61764dbb96def546216681.png

Opinie o ambersport.pl

ocena:4.58

400Opinii

Firma AMBER-SPORT rozpoczęła swoja działalność w 1994 roku. Przez wszystkie lata nawiązaliśmy współpracę z klubami, szkołami, związkami sportowymi oraz przedsiębiorstwami przede wszystkim w regionie zachodniopomorskim i lubuskim. Główną dyscypliną, na której koncentruje się nasza działalność jest piłka nożna. Jesteśmy autoryzowanym przedstawicielem największych światowych marek sportowych: NIKE, adidas, Puma, REUSCH, a także producentem marki własnej AMBER. Prowadzimy sprzedaż detaliczną, poprzez specjalistyczny sklep stacjonarny w Szczecinie, a także poprzez sklep internetowy www.ambersport.pl

AMBER-SPORT DĄBROWSKI, DĄBROWSKI SPÓŁKA JAWNA

web iconfacebookinstagram

AMBER-SPORT DĄBROWSKI, DĄBROWSKI SPÓŁKA JAWNA

facebookinstagram
61764dbb96def546216681.png

Opinie o ambersport.pl

4.6

400Opinii

AMBER-SPORT DĄBROWSKI, DĄBROWSKI SPÓŁKA JAWNA

web iconfacebookinstagram

AMBER-SPORT DĄBROWSKI, DĄBROWSKI SPÓŁKA JAWNA

  • ambersport.pl
facebookinstagram

Firma AMBER-SPORT rozpoczęła swoja działalność w 1994 roku. Przez wszystkie lata nawiązaliśmy współpracę z klubami, szkołami, związkami sportowymi oraz przedsiębiorstwami przede wszystkim w regionie zachodniopomorskim i lubuskim. Główną dyscypliną, na której koncentruje się nasza działalność jest piłka nożna. Jesteśmy autoryzowanym przedstawicielem największych światowych marek sportowych: NIKE, adidas, Puma, REUSCH, a także producentem marki własnej AMBER. Prowadzimy sprzedaż detaliczną, poprzez specjalistyczny sklep stacjonarny w Szczecinie, a także poprzez sklep internetowy www.ambersport.pl

Przejdź do strony sklepu

Bohaterów Warszawy 34

70-340Szczecin

NIP: 8521008020

Filtruj oceny firmowe

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - plPL
  • 12 dni temu

    thumb-up icon

    Karolina

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Super, polecam

  • 18 dni temu

    thumb-up icon

    Mario

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Uwaga na oszustów. Czytajcie opinie w Google. Sklep wirtualny, brak towaru, oczywiście informacja o tym po wpłacie na konto. A potem? Brak zwrotu pieniędzy.

  • 25 dni temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Magdalena

    tm-star

    5.0

    Opinia wyróżniona

    Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam.

  • headset icon
    Opinia jest w trakcie mediacji.
    headset icon
    Opinia jest w trakcie mediacji.
    headset icon
    Opinia jest w trakcie mediacji.
    headset icon
    Opinia jest w trakcie mediacji.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 26 dni temu

    thumb-up icon

    Katarzyna

    tm-star

    1.0

    Tragedia od 12 października czekam na towar i nadal go nie otrzymałam nie mogę się skontaktować z firmą

  • 27 dni temu

    thumb-up icon

    Wioleta

    tm-star

    1.0

    Masakra nie polecam brak towaru brak zwrotu pieniędzy

  • 30 dni temu

    thumb-up icon

    Wioleta

    tm-star

    1.0

    Masakra omijać jak najszerszym łukiem

    NIE POLECAM

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Dzień dobry, drogi kliencie nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się w piątek 25.11 telefonicznie w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz próbą dojścia do porozumienia, z góry dziękujemy za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, Zespół ambersport.pl
  • około miesiąc temu

    2

    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    1.0

    Brak kontaktu zamówienie 20.10.2022 jest już 29.10.2022 brak realizacji brak odpowiedzi na e-mail. Zero profesjonalizmu. Czas oczekiwania długi a opłacone oczywiście odrazy ale termin realizacji nie zgodnym z niczym. Dres dopiero pewnie poszukiwany a w sklepie oczywiście dostępne. Nie polecam teraz ciekawe jak pieniądze odzyskam...

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Dzień dobry, drogi kliencie nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się w piątek 25.11 telefonicznie w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz próbą dojścia do porozumienia, z góry dziękujemy za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, Zespół ambersport.pl
  • około miesiąc temu

    thumb-up icon

    Dominik

    tm-star

    1.0

    Najgorszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Buty kupione, mija tydzień zero informacji o jakiejkolwiek wysyłce, potwierdzeniu wysłania czegokolwiek. Nie odpisują ani na maila, ani na facebooku. Wydzwaniałem kilka dni nikt nie odbierał. Po paru dniach dostaję informację, że butów jednak nie ma i mogą mi zaproponować inne. Fajnie tylko po takiej obsłudze klienta i tym czasie nie jestem pewien czy mi nawet pieniądze zwrócą...

    Polecam poczytać inne opinie i stanowczo odradzam, szkoda nerwów i czasu.

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Dzień dobry, drogi kliencie nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się w piątek 25.11 telefonicznie w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz próbą dojścia do porozumienia, z góry dziękujemy za udzielenie takiej możliwości. Pieniądze za zamówienie zostały Panu zwrócone dnia 26.10.2022 Z wyrazami szacunku, Zespół ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • około miesiąc temu

    2

    thumb-up icon

    Faja

    tm-star

    1.0

    Ktoś napisał, że po miesiącu poszedł na Policję. Ja to zrobię już jutro. Zapłaciłem, a towaru brak. Ze strony sklepu nikt nie odbiera telefonu ani nie odpowiada na maila. Status towaru w sklepie to: brak takiego zamówienia. Po zakupie zacząłem czytać opinie i przeżyłem szok.

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Dzień dobry, drogi kliencie nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się w piątek 25.11 telefonicznie w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz próbą dojścia do porozumienia, z góry dziękujemy za udzielenie takiej możliwości. Prosimy jednak o podanie prawidłowego numeru zamówienia ponieważ numer, który Pan podał jest niezgodny z naszym systemem. Z wyrazami szacunku, Zespół ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    5.0

    Solidne i wytrzymałe opakowanie. Jestem mile zaskoczona poziomem obsługi, na pewno tutaj wrócę. Podawane na stronie terminy dostaw są zgodne z prawdą. Polecam. Rewelacyjny sklep, do którego wciąż wracam z wielką chęcią.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mariusz

    tm-star

    5.0

    Wszystko OK. Polecam

  • około 2 miesiące temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Alicja

    tm-star

    1.0

    Firma anulowała moje zamówienie z powodu braku dostępności towaru, minęły prawie trzy tygodnie i nadal nie otrzymałam przelewu zwrotnego. Zdecydowanie nie polecam.

    Mimo braku zwrotu środków firma 22.10.2022 podjęła mediację w sprawie zmiany opinii, środki ostatecznie po kilku moich telefonach i wysłaniu oficjalnego wezwania do zapłaty zostały zwrócone (zamówienie anulowane 20.09.2022, zlecenie zwrotu środków 26.10.2022). Nie mam najmniejszych podstaw do zmiany opinii, radzę omijać sklep szerokim łukiem.

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Dzień dobry, drogi kliencie nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się w piątek 25.11 telefonicznie w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz próbą dojścia do porozumienia, z góry dziękujemy za udzielenie takiej możliwości. Kwota za zamówienie została zwrócona. Z wyrazami szacunku, Zespół ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jakub

    tm-star

    5.0

    Opakowanie i wygląd przesyłki jest OK.

  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Renata

    tm-star

    5.0

    Z łatwością dodzwoniłam się na infolinię. świetny kontakt. Przesyłka dostarczona terminowo. Wygląd przesyłki naprawdę miły dla oka. Zdobyli moje zaufanie, serdecznie polecam.

  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Beata

    tm-star

    5.0

    Szybko realizują zamówienia.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mariusz

    tm-star

    5.0

    Jest ok.

  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Alicja

    tm-star

    2.0

    Złożyłam zamówienie 21 września, jest 1 październik i jeszcze nie zostało wysłane. Dzisiaj 05.10.2022moje zamówienie zostało wysłane .

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Dzień dobry, Pani Alicjo serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację, nasz pracownik z działu obsługi klienta skontaktuje się z Panią telefonicznie najpóźniej w poniedziałek dnia 31.10.2022 w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz zaproponowaniem formy rekompensaty za tak niepoprawną formę realizacji Pani zamówienia. Z góry dziękujemy za udzielenie takiej możliwości i liczymy na to że uda nam się dojść do porozumienia. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    5.0

    Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Produkt super jakości z godny z opisem, gorąco polecam.

  • około 2 miesiące temu

    3

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Iwona

    tm-star

    1.0

    Zdecydowanie odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Kontakt praktycznie zerowy, brak realizacji zwrotu pieniędzy po anulowaniu zamówienia z powodu braku towaru! Sprawa zgloszona dalej. Nie mam czasu na zabawy z oszustami.

  • około 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    tm-star

    5.0

    Duży plus za to, że towar przyszedł w takim czasie, jak podali na stronie. Opakowanie jest piękne ale i trwałe. Miło się patrzy na kogoś, kto wykonuje swoją pracę z pasją. Jakość najlepsza, polecam.

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Arkadiusz

    tm-star

    4.0

    Mają dużo opcji form zapłaty. Nie mam żadnych uwag do wyglądu i jakości przesyłki. Przesympatyczna obsługa klienta, a towar świetnej jakości. Produkt zamówiłem 19.09 ,a paczka dotarła 29.09. Mogło być trochę szybciej.

  • 2 miesiące temu

    2

    thumb-up icon

    Grzegorz

    tm-star

    1.0

    Fatalna obsługa, Przez długi czas brak kontaktu w sprawie realizacji zamówienia.

    Po 2 tygodniach i wysłaniu wiadomości o rezygnacji z zamówienia i prośbie zwrotu pieniędzy, towar został wysłany.

    Zgodnie z ustaleniami ze sklepem przesyłki nie odebrałem i obecnie 1,5 miesiąca czekam na zwrot pieniędzy.

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    jaroslaw

    tm-star

    5.0

    Bardzo dobra obsluga

  • 2 miesiące temu

    4

    thumb-up icon

    Ewelina

    tm-star

    1.0

    Po złożeniu i opłaceniu zamówienia, okazało sie że towar niedostepny , zamówienie przez firme anulowane i od tamtej pory brak kontaktu, nikt nie odbiera telefonu, nie odpisuje na emaila ani smsa! Zwrotu pieniędzy brak! Niestety nie polecam tego sklepu i radzę uważać!

  • 2 miesiące temu

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Rafał

    tm-star

    5.0

    Paczkę otrzymałem w terminie tzn. w ciągu 5 dni. Towar zgodny z zamówieniem, a cena była bardzo konkurencyjna.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Sebastian

    tm-star

    5.0

    Wszystko prawidłowo.

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon

    Marta

    tm-star

    5.0

    Wszystko ok

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Rafał

    tm-star

    5.0

    Rewelacyjna obsługa, na której zawsze można polegać. Nie dość, że dostawa szybka, to jeszcze bez dodatkowych opłat. Rewelacja. Opakowanie solidne i bezpieczne, polecam. Niezawodna firma z fachową obsługą.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon

    Wiola

    tm-star

    5.0

    Zgodne z zamówieniem

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Wioletta

    tm-star

    5.0

    Bardzo miły kontakt ☺️towar zgodny z opisem.Jestem zadowolona.

    Napewno będę tu wracać.

    Życzę fajnych i wyrozumiałych klientów:)

  • 2 miesiące temu

    5

    thumb-up icon

    Maciek

    tm-star

    1.0

    Omijać jak najszerszym łukiem. Zero kontaktu, zero odpowiedzi, poczytajcie opinie na ceneo czy googlach to sami zrozumiecie. I weżcie pod uwagę, że na ceneo już od roku nie można im wystawiać opinii, bo zablokowali. To o wszystkim świadczy.

  • 2 miesiące temu

    1

    thumb-up icon

    Damian

    tm-star

    5.0

    Mega podejście do klienta, odpowiedzą na wszelkie pytania rzeczowo.Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon

    Jarek

    tm-star

    5.0

    Najpierw dokonałem zakupu,a dopiero potem natrafilem na opinie i się przerazielm. Ale towar dotarł do mnie na czas więc złego słowa nie mogę powiedzieć.Towar miał być do 7dni i tak też było.

  • 2 miesiące temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Łukasz

    tm-star

    5.0

    Wszystko ok

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 3 miesiące temu

    5

    thumb-up icon

    luki

    tm-star

    1.0

    UWAGA OSZUŚCI!!!!

    Zamówiłam buty następnie zakup został anulowany. Zadzwonił pan i powiedział że butów nie ma na magazynie i że będzie zwrot. Minoł miesiąc i nic, brak zwrotu.

  • 3 miesiące temu

    4

    thumb-up icon

    Marta

    tm-star

    5.0

    Nie polecam! Oszuści! Od ponad dwóch miesięcy nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy za dres.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 3 miesiące temu

    7

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Slawek

    tm-star

    1.0

    2 tygodnie od zamowienia obuwia, zero kontaktu. Stanowczo odradzam ten sklep!

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 3 miesiące temu

    5

    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    5.0

    Nie polecam nigdy więcej mam nadzieję że buty dotrą

  • 3 miesiące temu

    2

    thumb-up icon

    Agnieszka

    tm-star

    1.0

    Towar zamówiony, ale okazało się że rozmiar mały , dokonałam zwrotu i mimo że minęło 28 dni roboczych brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu ze sprzedawcą - nie odbierają telefonów - nie polecam

  • 3 miesiące temu

    3

    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    1.0

    Nie polecam! Zamówienie złożone i opłacone 14 sierpnia. Po tygodniu została wysłana paczka ale była w niej tylko czapka a butow jak nie było tak nie ma! Nie odpisują na maile. Nie odbierają telefonów. Oszuści!

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
    lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 3 miesiące temu

    5

    thumb-up icon

    Mario

    tm-star

    1.0

    Nie polecam! Sklep ofereuje i przyjmuje wpłaty za towar, którego nie posiada. Nie reaguje na upomnienia, brak kontaktu.

    Pomimo upływu 1mc nie zwrócił wpłaconych środków.

    Niestety sprawa dla organów ścigania!

  • 4 miesiące temu

    4

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    3.0

    Jestem rozczarowana czasem realizacji. Na stronie czas realizacji wynosił 2-7 dni. Po moim upomnieniu, zamówienie w końcu zostało wysłane .Paczka nadal nie doszła. Ale to już kwestia tego, że zamówienie było wysłane po czasie.

    Jak komuś zależy na czasie - nie polecam. Lepiej zamówić w innym sklepie i mieć towar szybko u siebie.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 4 miesiące temu

    4

    thumb-up icon

    płetwy

    tm-star

    5.0

    Wpłata poszła okazało sie że towar niedostepny , zamówienie przez firme anulowane i od tamtej pory brak kontaktu i zwrotu pieniedzy !!!!!!!!! pachnie oszustwem

  • 4 miesiące temu

    8

    thumb-up icon

    Anonim

    tm-star

    1.0

    11.07.22 była wpłata. Towaru brak do dnia dzisiejszego. Po dwóch tygodniach oczekiwania co dalej z zakupem brak informacji. E-mail wysyłam codziennie prawie i zero odpowiedzi. Nie polecam, złodzieje tylko to przychodzi na język!!!

  • 4 miesiące temu

    3

    thumb-up icon

    Ewa

    tm-star

    5.0

    Zamówiłam buty następnie zakup został anulowany. Zadzwonił pan i powiedział że butów nie ma na magazynie i poprosił o dowód wpłaty -ktory wysłałam. Po tym cisza nie odbierają telefonów i nie odpisują na email!!!ani butów ani pieniędzy 😡

  • 4 miesiące temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Natalia

    tm-star

    3.0

    Mam mieszane odczucia. Z jednej strony przesyłka dostarczona szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Jednak z kwestią zwrotu już mamy problem. Nie ma żadnego potwierdzenia, że odebrano formularz zwrotu, a potem czy przesyłka dotarła i zwrot jest przetwarzany. Nikt nie odpowiada na maile z zapytaniami w tym temacie, przez co nie wiem czy zwrot dotarł i kiedy spodziewać się przelewu na koncie, a minął więcej niż tydzień od nadania paczki..

  • 4 miesiące temu

    7

    thumb-up icon

    Wkurzony

    tm-star

    1.0

    ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

    Zamówiłem córce sandały w dniu 20.06.2022r. Po kilku dniach braku wysyłki otrzymałem telefon ze sklepu, że jednak nie posiadają ich na magazynie i nie wiedzą kiedy będą. Powiedziałem, że w takim razie poproszę o zwrot środków na konto.

    Minął prawie miesiąc, a pieniędzy nadal nie mam pomimo kilku wysłanych maili i kontaktu telefonicznego, w którym zapewniali mnie, że jeszcze tego samego dnia środki zostaną zwrócone.

    Dzisiaj wysłałem kolejnego maila z żądaniem zwrotu środków i informacją, że jeżeli do końca tygodnia ich nie otrzymam, to sprawę zgłaszam na policję.

    ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

  • 5 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Nie polecam!

    tm-star

    1.0

    Oszuści!

    Anulowali transakcje, twierdząc, że zamówionego towaru nie ma na stanie, ktoś grzecznie zadzwonił i przeprosił oraz poinformował, że będzie nadany zwrot poniesionych kosztów. Od zamówienia minęły dwa tygodnie, pieniędzy brak, kontaktu też...

    Oszuści!! Nie polecam!!

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Drogi kliencie, nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się jutro drogą telefoniczną w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz dojścia do porozumienia. Z góry dziękuje za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 5 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Pryczu

    tm-star

    1.0

    Od 3 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy za niewysłane buty. Radzę omijać

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Drogi kliencie, nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się jutro drogą telefoniczną w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz dojścia do porozumienia. Z góry dziękuje za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • 5 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Andrzej

    tm-star

    1.0

    Bardzo niewiarygodny sklep. Kupiłem towar, którego jak się okazało nie było w magazynie. Zamówienie sami anulowali a pieniędzy do chwili obecnej nue zwrócili. Czekam już 2 tygodnie. Absolutnie odradzam zakupy

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Drogi kliencie, nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się jutro drogą telefoniczną w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz dojścia do porozumienia. Z góry dziękuje za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • 5 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    1.0

    Zwrotu po anulowaniu zamówienia jeszcze nie ma, minęły 4 tygodnie.

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Drogi kliencie, nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się jutro drogą telefoniczną w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz dojścia do porozumienia. Z góry dziękuje za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 5 miesięcy temu

    4

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Michał

    tm-star

    1.0

    Żenada towar zamowiony 10.06. Do dnia mojego wyjazdu, tj. 18.06 kilkukrotnie dzwonilem do sklepu z zapytaniem czy towar juz jest i czy wiedza kiedy bedzie. Status zamowienia w Internecie 38 procent. Towar zostal zakupiony głównie z mysla o wyjezdzie. Dzis, tj. 01.07 chcialem odebrac towar w sklepie mając naszieję, że przyszedl podczas mojej nieobecnosci. Dostalem info ze towar sie prawdopodobnie sprzedal dlatego w ogole nie dotarl do sklepu. Zero mejli, zero jakiejkolwiek informacji. Nie polecam.

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Drogi kliencie, nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się jutro drogą telefoniczną w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz dojścia do porozumienia. Z góry dziękuje za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • 5 miesięcy temu

    6

    thumb-up icon

    Kris

    tm-star

    1.0

    Fatalnie

    comment icon

    Komentarz sklepu

    Drogi kliencie, nasz pracownik z działu obsługi zamówień internetowych skontaktuje się jutro drogą telefoniczną w celu wyjaśnienia sytuacji z zamówieniem oraz dojścia do porozumienia. Z góry dziękuje za udzielenie takiej możliwości. Z wyrazami szacunku, ambersport.pl
  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Aneta

    tm-star

    5.0

    Polecam

  • 5 miesięcy temu

    3

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    2.0

    Zamówienie anulowane z powodu braku towaru. Ok, zdarza się. Minęło 20 dni a zwrotu pieniędzy ciagle nie ma - niedopuszczalne. Szkoda czasu, nerwów. Nieprofesjonalna firma.

    Dwie gwiazdki (zamiast jednej) tylko dlatego, że ktoś odbiera ciagle telefon.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karol

    tm-star

    5.0

    Znakomity kontakt, zero problemów. Przesyłka zabezpieczona stosownie do zawartości.

  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Tomasz

    tm-star

    5.0

    Produkt zgodny z opisem.

  • 5 miesięcy temu

    2

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Andrzej

    tm-star

    3.0

    Witam, Minęło 12 dni od momentu zamówienia, i dalej nie mam towaru !! Status zamówienia pokazuje 38 %

  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Barbara

    tm-star

    5.0

    Moje zamówienie zostało świetnie zapakowane. Staranne i indywidualne podejście do klienta. Doskonała obsługa. Opakowanie i wysyłka na medal. Oby więcej takich firm. Nie ma się do czego przyczepić.

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Aneta

    tm-star

    4.0

    Kompetentna obsługa, która świetnie potrafi doradzić. Moje zamówienie zostało świetnie zapakowane. Produkty zabezpieczone, szybka przesyłka, polecam. Transakcja przebiegła we właściwy sposób. Koleżanka odebrała za mnie zamówiony towar ze sklepu. Kurtka ortalionowa śliczna, ale na wysokiego, dobrze zbudowanego mężczyznę,więc takiemu oddałam w prezencie....

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 5 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mieczysław

    tm-star

    5.0

    Przesyłka została prawidłowo zabezpieczona.

  • 6 miesięcy temu

    5

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewa

    tm-star

    1.0

    Zamówienie 06.06.2022 do dzisiaj nie przyszło.Prosiłam w rozmowie telefonicznej iż to ma być prezent dla nauczyciela w-f który ma być przekazany 17.06.2022 na balu 8 klas.. Bal jutro prezentu nie ma .Muszę anulować zamówienie ponieważ musimy kupić coś na szybkiego .Pieniądze zablokowane do czasu zwrotu przez waszą firmę klasa musi jeszcze raz składkę robić.Jestem zawiedziona i dzieci które miały podpisać się na zamówionej koszulce także.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Adam

    tm-star

    5.0

    Dobry czas realizacji,Opakowanie bez żadnych zastrzeżeń,. Wszystko w porządku.Polecam

  • lock icon
    Opinia była w trakcie mediacji jednak Klient nie odczytał wiadomości od firmy w wyznaczonym czasie.
  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marek

    tm-star

    5.0

    Dobre relacje z klientami to dla nich priorytet, błyskawicznie rozwiązali mój problem. Przesyłka dotarła w świetnej formie, bez uszkodzeń. Wszystko zgodnie z planem. Solidność serwisu i punktualność to atut. Dzieki za super bluze, polecam serdecznie 😊

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jarosław

    tm-star

    4.0

    Paczka była kompletna i nieuszkodzona. Usługa na poziomie. Jednak zdarzyły się małe potknięcia. Duży plus za to że sklep zachował się wtedy dokładnie tak jak powinien

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Władysław Nareszci...

    tm-star

    5.0

    Obsługa cierpliwie udziela dodatkowych informacji o produktach. Bardzo wytrzymale zapakowana paczka. Bardzo szybko uzyskałem pomoc od obsługi. Terminowość przesyłek jest u nich imponująca.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Natasza

    tm-star

    5.0

    Usługa na poziomie. Jednak zdarzyły się małe potknięcia. Żadnego stresu bo ekspresowa dostawa. Otrzymałem przesyłkę w bardzo dobrym stanie. Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Henryk

    tm-star

    4.0

    Mimo małych mankamentów, jestem zadowolony z usługi. Zamówienie doszło bez niespodzianek. Przesyłka w idealnym stanie. Warto zrobić zakupy tutaj, dużo nowych produktów.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agnieszka

    tm-star

    3.0

    Obsługa ok, dostawa kiepsko. Długo oczekiwałam na nadanie paczki.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marek

    tm-star

    5.0

    Bardzo sprawna obsługa. Cierpliwość i kompetencja pracowników - pierwszorzędna. Nie dość, że piękny karton, to jeszcze w środku ślicznie. Warto zrobić zakupy tutaj, dużo nowych produktów.

  • 6 miesięcy temu

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mariusz

    tm-star

    5.0

    Naprawdę można im zaufać, świetnie rozwiązują wszelkie problemy. Polecam. Nie trzeba dopłacać za ekspresową przesyłkę. Polecam. Przesyłka w idealnym stanie. Konkurencyjne ceny to duża zaleta.