam.

1
Confirmed review
An

Angelika

Published a week ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Excellent

Confirmed review
Review is in mediation process

Review is in mediation process

An

Angelika

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Zamówienie skompletowane bardzo sprawnie. Dobrze zapakowane. Szybka dostawa. Kontakt z obsługą jest bezproblemowy, reagują bardzo szybko. Rzetelna, godna zaufania firma. Szybko realizuje zamówienia. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Stały klient.

1
Confirmed review
Ed

Edyta

Published 2 weeks ago
4.0
Szybkość realizacji zamówienia
4.0
Czas dostawy
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Super Sprzedawca serdecznie polecam

1
Confirmed review
Ka

Karolina

Published 2 weeks ago

Szybka dostawa za granicę. Wszystko zgodne z zamówieniem, bardzo dobrze wykonane. Firma godna polecenia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Baby stars. Polecam

2
Be

Beata

Published 2 weeks ago
5.0
Szybkość realizacji zamówienia
5.0
Poziom obsługi klienta
5.0
Czas dostawy
5.0
Łatwość zamawiania
Feature reviews

Szybka dostawa, fajne materiały i jakość wykonania

2
Confirmed review
Al

Aleksandra

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Excellent

Confirmed review
Fa

Fabian

Published 2 weeks ago

Zamówienie dotarło bez niespodzianek, jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, zapakowania oraz poziomu obsługi. Polecam.

2
Confirmed review
Ew

Ewelina

Published 2 weeks ago

Customer rating of the site baby-stars.pl: Good

Confirmed review

baby-stars.pl

Baby Stars to marka, której zadaniem jest dostarczyć wszystkiego tego, czego każdy rodzic będzie potrzebował, aby przywitać nowego członka rodziny w swoim domu. Produkty, które oferujemy są projektowane i szyte ręcznie w Polsce z najwyższej jakości materiałów, posiadających odpowiednie certyfikaty. Dbając o wygodę i bezpieczeństwo naszych klientów, korzystamy z hipoalergicznego wypełnienia oraz dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty spełniały najbardziej wymagające oczekiwania. Poza produktami dedykowanymi najmłodszym, w naszej ofercie można znaleźć także produkty dla dzieci starszych, nastolatków oraz dorosłych.

Go to page

Categories

Dla dziecka
Cookies
Administratorem Twoich danych jest Krajowy Rejestr Opinii S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej "Administrator"), która udostępnia Ci bezpośrednio usługę świadczoną w ramach tego serwisu (dalej „Usługa”). Dane przetwarzane będą w celu świadczenia na Twoją rzecz Usługi, dopasowania Usługi do Twoich zainteresowań, zapewnienia bezpieczeństwa Usługi, w tym wykrywanie różnego rodzaju botów i nadużyć, jak również w celu wykonywania pomiarów statystycznych i udoskonalania Usługi tak, żeby spełniała Twoje oczekiwania oraz w niektórych sytuacjach w celu marketingu produktów lub usług Administratora. Podstawą prawną przetwarzania danych jest niezbędność do wykonania umowy o świadczenie Usługi na Twoją rzecz (tą umową jest regulamin, który akceptujesz korzystając z Usługi). Odbiorcami Twoich danych, czyli podmiotami, którym będziemy mogli przekazać Twoje dane zgodnie z obowiązującym prawem, będą podmioty przetwarzające dane na nasze zlecenie, np. podwykonawcy naszych usług elektronicznych, podmioty, które wspierają nas w naszych działaniach marketingowych, np. przy tzw. „remarketingu” oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa – oczywiście wyłącznie w przypadku gdy wystąpią z żądaniem przekazania im danych w oparciu o stosowną podstawę prawną. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności.